Home » Doriana is niet blij met opmerkingen van Tom, ze gaat door hem aan zichzelf twijfelen

Doriana is niet blij met opmerkingen van Tom, ze gaat door hem aan zichzelf twijfelen

Door BigBrotherNederland

Na de terugkomst van Ashley, Tyron en Noucka gaat het er vrij rustig aan toe in het Big Brother huis. Wel zijn er wat gesprekken. Zo ook Doriana en Ronahi. De twee praten over een opmerking van medebewoner Tom.

Doriana verteld over de opmerking die Tom gemaakt zou hebben: het gemakkelijker maken voor Ty. Wat bedoel je daarmee twee zwakken op de bank zetten. Wie dan? Ik vind dat echt gemeen om te zeggen. Ik voelde mij ook al gelijk aangevallen. Ik vind dat niet leuk als hij over populariteit of wie is sterk en wie is zwak. Elke keer als hij daarover begint voel ik me heel slecht. Dat snap ik ook antwoordt Ronahi. Dan ga je aan jezelf beginnen te twijfelen zegt Doriana. Hoor ik dan bij die zwakke? Oei… Dan ga je gewoon aan jezelf twijfelen. Dat is ook niet zo fijn zo’n gesprek merkt Ronahi op. Ik dacht dat Tom erop ging staan zegt Doriana en Ronahi dacht dat ook. Blijkbaar hadden wij het mis voegt Doriana eraan toe. Sabeau zei ook al dat ze Tom doorheeft verteld Ronahi daarna. Ze zei ook je moet gewoon doen alsof je hem niet doorhebt. Ja? reageert Doriana, ze is hier nog maar één week. Ja antwoordt Ronahi maar die observeert ook wel echt. Ze hoort ook heel veel en dat is wel goed. Daarna komen Noucka en Sabeau erbij zitten en gaat het gesprek over iets anders. Na de lunch doen de meeste bewoners een spelletje, verstoppertje. Ashley heeft na haar emotionele bui last van buikpijn en gaat vragen of ze even mag rusten. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.6]

Ook interessant:

14 Reacties

Elly 9 februari 2024 - 14:16

Doriana moet niet zo miepen….ik vind dat zij n hele negatieve invloed heeft op alles, ze loopt altijd te mekkeren en te stoken en mag wat mij betreft zo snel mogelijk weer richting huiswaarts

Beantwoord
Gonny Roosen 9 februari 2024 - 14:36

Daar hebben het er al meer over gehad en nu Tom het zei beginnen ze te zeiken de roddeltantes, ze doen niks liever. Mogen die twee volgende week op de bank aub

Beantwoord
Alex 9 februari 2024 - 14:45

Niet ingaan op wat Tom zegt is het beste.

Beantwoord
Kris 9 februari 2024 - 14:46

Die gedragen zich toch echt constant als twee zeurende, negatieve, betweterige en betuttelende oudjes. Ze zijn best wel grappig eigenlijk, maar dan om al de verkeerde redenen.

Beantwoord
Gerard 9 februari 2024 - 15:45

De twee roddeltantes zijn weer bezig valt me mee dat Tante Jimmy er niet bij zit

Beantwoord
Adri 9 februari 2024 - 16:25

Doriana moet niet zeuren, zij en Ronahi brengen de negatieve sfeer in het huis. Zij beschuldigen anderen van het gedrag wat ze zelf vertonen, van een ander die iets zegt voelen ze zich slecht, maar zij doen zelf niet anders. Gauw naar huis die 2.

Beantwoord
Wil 9 februari 2024 - 16:26

Nou de roddeltantes houden maar niet op. Vreselijk, passen niet in het huis en Rohani doet nergens aan mee als er fysiek wat te doen is.

Beantwoord
Ingrid 9 februari 2024 - 17:07

Ben die Limburgae treinen zo beu he, altijd dat geklaag en voor de rest doen ze niets anders dan achter iedereen hun rug te roddelen en vertellen ze zaken naargelang hun neus staat. Heel onbegrijpelijk dat nog niemand dat door heeft. Als ik hun was, ik zou me niet meer op straat durven begeven.

Beantwoord
Liliane.hanselaer 9 februari 2024 - 18:47

Tom is tenminste eerlijk kan je van deze dales niet zeggen

Beantwoord
Elsje 9 februari 2024 - 22:55

Doriana zeurt en piept pffff
Norahi zeurt en roddelt pffff
Dilano roddelt en stookt pffff
Moemakers: nieuw woord in de Van Dale en denk dan aan bovenstaande 3 personen.

Beantwoord
Elsje 9 februari 2024 - 22:57

*Ronahi 😂

Beantwoord
Lili 9 februari 2024 - 23:19

Helemaal eens…ZET DIE PLAAT AF…zo flauw die twee…blijven aan de gang…

Beantwoord
Lili 11 februari 2024 - 03:40

Die Dilano echt die heeft een Tom syndroom…iniet normaal …roddelt en is precies het schoothonje van de pitbull Rohani met haar andere schoothondje Doriana.Gooi die eruit en de sfeer is anders in het bigbrotherhuis.

Beantwoord
Elly 11 februari 2024 - 10:10

Lili ::: Dilano ???????

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page