Home » Tom maakt een verkeerde opmerking waardoor Ashley in huilen uitbarst

Tom maakt een verkeerde opmerking waardoor Ashley in huilen uitbarst

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond is er iets gebeurt tussen Ashley en Tom. Dit gebeurde tijdens het avondeten. Toen Tom een opmerking maakte raakte dit Ashley zo dat ze in huilen uitbarstte.

Ashley en Tom zitten wat grapjes te maken tegenover elkaar. Het gaat er leuk aan toe tussen de twee. Het gaat over het feit dat Tom nu het slaafje is van Karen. Hij doet bepaalde dingen voor haar. Ashley vraagt vervolgens sarcastisch hoe oud hij is. Gelijk als jij antwoordt Tom. En waar zit het verschil tussen jou en mij vraagt Ashley door. Er zitten veel verschillen merkt Tom op en Ashley wil wel eens weten waar dat verschil zit. Glenn merkt op dat ze wel een partner heeft en Tom niet. Dat is niet waar zegt Ashley, kijk even naar zijn ketting. Er is ook iemand voor hem thuis. Ehmm zegt Tom en Ashley zegt lachend zeg niet dat het niet zo is want daar hebben we het over gehad. Tom lacht en zegt jij zit aan de ketting, ik droom heel goed. Jij weent in uw slaap, je word elke nacht gedumpt in uw slaap. Het zal er ook wel een beetje stroef zitten he. Dat zou zomaar kunnen antwoordt Ashley sarcastisch terug. D’n Bart zit nu op een ander gaat Tom verder, doelend op de vriend van Ashley. Kan he? Zou zomaar kunnen zegt Ashley. Tom zegt verder en jij wordt gewoon zo (wijst naar zijn hoofd) omdat je niks weet. En hij kan gewoon… Die kan alles. Dat zou allemaal kunnen zegt Ashley. Hij heeft vrije tijd nu he zegt Tom waarop Ashley zegt net zoals jij. Ik heb al vijf jaar vrije tijd antwoordt Tom. Jimmy vraagt aan Tom of hij lekker gaat en Dilano voegt eraan toe dat het echt te ver gaat. Dus vannacht als het verlangen er weer zo is gaat Tom verder maar dan staat Ashley op. Dilano vindt het echt te ver gaan. Ashley loopt huilend de wc in. En Dilano zegt dat Tom even naar haar toe moet gaan, het ligt gevoelig bij haar. Dat kan ik toch ook niets aan doen zegt Tom zich van geen kwaad bewust. Tom zoekt Ashley maar hij vind haar niet omdat ze in het toilet zit.

Uiteindelijk gaat Jimmy naar Ashley als ze in de badkamer is. Ashley huilt nog altijd terwijl ze haar haren doet. Dat dacht ik al zegt Jimmy als ze haar ziet. Hij geeft haar een knuffel en zegt dat dit niet nodig was. We hebben er ook wat van gezegd benadrukt hij. Ashley begint nog harder te huilen. Lieverd toch zegt Jimmy terwijl hij haar vasthoudt. Het is oke schat. Ik kan er gewoon niks mee snikt Ashley. Je moet er ook niks mee antwoordt Jimmy. Het is gewoon niet nodig, vervelend en k*t. Ik snap ook echt niet dat iemand zo ver gaat zegt Ashley. Het kan gewoon niet man, mijn kinderen zitten ook te kijken. Hoe kan die man dit nou zeggen? En zeker iemand als hij. En dat niet alleen, ik heb helemaal niks. Ik heb geen bevestiging om mijn dromen te kunnen stoppen. En ik kan er niks aan doen. Ik wil ook naar mijn bed voegt ze er huilend aan toe. Maar ik moet ook nog afwassen. Nee hoor zegt Jimmy, ik ga wel voor jou afwassen. De twee geven even een knuffel en Jimmy benadrukt dat het oké is. Het zijn maar woorden he, dat betekent helemaal niks. Een groot deel van de avond is Ashley niet meer te zien. Uiteindelijk is ze weer in beeld en is ze een kaartspel aan het spelen…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 20 Average: 4.6]

Ook interessant:

23 Reacties

Chelly 8 maart 2024 - 09:14

Eigenlijk geen commentaar
Niks aan de hand!

Beantwoord
anita 8 maart 2024 - 09:16

Slecht geacteerd Ashley zag geen traan of snot . Maar ik snap je angsten met dat gedrag van je.
Het is nooit te laat om je anders te gaan gedragen. Zoek het maar eens bij jezelf die onzekerheid.
Grote mond blijft niet werken.

Beantwoord
Albert 8 maart 2024 - 09:17

tjonge wat een jankbak..

uitdelen kan ze als de beste, maar incasseren is er niet bij

hoop dat die dramaqueen gauw naar huis mag

Beantwoord
Elly A 8 maart 2024 - 09:27

Karma. Koekje van eigen deeg. Doet zeer he. Dit doe je tegen andere maar dan stiekem.

Beantwoord
Sylvia 8 maart 2024 - 10:21

Inderdaad Elly, zo gaat dat, en het gaat steeds vaker gebeuren! En dat werd tijd!
Laat ze haar ware gezicht maar zien, de mensen buiten beginnen steeds meer van haar te walgen.
Dus Generaaltje!! Kom maar op hoor.

En mocht je dit allemaal nog lezen deze reacties van ons?
Jij was de mijne als ik in het huis had gezeten.
Tegen mij had je dit alles niet moeten flikken!
Ik had je met de grond gelijk gemaakt!
Je bent niks en je doet niks.

Binnenkort zit je op ee bank en is het exit!

Beantwoord
Sylvia 8 maart 2024 - 09:45

Tja die Ashley!
Komt er nu een beetje terugkaatsibg om de hoek kijken?

Als het over haar gaat? dan kan ze niks hebben, maar ik vind het wel komisch, want ik ben als kijker niks vergeten wat zij allemaal al gegild had naar anderen?over anderen?
En daarbij! dan kijken haar kinderen toch ook?
Dus, nu speelt ze ook weer het zielige vrouwtje!
En ze komt er weer onderuit om maar iets aan het huishouden te doen.

Te triest voor iemand met een grote bek!
En die haar standaarden en waanideeën zo hoog houden, en niet eens bestaan.

Beantwoord
Gonny Roosen 8 maart 2024 - 09:53

Die Ashley is al dagen tegen Tom bezig, eens is zijn emmer vol he, ze was m aan het uitdagen, heel denigrirend

Beantwoord
Ostyn luc 8 maart 2024 - 09:59

Als ze als generaal iets beveelt weent ze niet. Deze morgen morgen vroeg Ronahi aan haar wat ze in het huishouden mocht doen, ze wou ook eens stofzuigen en dweilen ipv afwassen. Resultaat: Ronahi zegt ik zal dan maar de afwas doen. Zo ver gaat het met die manipulator. Met wie heeft ze nu nog geen dispuut gehad?

Beantwoord
Marc Croes 8 maart 2024 - 10:06

Tom heeft de waarheid gezegd ik heb het gehoord Toch iemand De waarheid doet pijn weg met dat mens

Beantwoord
Marc Croes 8 maart 2024 - 10:07

Tyron blijft in het huis

Beantwoord
Alex 8 maart 2024 - 11:21

Tom wordt nu echt vervelend. Wegwezen.

Beantwoord
Anne 8 maart 2024 - 11:47

Wat een haatdragende reacties zie ik hier. Probeer je eens in te denken hoe je zelf zou reageren als je al die tijd opgesloten zit in een huis en geen contact hebt met je thuisfront. Lijkt wel of veel mensen uitsluitend kijken om te katten. Nu is het Ashley maar morgen is het weer een ander. Hoogstaand, chapeau maar niet heus.

Beantwoord
Marc Croes 8 maart 2024 - 11:54

Als het kan zet Ashley bij Tyron Karin bij Alice

Beantwoord
Marc Croes 8 maart 2024 - 12:00

Danny bij Jimmy

Beantwoord
Marc Croes 8 maart 2024 - 12:03

Ashley zo snel mogelijk naar huis

Beantwoord
Roos 8 maart 2024 - 13:06

Misschien goed dat zij nu eens op haar pijnpunt gepakt wordt! Want zij was ook degraderend naar Tom. Alleen terug mag er niets! Pas nog die uitval naar Glenn, want ze was niet als eerste wakker gemaakt, ik begrijp echt niet dat er nog steeds mensen zijn daar die als een hondje achter haar aan hobbelen. Zelfs aan haar vragen of ze een keertje mogen stofzuigen ipv dweilen…kom op…weg met die griet! De Ashley show heeft al veel te lang geduurd. Ik denk dat het thuisfront zich schaamt voor haar gedrag, want iedereen heeft het er inmiddels over.

Beantwoord
Ranny 9 maart 2024 - 10:05

Ik ben het helemaal niet met jullie eens, als Asley iets zegt gaat het over de persoon IN zijn spel en niet persoonlijk van thuis….dat is een groot verschil met waar jullie het nu over hebben. Zij speelt het BB Spel gewoon ontzettend goed. Is dat wat de meeste mensen niet kunnen hebben?
Onder de gordel spelen doet zij niet ! Zoals over dingen van thuis…ik merk bij meer mensen die dat wel doen en ook altijd Asley moeten hebben omdat ze zelf jaloers zijn dat ze zelf niet zo goed het BB spel spelen.

Beantwoord
Ranny 9 maart 2024 - 12:32

Anne
Ik ben het eens met je erg hé dat mensen niet zichzelf kunnen indenken hoe het zou zijn in zo’n spel en huis ….bah !!! Laag van die mensen thuis.

Beantwoord
Marc Croes 9 maart 2024 - 13:20

Tyron blijft

Beantwoord
Marga 9 maart 2024 - 18:12

ga maar naar huis Ashley je verziekt de hele programma . met je bazige woorden En zelf janken.

Beantwoord
Lydia lepee 9 maart 2024 - 18:45

Lieve Fans,
Het is een spelleke voor veel geld.’
Laat iedereen in zijn waarde.
Men wil winnen..
Alle deelnemers doen hun spel en ding.
Ze doen het goed..
Op niemand vitten ,iedereen heeft zijn karakter toch?

Beantwoord
Marc Croes 15 maart 2024 - 13:45

Dilano blijft

Beantwoord
Sylvia 15 maart 2024 - 19:57

@Marc🙌

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page