Home » Ali rond wederom succesvol een spel af in de secret room

Ali rond wederom succesvol een spel af in de secret room

Door BigBrotherNederland

Ali heeft eerder vandaag een spel in de secret room uitgekozen, hij koos voor een hangslot. Big Brother heeft Ali inmiddels weer naar zijn secret room geroepen, het is tijd om het spel te spelen. Ali staat in de secret room, zijn hoofd zit in een box en zijn armen ook. Big Brother legt eerst uit dat hij voor het klassement speelt en een punt kan verdienen. Maar voor elke minuut die overblijft krijgt hij 1 big brother coin. Ook kan er hulp in geroepen worden van de kijker. Dit kost 1 minuut. Daarna legt Big Brother het spel uit wat Ali moet spelen. De bedoeling van het spel is dat je een knop indrukt. Als je dat doet dan stopt de tijd en heb je de puzzel opgelost. Maar om dit te kunnen doen moet je eerst verschillende handelingen uitvoeren om de knop te ontgrendelen. Je moet vooral behendig en slim zijn want je kunt je handen niet zien. Je mag niet naar de andere kant kijken en met je handen in het bovenste gedeelte. Ali, ik wens je veel succes.

Ali gaat aan de slag zodra Big Brother afgeteld heeft. Hij voelt met zijn handen in de bak waar hij niet in kan kijken. In de bak zit de rode knop die hij in moet drukken om het spel te beëindigen maar daar hangt een slot omheen. Hij besluit een hint van de kijker te vragen. Hij krijgt een tweet te zien waarop staat wat hij zou kunnen doen. Hij moet water zien te verplaatsen, Ali besluit naar de kast te lopen waar een bak met water in staat. Maar daar komt hij niet verder mee. Dan vraagt hij weer een hint, en pakt een mond bakje. Ali snapt niet waar het water vandaan moet komen en drukt voor nog een hint. Hij besluit het sleuteltje bij zijn hoofd te verplaatsen met zijn tong, maar dat gaat nog niet zo makkelijk. Hij krijgt het sleuteltje uiteindelijk in de bak bij zijn handen en dan moet hij nog het slot van de rode knop openen. Hij heeft nog 1.36 op de knop als hij de rode knop indrukt. Ali, het is je weer gelukt zegt Big Brother. Je hebt ook nog 2 coins verdient. Ik vond het spannend geeft Ali toe. Ik wist niet wat er te wachten stond. Ik voelde nog een slot maar het was er maar 1 die ik moest ontgrendelen. Er stond ook iets van water maar ik ben blij dat het mij gelukt is. Heel goed gedaan Ali zegt Big Brother. Als je wilt mag je hier nog een dagje blijven staan maar je mag er ook uit. Ali stapt eruit en ziet daarna wat er in de bak van zijn handen zat. Dat is toch niet normaal. Big Brother begint over de ring en Ali trekt eraan. Er begint water te lopen. Ik zou nat zijn geworden. Dat heb ik toch mooi moeten missen zegt Big Brother. Nu we toch bezig zijn, er zit ook een schakelaar. Er wordt confetti afgeschoten in de bak waar Ali zijn hoofd zou zitten. De boobytraps heeft hij dus ontlopen. Big Brother laat weten dat hij daarna weer het huis in mag. In het huis vertelt hij over het spel en dat het gelukt is. Zijn medebewoners zijn blij voor hem.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 25 Average: 4.6]

Ook interessant:

6 Reacties

Lydia 15 februari 2023 - 15:55

Goed Zo Ali!

Beantwoord
Lydia 15 februari 2023 - 15:56

Wie is nu genomineerd?
Moeilijk spel!

Beantwoord
Lili 15 februari 2023 - 23:23

Wat is die Ali toch een fantastische man..man van zijn woord geweldig…als ja dan die Bart hoort…die zo hard roept van dat hij eerlijk is en een man van principe is…maar zijn woorden zo verdraait,meeloopt en loopjongen voor die chiara is…en geen verantwoordelijkheid toont na zijn uitspraken..maar liever iemand anders zijn schuld in iemands ander schoenen duwt…wat valt die door de mand zeg slappe zever .. eerste weken was ik er fan van..maar ik zag hem veranderen en zeker bewust met de camera’s bezig was..een meeloper met 2 gezichten ten volle top…

Beantwoord
Ostyn luc 16 februari 2023 - 04:23

Hopelijk zaterdag terug thuis

Beantwoord
Gezina 16 februari 2023 - 08:11

Nou Rob je bent wel een opschepper zeg. Jij bent de beste? Ja als je geen spel speelt en zaterdag weer goed bent hoop ik dat BB tot actie komt. Nu moeten er mensen uit die zich helemaal geven voor het spel. Eruit met Rob. Bart heeft zich laten leiden door Chiara de roddel tante.

Beantwoord
Rietje 16 februari 2023 - 20:31

Weer een top prestatie gedaan 👌.Dat kun je van Rob niet zeggen die ligt heel de dag op de zetel te zeuren ,klagen en roddelen over de andere bewoners terwijl hij met geen enkel spel kan meedoen. 🤮Kan beter naar huis gaan en daar wat liggen luieren, de mensen zijn hem meer dan zat.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page