Home » Jill is de nieuwe huismeester geworden

Jill is de nieuwe huismeester geworden

Door BigBrotherNederland

Gisteren tijdens de liveshow werd bekendgemaakt dat Jill de nieuwe huismeester zou worden. Zij is door het publiek als favoriete bewoner gekozen en krijgt daarom deze rol. Zojuist is dit ook bekend gemaakt aan de groep. Big Brother roept de bewoners naar de huiskamer voor een mededeling. Zodra de groep zit verschijnt er op het beeldscherm dat de kijker heeft beslist wie de populairste bewoner is. Het duurt even voordat de foto van de bewoner op beeld komt. Patrick verwacht dat het Michel gaat zijn maar uiteindelijk komt de foto van Jill in beeld. Jill kijkt verbaasd, ik? stamelt ze. De groep klapt en Jill zegt he, dat ben ik! Ben ik populair?! Verdient zegt Liese en Patrick feliciteert haar. Dat kan gewoon niet gaat Jill verbaasd verder. Daarna komt er in beeld dat Jill daardoor de huismeester wordt. Dat kan ik niet zegt Jill wat onzeker. Jawel roept de groep en geeft haar nogmaals een applaus. Jill is nog altijd verbaasd en gaat over nieuwe regels nadenken. Ze heeft er naar eigen zeggen al twee…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 25 Average: 4.8]

Ook interessant:

8 Reacties

T.moll 5 februari 2021 - 14:44

Ahhhh wat leuk voor Jill. Hoop dat dit haar over haar onzekerheid helpt.
Je kan dat wel wijfie.
Toppertje

Beantwoord
Aggie2 5 februari 2021 - 14:47

Mooi dat Jill alsnog huismeester is geworden. Ik gunde haar dit vorige week al na haar ziekenhuisbezoek, zodat ze niet direct daarna genomineerd zou kunnen worden met als gevolg een mogelijk vertrek uit het huis en stemde daarom op haar voor het huismeestersduel. Ze werd hiervoor tot mijn grote vreugd gekozen, maar verloor jammer genoeg van Naomi die toen huismeester werd. Nu heeft ze zich dan goed gerevancheerd bij het kijkerspubliek, super!!!

Beantwoord
Leon 5 februari 2021 - 15:04

Top eindelijk een mooi bericht, Jill heel veel succes komende week, laten de Buren maar goed zweten ,eindelijk gerechtelijkheid !!
Ook de drie bewoners succes boys, mijn stem ging naar de derde? en nu verder tactisch stemmen, mooie overwinning voor Nederlandse…..

Beantwoord
Brenda 5 februari 2021 - 15:29

Go jill!!! Superleuke jonge dame. Ik ben ook erg blij met de komst van Erik vanmorgen. (Hoop dat ik zijn naam goed heb)

Beantwoord
Agatha 5 februari 2021 - 16:07

Lieve Jill jij bent al vanaf het begin mijn favoriete
Lekker gewoon jezelf lief vriendelijk grappig
Suskes ga zo door !
Groetjes Agatha

Beantwoord
D. Oedels 5 februari 2021 - 16:21

Perfect, leuke spontane meid met een heerlijk vrolijk gezicht, ze verdient het zolang BB maar niet zodanige oprdrachten verzint dat ze impopulaire besluiten moet nemen…

Beantwoord
Hans 5 februari 2021 - 17:18

Jill is zo een lieve meid en ze verdiend het dat gaat goed komen wijfie en ze helpen je wel daar in het huis.

Beantwoord
Herman 5 februari 2021 - 17:54

Jill goeie keuze en hopelijk laat ze zich niet beinvloeden van dienen Thomas. Ik vind dat een geniepig ventje. We zullen zien.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page