Jill is de nieuwe huismeester geworden

Jill is de nieuwe huismeester geworden

Gisteren tijdens de liveshow werd bekendgemaakt dat Jill de nieuwe huismeester zou worden. Zij is door het publiek als favoriete bewoner gekozen en krijgt daarom deze rol. Zojuist is dit ook bekend gemaakt aan de groep. Big Brother roept de bewoners naar de huiskamer voor een mededeling. Zodra de groep zit verschijnt er op het beeldscherm dat de kijker heeft beslist wie de populairste bewoner is. Het duurt even voordat de foto van de bewoner op beeld komt. Patrick verwacht dat het Michel gaat zijn maar uiteindelijk komt de foto van Jill in beeld. Jill kijkt verbaasd, ik? stamelt ze. De groep klapt en Jill zegt he, dat ben ik! Ben ik populair?! Verdient zegt Liese en Patrick feliciteert haar. Dat kan gewoon niet gaat Jill verbaasd verder. Daarna komt er in beeld dat Jill daardoor de huismeester wordt. Dat kan ik niet zegt Jill wat onzeker. Jawel roept de groep en geeft haar nogmaals een applaus. Jill is nog altijd verbaasd en gaat over nieuwe regels nadenken. Ze heeft er naar eigen zeggen al twee…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 25 Average: 4.8]
Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Aggie2 at 14:47

  Mooi dat Jill alsnog huismeester is geworden. Ik gunde haar dit vorige week al na haar ziekenhuisbezoek, zodat ze niet direct daarna genomineerd zou kunnen worden met als gevolg een mogelijk vertrek uit het huis en stemde daarom op haar voor het huismeestersduel. Ze werd hiervoor tot mijn grote vreugd gekozen, maar verloor jammer genoeg van Naomi die toen huismeester werd. Nu heeft ze zich dan goed gerevancheerd bij het kijkerspubliek, super!!!

 2. Leon at 15:04

  Top eindelijk een mooi bericht, Jill heel veel succes komende week, laten de Buren maar goed zweten ,eindelijk gerechtelijkheid !!
  Ook de drie bewoners succes boys, mijn stem ging naar de derde? en nu verder tactisch stemmen, mooie overwinning voor Nederlandse…..

 3. D. Oedels at 16:21

  Perfect, leuke spontane meid met een heerlijk vrolijk gezicht, ze verdient het zolang BB maar niet zodanige oprdrachten verzint dat ze impopulaire besluiten moet nemen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *