Home » Matt, Jerrel en Mike kunnen niet genomineerd worden en mogen zelf niet nomineren

Matt, Jerrel en Mike kunnen niet genomineerd worden en mogen zelf niet nomineren

Door BigBrotherNederland

Big Brother heeft voor iedereen een belangrijke mededeling. De sirene loeit en een boodschap volgt. Bewoners, ik heb een belangrijke mededeling. Jullie nomineren vandaag NIET. Het nomineren is pas morgen. En de nieuwelingen, Matt, Mike en Jerrel. Jullie nomineren deze week niet en kunnen niet genomineerd worden! Nick en Patrick zitten in bad, zij vinden het niet eerlijk en Patrick slaat zijn handen voor zijn ogen. In het huis klinkt gejuich. De nieuwelingen zullen blij zijn, ze zijn een week veilig. Dit houd in dat er acht man mogen nomineren. Patrick denkt maar op Michel te gaan. Hij denkt dat het hem tegen Thomas wordt of Nick. De vrouwen spannen volgens hem samen. Nick denkt vrijwel zeker te zijn dat Thomas genomineerd word. Volgens Patrick begint het spel nu echt…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 37 Average: 2.9]

Ook interessant:

55 Reacties

Erik 8 februari 2021 - 16:28

Precies wat ik al verwachte, net als Utopia bepaald de regie hoe het een en ander moet verlopen. Ze weten ook wel dat Jerrel er door zijn gedrag anders donderdag al weer uit zou liggen. Op deze manier is er maar weinig aan.

Beantwoord
Herman 9 februari 2021 - 22:37

Erik….ik ben het helemaal met je eens…..wat een corrupte bende!!

Beantwoord
Thomas 8 februari 2021 - 16:28

Voorlopig ga ik niet meer kijken denk ik, omwille van Jerrel, ik heb het gevoel dat ik niet alleen zal zijn.

Beantwoord
MaRiN 8 februari 2021 - 16:29

Wat een rare en vreemde actie van Big Brother. Willen ze hiermee Jerrel een tweede kans geven om zich te kunnen bewijzen, omdat ie er anders uitgesteld zou worden? Ik vind dit zeer oneerlijk tegenover de “oude” groep. We gaan het zien hoe zich dit zal ontwikkelen.

Beantwoord
Why? 9 februari 2021 - 08:23

Hoezo “de kijker bepaald”… Eerdere nieuwe bewoners mochten ook stemmen en konden ook genomineerd worden. Manipulatie van het spel.

Beantwoord
Gaby 8 februari 2021 - 16:29

Echt belachelijk, laat ze lekker die jerrel eruit stemmen vreselijk mannetje

Beantwoord
Nancy 10 februari 2021 - 17:53

Dit is niet eerlijk tov de oude bewoners. Geen eerlijke kansen. Dan niemand nomineren. Erg jammer.

Beantwoord
Stephan 8 februari 2021 - 16:30

Een volledig belachelijke keuze van Big Brother. Waarom zou niet iedereen mogen stemmen? Big Brother is natuurlijk bang dat Jerrel er direct uit gaat. Dit noem ik nou pure manipulatie. Te triest voor woorden.

Beantwoord
Roos 8 februari 2021 - 16:36

Volgens mij is dit omdat ze er nog te kort inzitten.

Beantwoord
Nuf 9 februari 2021 - 11:24

De voorgaande nieuwe bewoners zaten er korter in dan deze 3.

Beantwoord
T.moll 8 februari 2021 - 16:40

Dit is niet terecht tenover de andere bewoners.
Net wat ze zeggen volgens liese moesten hun ook nomineren binnen 1 week.
En worden ze gestraft omdat er 3 vrijwillig zijn qeg gegaan.
Daar hebben ze groot gelijk in.
Jammer dat het zo gaat

Beantwoord
Lars Verkuijlen 8 februari 2021 - 16:43

Idd harde kern moet er weer voor boeten

Beantwoord
Aj 8 februari 2021 - 16:41

Het spel wordt op deze manier niet eerlijk gespeeld, denk dat er op deze manier kijkers afvallen

Beantwoord
wim 8 februari 2021 - 16:41

inderdaad dit is manipulatie , te erg voor woorden en volstrekt onlogisch , voor ons geen Big Brother meer

Beantwoord
Lars Verkuijlen 8 februari 2021 - 16:42

Ondanks twijfel toch big brother gaan volgen. Maar wat een belachelijke keuze weer!!!! Iedereen weet dat dieJerrel er direct uit gestemd zou worden. Deze brengt alleen maar stress in het huis. Dit is dus echt een BELACHELIJKE beslissing Big Brother. Hoop dat er nog kijkers overblijven!!!

Beantwoord
Alma 8 februari 2021 - 22:47

op de eerste plaats hebben de bewoners gekozen, dat dat nou net een verkeerde werd in de persoon Jerell hadden ze niet kunnen voorzien, ze zitten al weken in hun eigen bubbel zonder contact en info vanuit de buitenwereld. Het is volgens mij de bedoeling dat er een spel moet worden gespeeld waar niemand weet HOE DAN

Beantwoord
Vivian 8 februari 2021 - 16:42

Hup Jerrel eruit ,hoort daar niet thuis,,en hoop zo dat Thomas er gewoon in blijft,snap op echt niet dat de nieuwe lingen niet mogen stenen en ook niet op hen

Beantwoord
Johan 8 februari 2021 - 16:43

Ja idd de hele tijd werd er altijd genomineerd ook bij de nieuwe bewoners en nu in eens niet meer. Nu het leuk werd gaat BB raar doen. En dit is een spel van BB want dit leverd kijk cijfers op omdat het irritante ventje Jerrel erin zit die anders door iedereen eruit gestemd zou worden. Schandalig voor woorden om het nu anders te doen

Beantwoord
Peter 8 februari 2021 - 17:46

Nee, dit levert alleen maar problemen op geen kijkers, als ik mijn gedrag zie bij het zien van cat mannetje, ik schakel over op de andere camera of log uit en ik vermoed dat ik niet de enige ben

Beantwoord
Sonja 8 februari 2021 - 16:45

Dat is nou jammer, kan die Jerrel nog niet eruit.

Beantwoord
Erik 8 februari 2021 - 16:47

Belachelijk hoor dat BB nu weer de hand boven het hoofd van die Jerrel houd op deze manier, want dat zou toch echt wel de genomineerde zijn deze week.

Beantwoord
Marie Louise 8 februari 2021 - 16:52

Wat een stomme regel. Zul je zien moeten dadelijk Michel of Thomas eruit en moeten we nog een week naar die verschrikkelijke Jerel kijken. Manipulatie eerste klas. Zal veel kijkcijfers minder worden

Beantwoord
Ruud 8 februari 2021 - 16:54

Voor mij en ik hoop vele anderen is dit het einde van BB.
Ik stop mijn videoland account omdat ik dat enkel had voor de livestreams.
Sorry voor de leuke groep van 8 die er was maar met deze zet heeft BB zichzelf de das omgedaan.
Ditzelfde bericht zal ik verspreiden op de sociale media.

Beantwoord
Richard 8 februari 2021 - 17:15

Niets is wat het lijkt. Helaas dat niet iedereen mag stemmen op iedereen. Hopen dat jerrel de fout in gaat en dan moet vertrekken

Beantwoord
Peter 8 februari 2021 - 17:42

Ruud niet doen, degene die nog mogen stemmen kunnen op zichzelf stemmen en de stream fans geen stem uit brengen over degene die mag blijven, hetgeen er nu gebeurt is niet juist maar met het verlaten van de streams los je niets op, men zal uitsluitend rekening houden met de mening der streamers en de spelers zelf.

Beantwoord
stefam 8 februari 2021 - 17:03

Waar zijn ze mee bezig.
Waarom nu opeens Els, Theo, Michel mochten de eerste keer gewoon stemmen.

sommige opdrachten zijn wel leuk maar soms mogen de regels wel wat minder..

Beantwoord
Nancy 8 februari 2021 - 17:16

Ik zeg direct mijn abbo op videoland op. Dit is zo ongelofelijk oneerlijk. Echt schandalig. Ik hoop dat alle oud bewoners opstappen. Ik kap er in ieder geval mee met dat kijken naar dit kneuzige programma. Hoe zit het eigenlijk met de rechten van de bewoners? Je moet er toch 100 dagen in kunnen zitten om te winnen.

Beantwoord
Jan 8 februari 2021 - 17:21

Dit is volkomen belachelijk. Die mislukte ,,Make-up artiest,, moet er zo snel mogelijk uit. Hij verpest de hele sfeer.

Beantwoord
Jan 8 februari 2021 - 17:23

Uiteraard is dit manipulatie. Want ook wij als kijker worden gemanipuleerd. Levert leuke reacties op! Jerrel had er van mij ook uit gestemd/gezet mogen worden. Maar waarschijnlijk gaat de psycholoog vanavond uit leggen waar het gedrag van Jerrel vandaan komt en waarom hij nog een kans moest krijgen. Aan de andere kant proberen ze de verhoudingen tussen de spelers onderling te verstoren en ook deze manipulatie kan ik persoonlijk wel waarderen:-)

Beantwoord
Peter 8 februari 2021 - 17:36

Big Brother…. geen handige zet, kans bestaat, heb dat via stream 2 door diversen horen opperen, dat de “oude” spelers op zichzelf gaan stemmen uit protest omdat ze op een sportieve manier naar de finale proberen te gaan, nu zijn de spelregels veranderd tijdens het spel en dat voelt aan alsof er tijdens een sportief potje voetbal 3 invallers komen die geen gele of rode kaart kunnen krijgen bij een overtreding, noch door de “vaste” ploeg noch door de stream fans. Ik denk dat het goed is om, indien BB zijn spel aanpassing niet terugdraait dat wij, als stream fans, donderdag geen ste uit moeten gaan brengen over degene die mag blijven.

Beantwoord
René 8 februari 2021 - 17:51

Ik begrijp BB wel hij geeft hem nog een kans, na de waarschuwing
zo niet dan valt hij in ze eigen kuil. (er uit)

Beantwoord
Ruud 8 februari 2021 - 18:01

We zullen hem opwachten en dan ook met van alles op zijn billetjes en op zijn smoel kotsen, wat hij kan, kunnen wij beter.

Beantwoord
Ray 8 februari 2021 - 18:50

Wat een domme actie weer van BIG Brother… de andere kregen die mogelijkheid ook niet en van mij.mag die nagemaakte jerrel eruit….

Zullen ze ingehuurd zijn?

Beantwoord
Marcel 8 februari 2021 - 19:14

Belachelijk, ik heb de livestream al stopgezet, einde Videoland.. einde big brother voor mij.. dit is niet eerlijk tegenover degene die er vanaf het begin in zitten en die irritante Jetrrel mag nog een week blijven

Beantwoord
Herman 8 februari 2021 - 20:32

Ik wist niet wat ik vanmiddag BB hoorde zeggen! Er wordt vandaag niet genomineerd, maar morgen. En dan kunnen de 3 nieuwelingen niet genomineerd worden maar de nieuwelingen mogen zelf ook niemand nomineren! BB dit klopt niet want Els-Nick-Jill-René enz. mochten ook direct na 4-5 dagen meedoen met nomineren. Als de Belgen het samen willen doen stemmen ze Jill of Michel er zo uit!! Ga vanavond nog eens even bij elkaar zitten en zeg tegen elkaar…..Dit doen wij niet goed en morgen mag iedereen nomineren!! Dat zullen u veel kijkers in dank afnemen.

Beantwoord
Gery 8 februari 2021 - 21:34

Dit is niet Ok BB ..een zinloze actie eerst Jerell min of meer waarschuwen en dan die rare actie van dat er de nieuwelingen niet mogen nomineren en dat er niet op hun gestemd mag worden . Natuurlijk zo blijft het “spannend” maar zo verlies je wel kijkers.

Foutje ?¿ …niet bedankt !!

Beantwoord
Charlotte 8 februari 2021 - 22:06

Gezien de reacties nu al een succes dat het programma dit gekozen heeft. Ophef is nodig om de kijkcijfers omhoog te krijgen. Goed gedaan Big Brother. Iedereen in het huis heeft zich opgegeven voor een spel en eerlijk of oneerlijk is ieder zijn eigen waarheid. Ik vind het juist tof.

Beantwoord
Rex 8 februari 2021 - 22:09

Erg oneerlijk. Rene maakte geen goede indruk in zijn eerste weg en werd daardoor direct genomineerd. Nu krijgt Ferrel voorkeur boven iedereen. Hij mag ook al zijn makeup houden om de hele dag bezig te zijn, daar waar anderen geen hobbyspullen mogen hebben. Erg vreemd.

Beantwoord
Hans 9 februari 2021 - 07:42

Was weer humoristisch en leuk de polonaise van vanmorgen en weer zagen Liese , Julie en Zoey het niet zitten , de rest deed gewoon gezellig mee een mooi moment van elke ochtend om de dag te beginnen graag ermee door gaan Big Brother 🙂

Beantwoord
karin 9 februari 2021 - 09:03

hoop wel dat tomas erin blijft,hij en jill zijn diegene die heel leuk zijn om na te kijken

Beantwoord
Hans 9 februari 2021 - 09:07

Karin je heb helemaal gelijk het zijn echt maatjes door dik en dun.

Beantwoord
Aman 9 februari 2021 - 09:27

Heel jammer maar nu is het kijkplezier eraf. Ik hoop dat de oudbewoners ook nu solidair blijven en opstappen. dit is niet meer de Big Brother hoe het zou moeten zijn.

Beantwoord
P.Heesterbeek 9 februari 2021 - 10:54

Raar nu dat ze niet op de nieuwe bewoners mogen stemmen. Mocht toch eerst ook.
Jerrel zou natuurlujk de meeste stemmen krijgen van bewoners en publiek

Beantwoord
Ilona 9 februari 2021 - 11:46

Vind dat die Jerrel eruit moet ,zolang hij erin blijft zitten kijk ik niet meer.
Big Brother luister naar de kijkers,.
Als jullie zo door blijven gaan verlies jullie veel kijkers!!!

Beantwoord
EA 9 februari 2021 - 14:06

Waarom moet hij nog een kans krijgen ? Zijn gedrag is TOTAAL NIET aanvaarbaar. ERUIT met die gozer.
Waarom nu ineens de regels veranderen. De goeie moeten nu onder de slechte Jerrel lijden.

Beantwoord
Petra 9 februari 2021 - 21:55

Vanmiddag Livestream gekeken, het sloeg helemaal nergens op.
En natuurlijk had d’r weer 1 ’t hoogste woord, juist Jerrel.
Als big brother ons zo wil manipuleren door donderdag te stemmen voor 1 van de oude bewoners, dan zeg ik nu kom op mensen wij manipuleren ook.
We stemmen allemaal NIET
Op geen 1 van de kandidaten.
Kom op laat ons nu ook 1 front vormen.
Groetjes

Beantwoord
Why? 9 februari 2021 - 22:01

Massaal Videoland opzeggen.

Beantwoord
Nico Gerards 9 februari 2021 - 22:40

Wat is die Jerrel toch een ongelikte onbeschofte boer. Weg met die vent samen met Matt.

Beantwoord
karin 10 februari 2021 - 00:20

hopelijk blijven jill thomas en matt erin,zijn mijn faverieten,

Beantwoord
karin 10 februari 2021 - 00:39

heb dubbel gelegen vanacht met jill thomas en matt,wat die uitspoken,herinnert me als vroeger toen ik jong was hahhaha

Beantwoord
Pascal 10 februari 2021 - 09:03

Wat een poppenkast! Dus na 35 dagen komen er 3 nieuwe bewoners bij die straks maar 65 i.p.v. 100 dagen in het huis hebben gezeten? En zo kunnen ze nog winnen ook want ze mogen nu niet genomineerd worden??! Wat een aanfluiting! En totaal géén respect voor de ‘oude’ bewoners!

Beantwoord
Ben 10 februari 2021 - 10:20

Beste Big Brother,

Waarom hebben jullie deze beslissing genomen ?. 1. Hij is niet eerlijk tegenover René en Els, die in hun eerste week genomineerd konden worden. 2. Bij Nick was dat hetzelfde geval. 3. Door deze verandering maakt Big Brother zich ongeloofwaardig. 4. De kijkers jaag je hiermee ook weg. 5. Dit lijkt ook op een bescherming van nieuwkomer Jerrel, die jullie notabene een waarschuwing hebben gegeven. 6. Ook de bewoners van het huis, zijn het niet eens met Uw beslissing, en vinden het ook niet eerlijk. 7. Dit is ook een klap in het gezicht van de bewoners die Big Brother trouw zijn gebleven. Dat er 3 bewoners vrijwillig het huis verlaten, kunnen zij niets aan doen. Dat er 3 nieuwe bewoners zijn gekomen is een goede zaak. Maar hen daar nu voor te straffen, door niet op de nieuwe te mogen stemmen, is ronduit belachelijk Big Brother, en verre van eerlijk. 8. Waarom mocht er dan eerst wel op nieuwe bewoners gestemd worden Big Brother ?. 9. Op deze manier kunnen jullie beter de stekker uit het programma trekken, want dit is geen eerlijk spel meer Big Brother. 10. Eerlijker en zeker ook geloofwaardiger had geweest, dat jullie Jerrel naar huis hadden gestuurd, na alle provocatie, maar ook door uitlatingen en daden. Daarmee hadden jullie je geloofwaardig gemaakt Big Brother.

Mijn advies aan jullie is de volgende : 1. Trek de genomen beslissing onmiddellijk in. 2. Stuur die Jerrel anders alsnog naar huis. 3. Bied jullie excuses aan aan de bewoners die jullie wel trouw zijn gebleven, maar die jullie met deze beslissing straffen. 4. Zo halen jullie dan weer een stukje geloof in Big Brother terug. 5. Ook stellen jullie hiermee de vele kijkers weer tevreden. 6. Genoeg werk dus te doen Big Brother, toon jullie sportieve aard.

Beantwoord
Herman 10 februari 2021 - 10:30

Beste Ben……dit hebt u mooi geschreven en daar ben ik het ook roerend mee eens.
Ik het begin keken wij ook veel naar de 2 live streams maar dat sinds eergisteren kijken wij er bijna niet meer na. Het is net een scheidsrechter die de controle over de voetbalwedstrijd kwijt is en dan maar met gele en rode kaarten gaat gooien. Wij denken erover om het abonnement bij Videoland op te zeggen!

Beantwoord
Lars 10 februari 2021 - 10:25

Hier sluit ik me voor 200% bij aan. Dit KUN en MAG je niet maken naar de andere bewoners toe en ook niet naar de kijkers

Beantwoord
Nico Gerards 10 februari 2021 - 15:06

Beste Ben,
volledig mee eens, doch het zet geen zoden aan de dijk.
Kijk het spel “opdracht” wat nu weer gespeeld wordt door Zoey…die is voor geen meter te vertrouwen. En ocharm Jerrel is zijn tekenspullen kwijt.
Ik heb niets tegen homo’s maar hier ligt het duidelijk bovenop dat hij geaccepteerd moet worden. Dat mag maar doe NORMAAL.
Big Brother speel dit spel zoals het gespeeld moet worden en met respect voor IEDEREEN.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page