Home » Nouchine moet Big Brother verlaten, Grace, Salar en Kristof zijn de finalisten van Big Brother

Nouchine moet Big Brother verlaten, Grace, Salar en Kristof zijn de finalisten van Big Brother

Door BigBrotherNederland

Eerder vandaag kregen de bewoners te horen dat er nog één iemand het huis net voor de finale moet verlaten. Kijkers konden stemmen tussen Grace, Nouchine of Salar. Dit zorgde voor veel stress bij de bewoners, al heel de dag wachten ze op een uitslag. Voor de buitenwereld was al bekend dat dit pas laat in de avond bekend zou worden maar voor de bewoners niet. Om de spanning en tijd wat te doden ging de rode knop af en daar drukte Nouchine op. De bewoners moesten korte spelletjes spelen van 60 seconden om daar een onbekend geldbedrag mee te verdienen. Dit wordt tijdens de finale pas bekend. Daarna kregen de bewoners nog een chique feestmaal en de bewoners speculeerde verder, ze verwachten dat er een liveshow zou komen. Maar dat is dus niet het geval.

De bewoners luisteren rond 22:00 uur aan de deur van de gameroom. Ze kloppen op de deur en er wordt terug geklopt. Dan gaat het tv scherm aan en de bewoners komen erachter dat Geraldine en Peter in de gameroom staan. De bewoners zeggen dat ze binnen moeten komen maar dat doen de twee presentatoren niet. Ze vragen aan Grace hoe het gaat. Grace antwoordt zenuwachtig te zijn en dat het wel erg lang duurt. We kunnen het niet meer aan. Nouchine vertelt dat het goed gaat en al heel de dag aan het wachten is en dus ook stress heeft. Op de vraag wat ze ervan denken reageert Salar dat ze van alles denken en al vanaf 10 uur in de ochtend wachten. Daarna komt het feestje met de oud bewoners nog even aan bod en vertellen de bewoners dat ze wel denken dat er iemand naar huis moeten. De komst van de oud bewoners heeft hun goed gedaan, in een leeg huis was dat erg fijn. Het was ook spannend zegt Kristof omdat ze informatie over de buitenwereld hadden. Geraldine vraagt daarna wat dit avontuur hem gegeven heeft. Van alles antwoordt Salar, vriendschap, een mooie progressie gemaakt. Leuke challenges gehad, avontuur gehad en ik ben inmiddels king Salar. Peter vraagt daarna of ze al over het prijzengeld gesproken hebben. Kristof zegt dat ze dat niet gedaan hebben omdat wij daar niet mee bezig zijn. Alleen als jullie het vragen, dat is niet onze hoofdzaak tijdens ons verblijf. De bewoners vertellen verder dat hun verblijf best wel lastig is op sommige momenten. Je zit opgesloten, challenges doen, de vrijheid die je kwijtraakt, wanneer je gaat slapen en wakker wordt wordt bepaald, dat je over sommige dingen niet mag praten. Grace schrok ook wel dat er jeugdige kijkers waren. Peter benadrukt daarna dat ze echt veel fans hebben.

Geraldine zegt daarna dat de lijnen weer open zijn gegaan toen Tobias weg was. De kijkers moesten stemmen op hun favoriet, Kristof staat al in de finale. Maar wie sluit zich daarbij aan? Peter zegt dat ze dicht bij elkaar moeten zitten. Big Brother laat zo zien welke twee bewoners in de finale hebben gehaald. De naam die er niet staat valt af. Dan mag je naar de gameroom komen. De eerste naam die op het bord komt is: Grace. De bewoners feliciteren elkaar en Nouchine denkt dat Salar erop komt te staan. Grace vertelt dat ze huilt van binnen, ik ben opgelucht maar zenuwachtig voor hun twee. Ik ben erg blij, dank jullie wel! Dan is het tijd voor de tweede finalist te onthullen. De tweede naam die op het tv scherm is Salar. Dit betekent dat Nouchine het huis moet verlaten. Geniet ervan zegt ze, zie dat jullie stralen! Nouchine neemt daarna van iedereen afscheid, Grace wordt emotioneel. Nouchine wil nog even in haar slaapkamer kijken en krijgt het dan ook moeilijk. Ik wil daar niet gaan praten lacht ze. Uiteindelijk verdwijnt ze in de gameroom.

In de gameroom volgt nog een kort interview wat mogen zien. Nouchine laat weten dat het goed voelt, het was voor mij niet jammer dat ik de finale niet haal maar eerder van dat het stopt. En dat is erg jammer, en ik mis nog drie dagen en dat maakt het minder erg. En ik ben benieuwd naar de buitenwereld. Dan zien we de hoogtepunten van Nouchine haar verblijf in het huis, ook de finalisten in het huis kunnen dit zien. Nouchine wordt emotioneel als ze de beelden ziet. Ze vindt het heel leuk om te zien, het was een mooi avontuur. Ik had dit niet verwacht toen ik mij inschreef, het is wel meegevallen. Er waren moeilijke momenten, zoals emoties van anderen voegt ze eraan toe. Daar kon ik mij echt in verliezen. Ik hoop snel Dago te zien, ik hoop dat hij hier is. Geraldine en Peter draaien er een beetje omheen, maar Dago komt dan de gameroom ingelopen. De finalisten in het huis horen ook dat hij er is en kloppen op de deur. Nouchine schreeuwt dat Dago er is. Uiteraard volgt er een emotionele knuffel. Dago vertelt daarna dat hij het jammer vindt maar wel blij is dat ze naar huis kan gaan. Peter benadrukt dat er niets is afgesproken maar Dago er toch heen gereisd is. De familie van Grace en Salar hebben besloten het vanuit thuis af te wachten. Dago vindt het een opluchting, drie maanden is moeilijk. Dus ik ben blij dat ze terug is. De ene dag was moeilijk om te kijken de andere dag niet. Mijn wereld was soms een zwart gat. Nu kon ik ook niks. De twee willen graag samen op reis maar dat is nu moeilijk, ze willen wel hun tijd nemen. Dago denkt soms ook dat het experiment harder is voor familie en fans. Daarna mogen Nouchine en Dago de gameroom uit gaan en het huis definitief verlaten. De finalisten proberen nog een glimp op te vangen van Nouchine maar dat lukt helaas niet. De drie finalisten van Big Brother 2022 zijn bekend: Grace, Salar en Kristof.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 47 Average: 4.4]

Ook interessant:

37 Reacties

Chi 23 maart 2022 - 21:49

Jammer dat Nouchine eruit is Voor mij zijn de leuke mensen eruit Uitslag zie ik zaterdag wel via deze site

Beantwoord
Helma 23 maart 2022 - 22:03

Belachelijk dat grace er nog in zit….

Beantwoord
Caroline 23 maart 2022 - 21:59

Dit duurde veel te lang! 21:30 uur bekendmaking van de “verliezer” was ons beloofd…niet pas om 22:00 uur de stemming sluiten!
Ik houd mijn hart vast voor as. Zaterdag…ik hoop dat het dan niet zo uitgemolken wordt.
Trouwens de geluidsverbinding was waardeloos en amateuristisch…

Beantwoord
Rudy Fosselle 23 maart 2022 - 22:39

Inderdaad Caroline: qua techniek was dit een ongezien dieptepunt. Ik denk dat ook de presentatoren en zelfs de regisseur dit als erbarmelijk hebben ervaren.

Beantwoord
Dufraing 23 maart 2022 - 22:01

Grace kwam als eerste binnen.
Laat ze als laatste naar buiten gaan. Ze moet winnen.
Dan Salar en Kristof hopelijk laatst in de finale.
Kristof zit er veel te lang in en verdiende echt niet om de finale sleutel te winnen.

Beantwoord
Katrien 24 maart 2022 - 08:48

En die sleutel had ook voor de finaleWEEK kunnen gelden ipv voor de echte finale; dan was ie nu naar huis ipv Nouchine!

Beantwoord
A 24 maart 2022 - 13:59

Inderdaad, helemaal mee eens!

Beantwoord
San 23 maart 2022 - 22:06

En nu stemmen voor Grace. Zo’n mooie oprechte vrouw. Altijd bij haarzelf gebleven. Daar kunnen veel mensen nog wat van leren.
Om Salar kan ik soms wel lachen, maar is altijd haantje de voorste. En jammer dat hij zo afhankelijk is van zijn moeder en niet zelfstandig is. Dit was voor hem toch meer een kans om zelfstandiger te worden….of in ieder geval om iets te leren koken 😉 Hij heeft echt een vriendin nodig die hem op zijn wenken bediend.
En Kristof ook geen moeite mee gehad, maar nu lang genoeg gezien. Het is dat hij de sleutel heeft, want
anders had hij het denk ik niet gered. En zal hij wanneer hij zichzelf ziet ook denken wat zit ik veel met mijn tong naar buiten;)

Beantwoord
Jeroen Jansen 23 maart 2022 - 22:22

Ik vind het heel erg jammer dat Nouchine eruit ligt
nu hoop ik dat Grace de winnaares wordt

Beantwoord
Wendy 24 maart 2022 - 01:13

Grace mag winnen

Beantwoord
Jongen 24 maart 2022 - 05:22

Er zijn maar 2 finalisten , kristof hoort daar niet bij , hopelijk wint grace

Beantwoord
Ingrid 24 maart 2022 - 07:08

Hoop echt dat Grace de winnaar word .ze verdient het echt.en ze kan het zo goed gebruiken

Beantwoord
Els 23 maart 2022 - 23:02

Tof weer…heb anderhalf uur geen beel geha bij de streams alleen geluid

Beantwoord
Eduard 23 maart 2022 - 23:18

Go Grace !!! Ik was voor Nawel maar nu mag jij winnen.

Beantwoord
Margriet v/d Bunt-Zijl 24 maart 2022 - 00:28

Ik ben het met Jeroen Jansen eens. Grave is een spontane, lieve vrouw. Nouchine is een schatje.
Salar vindt ik ook een spontane kanjer, die gun ik het ook van harte, ipv Cristof

Beantwoord
Lydia lepee 24 maart 2022 - 05:08

Ik wens Salar de overwinning toe!

Beantwoord
Anneke 24 maart 2022 - 06:56

Gelukkig Nouchine eruit,,van dit geschreeuw en gegil zijn we vanaf,,
En Grace gaat winnen ,,en het is haar gegund ,,,een mooi mens.

Beantwoord
H 24 maart 2022 - 06:59

Vorig jaar 1 Nederlander en 2 Belgen
Nederlander gewonnen
Dit jaar 1 Belg en 2 Nederlanders
Dus ja ja je raad het al
Had echt wel heeliemand anders gehoopt

Beantwoord
Alex 24 maart 2022 - 07:54

Jammer dat dit niet in de live-uitzending gebeurde. Dat verdiende Nouchine wel.

Beantwoord
Joke 24 maart 2022 - 07:59

Van mij mag grave winnen

Beantwoord
Hans S 24 maart 2022 - 08:11

Prima dat Grace mag blijven zij kan het bedrag goed gebruiken om haar moeder een beetje te ondersteunen die een ernstige ziekte heb , alleen vind ik het jammer dat Kristof de dans ontspring.
Ik weet zeker dat hij nooit zo ver was gekomen als Salar hem niet vaak van de nominatiestoel heb gehaald.
Go Go Grace…….

Beantwoord
Big Sister 24 maart 2022 - 10:17

Als ze gaat werken verdient ze ook geld. Maar 3 maanden in het BB huis zitten en je rekeningen worden betaald, is ook een manier om geld te verdienen.

Beantwoord
Floor 24 maart 2022 - 15:35

Ze kan ook gewoon werk zoeken….

Beantwoord
Dogfan1 24 maart 2022 - 21:53

ze kan ook gewoon werk zoeken ze heeft de duurste kleding als ze daar een deel van naar haar moeder had gedaan was ze al een eind geholpen , en wat ze allemaal met het geld wil gaan doen blijft er weinig geld voor haar moeder over

Beantwoord
Hans S 24 maart 2022 - 08:18

Ik kon gisteren niet op Videoland komen zo druk was het iedereen wilde de streams live volgen van Big Brother , gelukkig nog net op tijd voor de uitslag kunnen inloggen na dat ik 15 minuten bezig was.

Beantwoord
Els 24 maart 2022 - 09:55

ik had ook bijna 2 uur zwart beeld en alleen geluid, heel jammer

Beantwoord
Lindz 24 maart 2022 - 09:05

Tevreden dat Grace wint. Hopelijk mag zij de finale winnen. Een mooi eerlijk mens vergeleken met die Kristof. Nog steeds bezig met de anderen te manipuleren en bazillion te zijn. Salar tweede , ook een winnaar en de GROTE verliezer Kristof. Loontje komt om zijn boontje. We will see.

Beantwoord
Sonny 24 maart 2022 - 10:06

Allemaal gaan voor salar, grace heeft ook geniepig gespeeld hoor.

Beantwoord
Keukenprinses Sylvia 24 maart 2022 - 10:08

Wens Slaat de winst toe

Beantwoord
Keukenprinses Sylvia 24 maart 2022 - 10:12

Salar is de Winner.
Dankbaar dat hij zoveel om zijn
Moeder geeft. Hij heeft progressie gemaakt in het Big Brother huis.
Salar blijf zo als je bent.
Veel succes.

Beantwoord
Ellen 24 maart 2022 - 10:16

Van mij mag Salar winnen en Kristof….ja die had er allang uit gemoeten!!

Beantwoord
Els 24 maart 2022 - 12:42

daar is hij nu zelf ook achter, hij heeft van niet 1 oud bewoner n stem gehad …….eindelijk !!!!!!

Beantwoord
s. 24 maart 2022 - 10:18

dat Grace er nog in zit snap er niks van.

Beantwoord
frida 24 maart 2022 - 12:24

nee ik vind dat salar moet winnen en niet grace ze had gisteren er uit had moeten gaan en niet nouchine

Beantwoord
Els 24 maart 2022 - 12:40

oei dan heb je een probleem want als je dit niet snapt ben je vast van een andere planeet

Beantwoord
A 24 maart 2022 - 13:57

Ben ook totaal niet voor Kristof als winnaar, Toby had in zijn plaats in de finale moeten zitten. Hopen dat Kristof niet wint! Ik hoop ook Grace maar Salar gun ik het ook!

Beantwoord
Dogfan1 24 maart 2022 - 21:50

heel jammer dat het eerlijkste en liefste meisje er uit moet ,en de manier waarom hele dag in spanning en dan zo laat nog moeten vertrekken walgelijk , ze was voor mij de enige winnaar ,op de andere 3 stem ik niet vind ze geen van 3 winnaar ,het hele programma is nu saai ze liggen op de bank of in bed geweldig om naar te kijken maar niet echt , 21;00uur en de kindjes gaan al weer naar bed ,en ook belachelijk dat je een finale plaats kon kopen zo niet eerlijk tegen over de anderen

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page