Big Brother maakt de twee genomineerden van deze week nu al bekend!

Big Brother maakt de twee genomineerden van deze week nu al bekend!

De bewoners worden naar de woonkamer geroepen. Misschien wel de uitslag van de nominaties roept Tobias. De rest is ook erg benieuwd. Julio vindt het ook raar, hebben ze misschien besloten Big Brother eerder af laten te lopen. En dan volgt er een streamlock. We hebben geen beeld maar het lijkt erop dat de genomineerden al bekend zijn gemaakt. Julio zucht, dit kan toch niet, net zo’n lekkere stemming en dan gooien ze dit er tegenaan.Zij komt terug zegt Nouchine doelend op Nawel. Julio hoopt het dan zijn er twee prachtige meiden in de finale. Ik ben blij dat je er niet op staat gaat Nouchine verder. Julio is daar ook erg blij mee. Hij bedankt Nouchine, ik had echt een andere berekening gemaakt. Nawel is erg verdrietig, ze sloot zich op in de wc. De andere genomineerde is Kristof. Hij gaat naar Nawel als ze buiten zit maar daar heeft ze geen zin in. Laat me maar even, het is niets persoonlijk snikt ze. Kristof gaat weer naar binnen. Hij liet eerder weten dat hij met Julio verwacht had genomineerd te worden. Maar er is niets over, ik ga hier niet liggen treuren benadrukt hij. Ik probeer er het beste van te maken. Salar vindt het bruut en Kristof grapt dat iedereen verdrietiger is dan hij. Het is het spel benadrukt hij. Ik ga zelf niet anders omgaan met mensen die op mij gestemd hebben. Wel vragen ze zich af waarom de nominaties nu al bekend zijn. Zou de liveshow dan ook eerder komen? De kijkers kunnen nog niet stemmen welke genomineerde bewoners ze in het huis willen houden. Wellicht komt er nog een twist?

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 67 Average: 4.4]
Er zijn 47 reacties op dit artikel
  • Nawel weg ermee at 10:07

   Nou ze doet het toch altijd zelf hoor! En zoals big brother vroeg aan haar maandag waarom denk je dat mensen je zovaak nomineren? 6x heb je het wel naar gemaakt! En is ook saai voor het publiek sorry slecht verhaal dus!! Dat is idd ook met een reden ze is saai en ligt halve tijd alleen op bed!! Kristof is wel druk en gek maar die speelt echt het spel net als Salar geweldig dus!

   • Els at 15:24

    Ze doet t helemaal niet zelf , het is allemaal begonnen met dat gekonkel van Kristof daardoor waren al de eerste nominaties, Kristof, salar en Tobias hebben n bontje waar je alleen van kunt winnen als nawel blijft
    Anders weet je al wie de winnaar wordt, maar sommige kijkers kijken niet verder dan hun neus lang is, de meeste kijkers echter snappen t wel en daarom wordt ze ook iedere keer gered, hopelijk gebeurd dat vanavond ook

 1. Sir at 19:32

  Heel erg dat nouchine nawell Niet heeft gered. De spelers die overblijven zijn echt vals en gemeen. Grace blijft schijnheilig doen walgelijk.

  • Roberto at 20:46

   Ik heb het al eerder gezegd Nouch is een vals mens ze is de marionet van Salar hij heeft het voor het zeggen en Nouch doet alles wat hij zegt

 2. Hans s at 19:34

  Dan weet ik zeker dat Kristof eruit gaat die is de dans al zo vaak ontlopen door die immuniteitspin nu kan het hem niet meer helpen en gelukkig maar ik vind het zo een kinderachtige jongen en dat gegil om niks dus weg met Kristof.

 3. Ramona at 19:34

  Echt een vieze streek van Nouchine om Nawel te nomineren. En zgn haar stem weg te gooien. Ik vind haar echt achterbaks. Ze verdient de finale echt niet!!! Wat een backstabber is Nouchine om Nawel zo te laten vallen. Hoop dat ze BB niet gaat winnen. Echt vies van haar. Ze durft niet tegen Nawel te staan. Bah!

  • Ilonka at 19:52

   Ik kijk de aflevering van bb via de tv. Ik vind het heel jammer om de ontwikkelingen die al verder zijn als de tv uitzendingen al overal gelezen kunnen worden

  • Chelly at 19:55

   Tobias en Grace hebben op hun maatje Kristof gestemd
   Backstabbers zijn het
   Ik hoop dat Kristof terugkomt en die twee nomineert
   Ze hebben ook vaak de dans ontsprongen.Grace doet alles voor die saaie Tobias

  • Corina at 19:59

   Inderdaad Ramona ik ben het voledig met je eens…..

   Kristof moet weg…weg ..weg..

   Nawel verdient te winnen .zoveel onsans die vrouw heeft ,niks lukt en doet zo hard haar best en rechtuit.ze ziet het iedere keer zitten….maar lukt haar niet of het is haar niet gehund

  • Sjoerd at 20:37

   Nouchine heeft op Kristof gestemd en niet op Nawel. Haar andere stem heeft ze ‘weggegooid’ dus die zal op Grace of Tobias geweest zijn. Voor de uitslag maakt het weinig uit, het zou 4-3 voor Nawel zijn, of 4-3 voor Kristof, maar onderaan de streep zouden beiden op het bord eindigen.

 4. Ans at 19:42

  Wat een gemene streek van Nouchine! Ik hoop dat BB niemand uit het huis laat gaan, maar volgende week allen genomineerd zijn

 5. Luud at 19:59

  Mensen jullie moeten eens ophouden met iemand gelijk te veroordelen omdat er op iemand gestemd is,jullie moeten niet vergeten dat het een spel is.En het is geen spel voor de eer maar het gaat in dit spel om heel veel geld voor hun,dus ik vindt het niet meer als normaal dat je probeerd om een sterke speler er uit te krijgen zodat je zelf een grotere kans krijgt op de pot ( de hoofdprijs).Mensen dit is niet onsportief maar tactiek.Groetjes van Luud en veel plezier verder met kijken.

 6. Helma at 20:06

  Daar hebben grace en tobias voor gezorgd ze liegen tegen kristof en salar die twee zijn heel geniepig liegend aan t doen tobias is daar de oorzaak van hij heeft dit bekokstoofd…is een slechte verliezer wad bang dat hij r op zou komen…maar degene die iedeteen t meest vertrpuwen is gemeen spel aan t doen nu…in de life strwam allesgezien en gehoord

 7. Indigo at 20:22

  Nawel is te vaak ziek , zwak en misselijk zie haar meer in bed ,dan er uit.
  Na de 6 x mag ze van mij naar huis ,dan hoef ze niet meer koffers in en uit pakken
  Lekker thuis in haar eigen bed daar knap ze wel van op .

 8. Lea at 20:30

  Nouchine is heel berekend, ze eet vanaf het begin al van twee walletjes. Ik vind haar zo glad als een aal. Zo vals lief in het gezicht van Nowel doen, maar o wat is ze vals en nep. Heb medelijden met Nowel.:(

 9. Sjoerd at 20:35

  Eindelijk Kristof op het bord, of zal ‘de twist’ van BB hem andermaal redden? Hopelijk gaat hij buiten zaterdagavond. #teamnawel

 10. Nova at 20:51

  Kristoff eruit ?
  Triest hoor,juist de kerel die leuk is en samen met andere dingen doet , spelletjes en dergelijke.
  En wedden dat die Nawel er weer niet uit gaat ?
  Ik kan er niets aan doen, maar ik kan de vrouw niet meer zien.
  Met al dat ik ben zo zielig en dergelijke.
  En dat voor een volwassen vrouw , niet mijn type ..

  Maar die heeft zo een achterban van haar youtube volgers, die zullen haar er wel weer in houden.

 11. Desi at 21:43

  Yesssss eindelijk die hinderlijke schreeuwlelijk op de bank, hoop dat er niets meer veranderd wat Kristof betreft, eindelijk een kans om hem eruit te stemmen, daarna, wat mij betreft die klagende Tobias.

 12. Juliette at 08:12

  Kristof mag naar huis, maakt hem toch niks uit zegt hij, MOOI!!
  Nawel is een topper, begrijpelijk dat ze verdrietig is, voor de 6ex genomineerd!

  De volgende keer mag Tobias en Grace erop(beide achter de ellenboog, al is het een spel!!)

 13. Jongen at 08:46

  Over nouchine nog dit: ze zegt ik heb mijn stem weggegooid , onzin ze stemt wel op nawel en ook al heeft nawel bijvoorbeeld al 3 stemmen dan nog is het vuil , ten eerste: mensen kunnen ook anders stemmen dan ze zeggen dus dit kon nouchine niet weten en 2: nouchine laat zo zien dat ze een meeloper is , ze heeft geen eigen mening , volgt geen eigen koers , doet alles war salar en kristof willen , nouchine reikt nog niet tot aan de enkels van nawel

 14. Jacqelina Mats at 09:04

  Ik hoop dat Nawel blijft ze heeft het verdient dus kijkers stemmen jullie aub massaal op Nawel.Wat een viese streek van Nouchine .

 15. Cisca at 11:52

  Heeft Nouchine op Nawel gestemd ??? En dan lees ik dat ze zo goed met Nawel om gaat, ze troost haar zelfs. Toch wel een stiekem meisje dan, had ik niet verwacht. Ach ja, hou je vrienden dicht bij je maar je vijanden nog dichter bij je. Zo gaat dat spreekwoord ongeveer toch ???

 16. RobWteU at 12:12

  Wat ik eigenlijk verschrikkelijk vind dat de leiding de bewoners niet op de hoogte stelt van hetgeen nu in de wereld gaande is! Nu zitten de bewoners zich druk te maken in het huis over nominaties, terwijl mogelijk volgende week er een bom valt op Amsterdam. Afschuwelijk ?.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *