Jij beslist, nomineer vanaf nu de bewoners in het Big Brother huis

Jij beslist, nomineer vanaf nu de bewoners in het Big Brother huis

We schreven er vanmorgen al over. Big Brother heeft een twist, de kijker krijgt alle macht en mag de bewoners nomineren. De bewoners hebben nog niet alle details, ze hebben alleen maar te horen gekregen dat de nominatie niet doorgaat. Er kan tot morgenochtend 12:00 uur gestemd worden via onderstaande linkjes.

Nick wordt naar de voorraadkamer geroepen. Daar staan twee kratjes. We gaan sushi maken zegt Nick, hoe goed is dat! Michel en Nick kijken naar wat er allemaal in de kratten zit. Ze zijn er erg blij mee. De sushi krijgen ze omdat er met het fake news spel geld is gewonnen. Julie heeft gisteren een keuze moeten maken. Zoey merkt op dat ze vandaag niet samen kunnen koken. Huismeester Julie vindt dat een goed idee. Nick en Michel doen alvast wat voorbereidingen in de keuken. Jill heeft de afzonderingsregel van huismeester Julie niet goed uitgevoerd, ze is het gisteren vergeten. Dus dat betekend dat ze 1 minuut moet planken in de tuin terwijl de rest toekijkt. Michel doet even mee en Jill schreeuwt het uit, die ene minuut duurt veel te lang. Uiteindelijk zit de straf erop en gaat iedereen weer terug naar binnen. Gaat Big Brother vandaag de twist in het huis bekend maken?

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Beoordeel dit bericht:
[Total: 36 Average: 4.1]
Er zijn 98 reacties op dit artikel
  • Aaf at 14:00

   Michel mag eruit dan kan iedereen normaal met elkaar omgaan. Hij manipuleert zijn groepje op een gedekte manier. En het is vervelend dat dat groepje de andere geen eerlijke kans geven.

  • Peter at 17:27

   Ik ook, ze doet normaliter lekker mee met alles maar is de laatste paar dagen beetje erg onzichtbaar, gisteravond had ik zelfs het idee dat ze helemaal niet in het BB huis zat tot ik haar ergens diep in d’r bedje een pluk haar zag 😉

 1. jeroen at 11:48

  wat mensen tegen michel hebben is mij toch echt een raadsel
  zoey matt en jill doen nu eens niks in het huis en mochten van mij al lang vertrekken

  • Go at 13:45

   Precies voor mij ook, helaas is michel niet goed neergezet op tv, knip en plakwerk, ze moeten is live kijken, hij is het sociaalste van allemaal samen met nick

  • Annemarie at 13:46

   Hai Jeroen, Michel doet heel veel in het huis ja, dat klopt. Maar dat laat hij ook heel graag zien. Hij doet alsof het zijn huis is. Ja hij kookt en hij doet sporten, maar zegt ondertussen wel tegen iedereen wat ze moeten doen. Hij regelt een bbq maar hij vergeet niet te zeggen dat hij het geregeld heeft. Hij zal een aardige man zijn , maar ik denk dat het voor het spel en de sfeer beter is als hij er uit gaat.

  • Nikki at 23:33

   Michel, Naomi en……Zoey dat zal de spanning doen opleven. Trekt groepje uiteen en…zal doen beseffen dat WIJ beslissen qua populariteit.

   Populair zijn:
   Jill, Nick en Liese.

   Maw start maar ffkes mee ons Mieske naar huis te sturen…erna Zoey, Naomi, Matt, en Julie…die gaat eetder weg saam mee die Mies ?

 2. BBfan at 12:03

  Waarom zoey, omdat ze moppert? Zij ziet tenminste in dat Michel en Nick hun bespelen, naomi juli en Liese Liese nog het minst maar die andere 2 worden gebruikt en uiteindelijk dumpen ze die ook. Dus ik zeg Michel eruit dan is het eerlijker.

  • Olivier at 21:20

   Zo is het precies. Michel en Nick zijn al dagen bezig naomie en Julie over te halen op Zoey en Jill te stemmen en Liefde niets te vertellen.
   Ik nomineer Michael.

 3. sadijah at 12:03

  was nog leuker geweest, woensdag iedereen zijn koffer pakken en dan in de liveshow de naam noemen van degene die eruit moet.

 4. Regina at 12:09

  Michel wou dat Julli huismeester werd want mocht er gelijk gestemd worden Hij door Julli gekozen zal worden Verdient genomineerd te worden Zoey niet die heeft het door dat Michel misbruikt de 3 meiden De meiden helaas niet Triest

 5. Anoniem at 12:21

  Kan niet wachten om Michel en Nick te zien als ze te horen krijgen dat ze geen invloed meer hebben op de nominaties en de vrouwen dus ook niet meer kunnen gaan dwingen om op iemand te stemmen.

  Sowieso gaan Souf en de vriend van Julie Michel nomineren want die vent loopt de hele dag bij alle vrouwen te slijmen echt bah bah

  En die Nick ligt ook de hele tijd maar met zijn dekentje in de bank de baas te spelen samen met Michel dus die hoeft ook niet te winnen vind ik

 6. chris at 12:23

  Als je zeg
  Voel mij niet lekker heb buik pijn.
  Hoofdpijnen Wat Zoey al weken zeg.
  En wat Mike ook al had gezegd goed gespeld.
  Weet je gewoon dat zij een spel speelt.
  En ik vind dat ze echt naar huis moet .
  Net als Matt die als een hondje achter iedereen aanloopt. Deze moeten echt genomineerd worden.

 7. Go at 12:27

  Zoey of jill eruit, die twee praten het lelijkst achter bewoners hun rug! Ik snap die michel haters niet, nick doet hetzelfde en daar hoor je niks van. Jammer dat michel zn huismeesterschap aan julie heeft gegeven, zo sociaal is hij nu.

  • BBfan at 15:04

   Michel gunt het Juli Omdat Jill het dan niet zou worden, dus Michel doet het niet voor Juli michel zit er alleen voor zichzelf en zal net zo hard Nick als Juli wegstemmen.

   • chris at 08:49

    Ik denk echt dat er gewoon 2 mensen op de bank zitten vanavond.Dat Zoey enJill dat zijn .
    En Zoey er uit
    En dat Jill volgende week ga.
    En Matt weet niet wat zo jongen in BB zit.
    Dan had je beter Mike er inkunnen houden met ze grapjes .En dat Julie en michel elkaar kunnen vinden in het huis en daar buiten want dat wat ik zie is dit meer dan vriendschap

 8. Marcel at 12:28

  Zoey, die doet op moment niet veel in huis en
  Loopt alleen maar af te geven op anderen, michel is tenminste eerlijk en durft dingen te zeggen

 9. Annemarie at 12:37

  Zoey kan ook later nog. Eigenlijk moet er een andere sterkere er tegen over. Jammer dat we niet meer dan 1 mochten nomineren. Kijk iedereen die nu Zoey nomineert stemt morgen voor Michel blijven.
  Misschien Naomi er bij en Nick, dat lijkt mij goed, niet omdat zij naar huis moeten nu van mij maar om te zeggen dat ze morgen kunnen blijven.

 10. Yvonne at 12:41

  Ik heb op Michel gestemd. Ik denk dat het beter is voor het spel. En dan kan Julie ook verder ontwikkelen. En Nik heeft Michel echt niet nodig.

 11. Ida at 13:55

  Ik begrijp werkelijk niet wat iedereen nou tegen Michel heeft. Ik zou willen dat er meer van zulke lieve, sociale, rechtvaardige mannen waren! Die meiden laten zich echt niet manipuleren hoor. Ze zijn sterk zat. Ze waren t er gewoon mee eens al die tijd. En tuurlijk probeer je er mensen uit te krijgen, zo is t spel en dat gaat nou eenmaal makkelijker met een groepje. Op t eind had dat inderdaad uit elkaar gevallen ik was daar wel nieuwsgierig naar hoe dat zou gaan. Nu zien we dat niet meer. Alle bewoners hebben hun leuke en minder leuke kanten net zoals in de maatschappij. Maar om ze nou helemaal met de grond gelijk te maken gaat echt nergens over. Persoonlijk heb ik t minst met Zoey dus stem op haar.

 12. Regor at 14:18

  Ik denk dat al die mensen die Michel er uit willen,gewoon heel jaloers op hem zijn omdat hij zo menselijk is en met iedereen rekening houd.Dat kan van iedereen in het huis niet gezegd worden. de enige die deze week zou moeten vertrekken is Zoey dan is dat komedie spelen voorbij.

 13. chris at 14:54

  ik hoop dat er 3 genomineerd worden. En dat Julie Michel vrij stemt. Wat die 2 zijn meer dan vrienden enik denk ook een leuk setje samen. Want ik denk dat ze nu niet gelukkige is in bestaande relatie.En als Michel weg toch genomineerd word en het huis moet verlaten stapt Julie op.

 14. BBfan at 15:06

  ALs het Michel en Zoey worden dat zou ik jammer vinden, denk dat Michel wint van Zoey wat ik zelf niet hoop. En Nick is net zo erg als Michel.

 15. Rosa at 15:06

  Michel eruit en wel heel snel. Daarna, mochten wij dan weer stemmen Nick eruit en dan Julie. Van die drie heb ik echt wel genoeg.

 16. MaRiN at 19:34

  Kon niet kiezen tussen Michel en Zoey, maar heb toch voor Michel gekozen. Dus folks, keep our fingers crossed!! Ik ben er benieuwd wanneer BB het in de groep gaat gooien dat wij mogen nomineren, wat zullen ze opkijken en wat zullen ze wel niet denken….spannúúúúnd!!

 17. Christel at 15:36

  Ik zie michel graag vertrekken
  Iedereen volgd hem .
  Hij heeft van begin af aan de dienst uit gemaakt de beslissingen door gedreven nu mag hij van mijn eruit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *