Home » De bewoners moeten een mind game spelen in de gameroom

De bewoners moeten een mind game spelen in de gameroom

Door BigBrotherNederland

Na de woordenwisseling tussen Tom, Tyron en Ronahi duurt het niet lang voordat Big Brother van zich laat horen. Iedereen moet verzamelen in de woonkamer. Als iedereen zit neemt hij het woord.

Bewoners, jullie leven hier nu al een paar weken samen in mijn huis. Lief en leed delen jullie. Hoog tijd om een mind game te spelen. Waar je je positie als duo moet inschatten. En er ook achter komt of je weet wat jullie elkaar gunnen. Of niet gunnen. Er klinkt gezucht van de bewoners. Big Brother vertelt verder, jullie gaan deze game spelen in duo om de beurt. En om te  bepalen wie wanneer speelt heb ik de volgorde aan de kijker gevraagd. De volgorde is als volgt: als eerste Alice & Ashley, als tweede: Jimmy & Tom, als derde: Danny & Glenn, als vierde: Ronahi & Tyron en als vijfde: Doriana & Randy. Karen, jij hebt geen duo partner, jij speelt normaal gesproken niet mee. Maar voor dit spel heb ik wel een rol voor jou. Een belangrijke rol, dus jij mag als eerste naar de gameroom komen. Alle anderen, behalve Sabeau en Dilano, naar de roze slaapkamer. Sabeau en Dilano, het huis is voor jullie.

Sabeau en Dilano wensen de rest veel succes. De rest gaat richting de roze kamer. Tyron en Randy duiken nog even snel onder de douche, alleen dat duurt Big Brother te lang. Diegene die binnen 2 minuten niet in de roze kamer is verliest coins laat hij weten. Uiteindelijk zit iedereen in de roze kamer en het speculeren begint al snel. Karen komt uiteindelijk terug. Oh my god zegt ze tegen Dilano en Sabeau. Karen loopt daarna richting de slaapkamer, f*ck, f*ck, F*ck mompelt ze. Pfff zucht ze als ze op bed zit. Ik hoop dat ze die 500 euro uit de pot pakken. Karen weet niet goed wat ze met zichzelf aan moet want ze besluit buiten maar een rondje te lopen. Ondertussen zijn Alice en Ashley al in de gameroom… Wat er in de gameroom gebeurt weten we ongeveer, dit is op social media uitgelegd. Karen heeft als rol om de tokens te verdelen over de stolpen van de duo’s. En de duo’s moeten verschillende stappen doorlopen. Stap 1 is dat ze onder 1 stolp mogen kijken. Stap 2 is: jullie mogen 2 stolpen met elkaar wisselen. Stap 3 is voor geld uit de jackpot mogen jullie 1 stolp vastzetten, waardoor andere duo’s deze niet meer kunnen bekijken of verplaatsen. Onder de stolpen zitten de volgende tokens: persoonlijk voorwerp, nominatie, leeg, 5 coins of vrijstelling. De opdracht gaat nog wel enige tijd duren. Dus hoe dit af gaat lopen lees je straks terug in een nieuw nieuwsbericht.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 5]

Ook interessant:

6 Reacties

Ward 20 februari 2024 - 12:38

Ik vraag mij af, waar en op welke manier ik als kijker kon bepalen en de keuze maken ivm deze volgorde

Beantwoord
Sylvia 20 februari 2024 - 15:09

Dat kon je de doen op Bigbrother website van België.
Daar kon je de keuze maken wie als 1e mocht beginnen.

Beantwoord
Gerardus 20 februari 2024 - 14:08

Wat is die SABEAU een heel dom meisje de opstoken tegen Ashley…praat over haar met haar stopwoordje SNAP JE..weet je wel.SNAPJE. op zouten die meid net 20 praat maar door tegen Dilano, maar die ziet niks is erg verliefd op dat domme meisje SNAPJE.

Beantwoord
Silke 20 februari 2024 - 16:26

Wel vreemd dat Ashley wel iedereen zwart mag maken achter hun rug om mag uitlachen. En Sabeau nu af gekraakt word omdat zij voor mij gevoel eerlijk is en betere diep gaandere gesprekken voert dan Ashley .

Beantwoord
Alex 20 februari 2024 - 17:41

Weer een spel dat ten koste van de hoofdprijs gaat. Niet fraai, Big brother!

Beantwoord
Sylvia 20 februari 2024 - 17:56

@Silke, inderdaad!
Ashley heeft een probleem met mensen die haar ergens over aanspreken, of het nu persoonlijk is of over het spel.

Maar zij is hiermee bezig van dag 1.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page