Home » Oud bewoner Ronahi wekt de bewoners in het Big Brother huis

Oud bewoner Ronahi wekt de bewoners in het Big Brother huis

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag in het Big Brother huis is aangebroken en net zoals gisteren maakt een oud bewoner de huidige bewoners wakker. Dit keer horen we Ronahi praten.

Goedemorgen iedereen, het is hier met Ronahi, jullie liefste sjoe. Jullie zijn allemaal, één voor één heel goed bezig. Jullie familie en vrienden staan allemaal achter jullie. Dus kom op, het zijn de laatste loodjes. Dan ga ik door naar lieve Alice, Alice meid, ik ben je niet vergeten. Ik had een briefje voor je geschreven maar deze had ik helaas terug meegepakt in mijn koffer, dus deze heb je nog tegoed van mij. Je straalt iedere dag en ik ben enorm trots op u.

Dan mijn broers. Lieve Randy, ik mis u zo hard jongen, uw grapjes, uw energie. Ik heb u altijd gezegd, blijf uw goedheid behouden, zo komt je het verst en kijk waar u nu staat. Heel goed bezig, blijf zo doordoen. Dan ga ik naar mijn andere broer, Tyron jongen, Je hebt een hart van goud, heb ik je altijd gezegd. Hoofd omhoog, blijf positief, ook voor jou zijn het de laatste loodjes. Ik heb je moeder gesproken, ik heb Riquel gesproken, ze staan allemaal achter en missen je enorm. Blijf gewoon zo doordoen. Ik zie jullie allemaal in de finale. Dikke kus van jullie sjoe, bye!

Tyron klapt en lacht, echt te schattig lacht hij. Inmiddels zijn de bewoners allemaal opgestaan en is het tijd voor ontbijt.  Wat gaat deze nieuwe dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 5]

Ook interessant:

4 Reacties

Sylvia van der Meis-Strauss 2 april 2024 - 09:59

Wat een lieve ochtend groet van Rohani
Voor Alice. Rand en Tyron.
De laatste loodjes zijn zwaar maar hou vol.
Jullie zitten in de halve finale toch ook al een beetje als winnaars.Maak het nog gezellig met elkaar met respect.Zonder mekaar met modder
Te gooien veel succes

Beantwoord
Hendrik 2 april 2024 - 10:49

Ze heeft jïmmy Tom ashley en Glenn niet genoemd beetje jammer

Beantwoord
jeroen 2 april 2024 - 11:54

Waarom zou ze de groep benoemen die haar eruit wilden ?

Beantwoord
Jongen 2 april 2024 - 22:25

wat mis ik ronahi in dat huis , zij hoorde met alice bij de laatste 2 vrouwen , niet die drama generaal

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page