Home » De bewoners geven één voor één een presentatie over waarom zij Big Brother moeten winnen

De bewoners geven één voor één een presentatie over waarom zij Big Brother moeten winnen

Door BigBrotherNederland

De bewoners zijn lang bezig geweest met de creatieve opdracht die zij hebben gekregen. Alle bewoners zijn dit keer genomineerd en moeten dan ook één voor één naar de gameroom komen. Wat daar gebeurd is zien we waarschijnlijk vanavond pas terug tijdens de liveshow. De bewoners zijn klaar met knutselen en her en der zien we bewoners hun presentatie voorbereiden. Zo zit Michel enige tijd in de slaapkamer in zichzelf te mompelen. Uiteindelijk weet hij er een mooi verhaal van te maken. En vertelt dit uiteindelijk aan Julie, zij neemt ook de tijd op. De presentatie moet binnen een bepaalde tijd gegeven worden. Ook Jill maakt er een mooie presentatie van met veel attributen uit het huis. De bewoners gaan op de bank zitten en iedereen bespreekt de opdracht. Julie merkt op dat het de laatste keer gameroom was. Michel voegt eraan toe dat er één iemand naar huis gaat, dat zei hij letterlijk. In de gameroom hebben ze ook iets op moeten schrijven. Maar wat dat precies is, is onbekend. Dan krijgen de bewoners een seintje via het tv scherm in de woonkamer dat het tijd is voor de presentaties. Iedere bewoner krijgt 2 minuten voor de presentatie.

Jill
Jill begint met haar presentatie. Als je mij dit 13 weken geleden had gevraagd had ik gezegd waarom ik, geen idee. Maar dit experiment heeft mij al zoveel geleerd. Dus ik denk dat ik het wel een beetje kan. Het leven is een feesie maar als ik Big Brother 2021 zou winnen gaat het een mega piraten festijn zijn met alleen maar polonaise. Ik heb hier zoveel geleerd over mijn onzekerheden, mijn verleden en zelfs over mijn toekomst. Ik heb hier geleerd dat ik echt mijzelf wil blijven Ik hoop dat heel veel mensen dat ook gaan leren. Je bent gewoon perfect zoals je bent. Ik heb hier zelfs geleerd om van mijn vetrollen te houden. Als ik de finale win heb ik meer kans bij Snelle. En belofte maakt schuld, als ik win moet een tatoeage nemen op mijn grote teen van Thomas. En het geld, opa zit te wachten tot ik hem terug kan betalen, en ik zou een deel schenken aan het Princes Maxima ziekenhuis. Dus treuzel niet, aarzel niet en stem op mij.

Julie
Julie mag daarna. Op mijn bord staan zoektocht, emoties, overwinning, moeder en doorzetten. Dat zijn de vijf woorden die mijn avontuur hier samenvatten. Ik heb door heel mijn avontuur een doel gehad en ben ik door veel emoties gegaan. Ik ben mijzelf in die zoektocht vaak tegengekomen. Soms ook heel hard tegen gekomen. Ik heb veel geweend maar uit die tranen heb ik ook heel veel kracht uit gehaald. Als moeder zijnde aan dit avontuur mee te doen is niet altijd een gemakkelijke keuze geweest. Omdat ik de kindjes achter moest laten. En dat zal door vele mensen niet begrepen worden maar ik hoop dat ze door de weken heen mijn verhaal hebben kunnen plaatsen. En dat dan wel op een moment kunnen snappen. Ik heb dit vooral gedaan voor mij maar ook voor mijn dierbaren en kindjes. Zij verdienen ook een lieve en plezante moeder thuis. Dus ik zou ze ook heel trots willen maken met de Big Brother beker mee naar huis te nemen. Want het was thuis ook mama moest winnen. Dus lieve kijkers laten we ze samen die beker kunnen geven want zij hebben die waarschijnlijk ook veel meer verdient als ik zelf. Het zou voor mij een groot cadeau zijn om te kunnen geven aan hun. Want ik heb dit alleen gedaan maar zij waren heel het avontuur met mij mee. Dus we hebben dit samen gedaan.

Michel
Michel begint over zijn pitch die hij Michel’s adventures heeft genoemd. Twintig jaar geleden is mijn grote avontuur begonnen. Dat startte bij de mariniers ongeveer tegelijk met de eerste Big Brother. Toen ik eenmaal de opleiding had gehaald ben ik mijn volgende avontuur ingedoken. In 2005 mijn eerste missie in Afghanistan. In 2008 heb ik besloten om een grote stap te maken en bij de special forces te gaan. Na heel veel trainingen en zware momenten heeft dat geresulteerd dat ik drie keer op uitzending ben gegaan. In Somalië in 2010,2011 en 2012. In 2013 heb ik besloten om het roer helemaal om te gooien en iets anders te gaan doen. Toen heb ik tussen 2014 en 2020 als persoonsbeveiliger de wereld rondgereisd. En nu zit ik in mijn huidige avontuur, Big Brother. EN nu heb ik jullie thuis nodig om mijn laatste vinkje te zetten. En waarom gaan jullie mij helpen? Ik denk dat ik in dit huis een divers persoon ben geweest, ik ben iemand geweest met een lach. De sociale Michel die voor iedereen klaar stond. Een luisterend oor bood, de sportieve Michel die de mensen motiveren mee te sporten. De leidende Michel, de zorgzame Michel om voor iedereen te koken. De knuffelende Michel, de doorzettende Michel, de leuke Michel maar ook de kwetsbare. Dus mensen thuis help mij om het laatste  vinkje te zetten.

Liese
Liese legt uit waarom zij een plekje verdient in de finale. Ik ben toch altijd wel mijzelf gebleven. Ik heb mij op mijn best getoond maar ook op mijn slechtste momenten. En ik was er beide comfortabel in om mij zo te tonen. Ik heb mij volledig gesmeten voor alle opdrachten, ik heb ze niet altijd even goed uitgevoerd. Maar met mijn doorzettingsvermogen probeerde ik toch altijd tot het uiterste te gaan. Dat was ook wel mijn kwetsbare ding, te fanatiek zijn en daar ben ik mezelf vaak tegengekomen. Mijn optimisme en positiviteit hebben mij gebracht tot waar ik nu ben. Ik hoop dat dat mij ook kan brengen tot de finale. Acht april zou ik hier ook echt honderd dagen hier zijn dus dan is de cirkel echt rond voor mij. Ik ben mezelf echt tegen gekomen en gegroeid als persoon. Ik wil dat ook allemaal meenemen als ik terug naar buiten ga en eraan werken. Ik heb nog heel veel dingen om te verwerken. Ik ben er zeker van dat allemaal mooi te kunnen plaatsen. Big Brother heeft mij hier echt aan geholpen. Mocht ik winnen zou dat de kers op de taart zijn. Dan zou ik dat willen investeren in een dag en nacht kort verblijf samen met mama. Een dag en nacht kort verblijf voor de ouderen om de mantelzorgers te ontlasten. Stem op mij!

Nick
Waarom ik Big Brother wil winnen? Omdat ik twintig jaar geleden al grote fan was van het programma, dat was mijn droom. En twintig jaar later mag ik hier staan. Ik ben de vader van “Rudy”(camera). In tussen is hij al een superster geworden. Ik ben een hele grote André Hazes fan dus het is voor mij een hele grote eer om hier, naast de tempel van André Hazes te mogen wonen. Na het WK petanque, het schilderij en de cupcakes zou het heel mooi zijn om de Big Brother beker erbij te zetten. Ik ben altijd mezelf geweest in het huis. Ik heb echt wel mijn steentje bijgedragen voor de groepssfeer, het huishouden en de opdrachten. Dus mocht er iemand van jullie winnen verwacht ik toch wel een traktatie in de vorm van sushi. Ik ben slechts één keer genomineerd geweest dus het is duidelijk dat ik de favoriete medebewoner was van allemaal grapt hij. Ik zou een deel van het geld schenken aan Kom op tegen kanker. Dat is voor mij een heel belangrijk onderdeel in mijn leven. Ik zou heel graag ambassadeur worden van twee organisaties. Een organisatie die tegen armoede is en er tegen vecht in België en Nederland. En een die voor ouders is die hun kindje hebben verloren. Dat was voor mij een heel moeilijk gegeven in mijn leven. En ik zou heel graag willen investeren in mijn grote droom, dat is een thema restaurant. En daar bovenop ook nog een programma maken met minder invaliden. Ik zou willen winnen om die dromen proberen waar te maken. Dank aan alle kijkers en supporters, want zonder jullie was ik hier niet meer geweest.

De groep geeft elkaar nogmaals een applaus. Niet lang daarna gaan de bewoners een kaartspelletje doen en halen wat herrieneringen op van hun meegemaakte avonturen in het Big Brother huis.

Wie gun jij een plek in de finale? Dat kan via onderstaande links:

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.3]

Ook interessant:

13 Reacties

BBfan 1 april 2021 - 13:29

Ik heb altijd gezegt Jill mag van mij winnen, maar ik heb heel veel symphatie gekregen voor Julie en nu gun ik het haar toch wel het meest.

Beantwoord
annoniem 1 april 2021 - 13:31

JILL IS TOP …………….

Beantwoord
Luke 1 april 2021 - 13:32

Eigenlijk zouden ze alle 5 moeten winnen.
Ik ga ze missen.

Beantwoord
Monique 1 april 2021 - 13:44

Wel zo spannend nu

Beantwoord
beppie knops 1 april 2021 - 14:11

jill je bent en blijf mijn favoriet ik hoop oprecht dat jij de finale haalt en de winnaar word . lieve te gekke spontane lieve meid ! SUCCES !

Beantwoord
BrigitteB 1 april 2021 - 14:22

Lastig, ik weet beter wie ik er uit wil hebben ,ik zou zo graag julie nog een week zonder michel gunnen zodat ze aan t thuisfront kan laten zien dat ze echt veranderd is, en vindt het heel knap dat ze uit haar depressie heeft weten te klimmen. Ik gun t haar kinders en vriend ook echt om haar zonder michel te zien stralen, zoals ze in de meidendagen deed, dat was vlg. mij de echte Julie , maar ja ik kan alleen maar stemmen wie ik echt graag zie winnen, en dat is wel een vrouw..,helaas is Naomi eruit, ..pfft lastig.

Beantwoord
miep 1 april 2021 - 14:34

Ik stem op Jill en Liese hun gun ik de hoofd prijs .
Die anderen 3 zijn nep en die gun ik niets .

Beantwoord
miep 1 april 2021 - 14:35

Helaas kan ik niet inlogen vandaar mijn stem op Jill en Liese

Beantwoord
maureen 1 april 2021 - 15:36

Ik kies voor de finale de drie dames dat zal een zeer mooie uitzending worden.
Dat is mijn me
Mening, dank u .

Beantwoord
reina geerestein 1 april 2021 - 15:51

ik gun michel de finale omdat hij altijd zijn eigen is geweest met een lach en een traan en altijd een steun is geweest voor iedereen in het huis en alle taken goed heeft gedaan en iedereen aan het sporten heeft gekregen

Beantwoord
Kim 1 april 2021 - 17:51

Jill of Liese wordt de winnaar!!!!

Beantwoord
yvonne 1 april 2021 - 19:33

ik hoop dat nick of jill gaat winnen ! !

Beantwoord
leeke 2 april 2021 - 19:15

Hopelijk wint Jill

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page