Home » De chaos breekt uit in Big Brother als Jill een keuze moet maken

De chaos breekt uit in Big Brother als Jill een keuze moet maken

Door BigBrotherNederland

De camera’s en het geluid zijn een lange tijd stil geweest. Dan is er eindelijk weer wat beeld en te horen, we vallen midden in een gebeurtenis welke wij dus niet helemaal mee hebben kunnen krijgen.  Jill is in tranen en Jerrel biedt haar troost. Ze zijn zo f*cking gemeen en egoïstisch hier zegt Jerrel terwijl hij Jill troost. Ik kan het echt niet begrijpen snikt Jill. Jij loopt weg en ik zeg tegen jou maak je f*cking eigen keuze en als de deur sluit begint iedereen te praten gaat Jerrel verder. Zelfs Patje die nooit een mening heeft. Als je geen hometrainer wilt dan ga je maar thuis zitten. Nee jij bent de regels zegt Jerrel. Die hometrainner blijft niet eens reageert Jill. Het zijn jou regels benadrukt Jerrel. Je kunt vragen wat de mening is van de groep maar jij moet koppie koppie gebruiken. Kom voor jezelf op. Ik word er f*cking moe van, kom op! Ze blijven l*llen antwoordt Jill. En volgens Jerrel wordt elk woord wat je zegt tegen je gebruikt. Dan geef je een keer je mening en dan is het weer stil. Ik zat net ook buiten maar in de hottub zaten ze weer op elkaar. Wat heb je gekozen? Nieuwe hometrainer en puzzels antwoordt Jill. Jerrel vindt dat Jill niet in het belang van de groep moet denken maar aan zichzelf. En over drie weken ben jij aan de beurt en hebben hun de hometrainer. Wat dan? Ik oop ook alleen maar te janken zegt Jill. Volgens Jerrel is dat oprechtheid. Ze willen mensen die geen mening hebben of Zwitserland zijn. Ik ben er klaar mee. Speel het spel en niet voor de groep benadrukt hij. Nieuwe puzzels snap ik wel zegt Jill. Je moet de volgende keer voor jezelf kiezen benadrukt Jerrel. Thuis doe ik dat wel maar hier lopen ze over mij heen gaat Jill verder. Daarna gaat ze richting de wc om haar tranen te drogen maar barst weer in tranen uit.

Thomas, Liese, Julie en Zoey komen uiteindelijk ook naar Jill die nog altijd emotioneel is. Geen enkele keuze was slecht he, onthou dat benadrukt Liese. Zo leek het wel snikt Jill. Nee dat was ik aan Michel uit aan het leggen zegt Julie. Iedereen heeft zijn eigen keuze. Jerrel zegt daarna tegen het groep over het geen wat er in de hottub gezegd, dat als je niet voor de hometrainer zou kiezen je dan maar naar huis moet gaan… Het gesprek wordt onderbroken en we zien de tuin weer. Daarna zien we de woonkamer en horen we Matt zeggen dat het stennis schoppen is om niks. Thomas is het ermee eens. Het is haar keuze benadrukt hij. Een hometrainer voor één dag sjonge jonge gaat Matt verder. Dan denk je dat je de jongste bent maar de jongste kinderen staan buiten gaat Thomas boos verder. Jerrel lijkt ook steeds kwader te worden. Jill kwam met de tablet en Michel gelijk ik wil een hometrainer. En dan noem je mij egoïstisch?! Ik zit te shacken ik wil gewoon echt naar huis. Je moet nu oppassen zegt Matt.

Kortom, buiten is er tijdens een keuze moment onenigheid geweest. Jill mocht iets via de tablet kiezen voor geld, een activiteit voor de groep. Er kon gekozen worden voor: 500 euro in de pot, 600 euro voor gameavond,  al het geld voor feest met DJ booth, 800 euro voor een hometrainer, 600 euro voor een karaokeavond, 350 euro voor MP3 speler met oortjes, 150 euro voor nieuwe puzzels, al het verdiende geld voor heel luxe eten + vegan, 150 euro voor voetbal. Uiteindelijk heeft Jill dus gekozen voor de hometrainer omdat hier veel behoefte voor was. In tranen loopt Jill naar weer naar de groep het blijkt dat ze de hometrainer maar voor één dag mogen gebruiken. Ze heeft behoorlijk veel spijt van haar keuze en heeft zich mee laten slepen door de druk van de groep. Hoe bepaalde bewoners tegen elkaar tekeer zijn gegaan om een keuze te maken is de oorzaak van de onrust. Er is blijkbaar flink geschreeuwd tussen Jerrel Nick en Michel. Ook Patrick zou zich ermee bemoeid hebben en nog wat andere bewoners. Het beeld staat wisselend aan, waardoor het weer moeilijk te volgen is. De sfeer is in ieder geval flink omgeslagen… Mogelijk komen we er snel op terug.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 57 Average: 2.2]

Ook interessant:

9 Reacties

Richard 9 februari 2021 - 14:50

Spanning en sensatie

Beantwoord
T.moll 9 februari 2021 - 14:53

Wat een zooitje

Beantwoord
Ivo 9 februari 2021 - 16:16

Michel zei eerder dat hij graag als eerste even wilde overleggen over de BOODSCHAPPEN. Boodschappen. Anything else is Michel niet de eerste maar de groep in zijn geheel met een eventuele veto van de huismeester. Ben benieuwd hoe dit in de uitzending in beeld zal worden gebracht..

Beantwoord
Mike 9 februari 2021 - 16:17

Die streams hebben ook weinig zin.. al het belangrijke kan je niet zien omdat er dan weer een streamlock is of ligt dat aan mij?!
Ik heb zelf namelijk geen streams om te kijken.

Beantwoord
Guusje 9 februari 2021 - 17:14

Dan krijg ik een visioen van Utopia haha
Streamlock-Streamlock-Streamlock

Beantwoord
A.G.G. 9 februari 2021 - 17:27

Het klopt wat je zegt , het gesprek/ruzie gebeurt buiten het zicht van de camera’s……….en toch , let maar op , heeft íedereen straks een mening wie de schuldige is ! :))

Beantwoord
Hans 9 februari 2021 - 18:06

Waarom met ze alle tegen Jill dat vind ik zeer kinderachtig , Jill is een topper daar in het huis en de vrolijkste als Jill er niet was geweest of Thomas was deze uitgaven van Big Brother niks aan.
De rest vooral Nick zitten alleen maar met dollartekens in hun ogen.

Beantwoord
reina 10 februari 2021 - 14:27

ik heb de eerste big brother met plezier gekeken maar als dit zo door gaat kijk ik niet meer nominatie klopt niet waarom mogen de laatste bewoners er niet uit doe dan deze week niet aan domineren en volgende week pas dan heb iedereen een keus wie er uit gaat.

Beantwoord
reina geerestein 10 februari 2021 - 14:28

nee eerlijk mag niet

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page