De bewoners doen het boodschappenspel met een grijpmachine

De bewoners doen het boodschappenspel met een grijpmachine

Rond 10:00 uur roept Big Brother dat de groep zich klaar moet maken voor het boodschappenspel in de gameroom. In de gameroom staat een grijpmachine die ook wel op een kermis te vinden is. Ahh wauw roept de groep. Iemand van de spelleiding neemt het woord. (dus niet de Big Brother stem) Bewoners, de spelleiding hier. Welkom in de gameroom! Jullie mogen voor mij even plaatsnemen bij de deur met het paarse kleur. De bewoners snappen het niet dat is toch geen paars. Pardon zegt de mevrouw van de spelleiding, de blauwe kleur. Jullie mogen anderhalve meter naar voren stappen. Daarna gaat het beeld weg en zien we de tuin… De bewoners gaan naar alle waarschijnlijkheid met de grijpmachine ballen verzamelen. Deze ballen hebben een waarde en op die manier wordt er een boodschappen bedrag bij elkaar gegrepen. Uiteindelijk is er weer beeld, maar wordt er nog niet over een bedrag gesproken. Een uur later horen we Matt 47,50 zeggen. Dat is dus niet zo’n heel hoog bedrag.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 38 Average: 2.9]
Er zijn 10 reacties op dit artikel
  1. Anoniem at 12:52

    Wat je maar leuk vind! ik zou er niet tegen kunnen als je zo de spelletjes mee doet.Ze willen zelf bigbrother winnen. maar niet serieus met spelletjes mee willen doen??

  2. slaapverwekkend at 12:54

    het is live en je mag niks zien alleen lomp gepraat mag je aan horen stop toch met die onzin Big Brother wat krijg je eigenlijk nog wel echt iets te zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *