Vriend van Jerrel wordt ernstig bedreigd

Vriend van Jerrel wordt ernstig bedreigd

Jerrel heeft nogal voor wat onrustig gezorgd in het huis. De reacties op de deelnemer waren zo heftig dat de social media accounts van Big Brother tijdelijk op zwart gingen. Buiten de muren van het Big Brother huis is het ook onrustig, en wel bij de vriend van Jerrel. Hij zou namelijk bedreigd worden zo meldt hij aan het blad Story.

De geliefde van Jerrel is Jovanni en hij is nu doelwit geworden van bedreigingen. Volgens hem zijn de bedreigingen vrij ernstig. “Ik word nu elke dag bedreigd vertelt hij. Dat varieert van mensen die me dood wensen tot berichten dat ze mij in elkaar komen slaan. Als hij zou weten dat onze veiligheid in het geding is, dan zou Jerrel meteen het huis uitgaan. Ik wil ook niet dat hij straks na zijn deelname niet meer veilig over straat kan. Hij heeft altijd gezegd dat als het tot dit soort dingen zou leiden, het voor hem niet meer hoeft. Als ik hem zou kunnen bereiken om hem alles te vertellen, dan zou hij meteen naar huis komen verzekert hij. Zeker nu het ook zo’n impact heeft op mijn leven. Ik ben door al die bedreigingen zo angstig dat ik nauwelijks nog kan slapen en bijna niet meer kan eten.”

Foto: RTL
Bron: Story

Beoordeel dit bericht:
[Total: 22 Average: 3.2]
Er zijn 30 reacties op dit artikel
 1. Anoniem at 10:03

  Wow… waar houden mensen zich toch mee bezig?!?
  Dit is een “experiment” en het laat toe om mensen van verschillende achtergronden, meningen, culturen, godsdiensten, genders, etc… onder één dak te laten samenwonen.
  Ongetwijfeld komen er discussies op gang. Ongetwijfeld zijn er meningsverschillen.
  Maar laat ieder individu, zijn eigen waarde behouden. Mensen bedreigen, lost totaal niets op. Stel je voor dat dit een geliefde van jou overkomt…? Leer elkaar te verdragen of wandel een andere richting uit. Zo simpel kan het leven zijn.
  Veel sterkte aan Jovanni!
  Er zijn ook mensen die achter je staan!
  Don’t give up!

  • Martin at 10:52

   Wat een slappe losers die mensen die van achter hun pc mensen bedreigen. Bah laat iedereen in hun waarde…. Jerrel en Giovanni heel veel sterkte.

 2. Metje at 10:03

  Mensen zijn geen mensen meer maar slechts een poppetje.
  Wat een vreselijk gebeuren zo.
  De man is nou niet bepaald mijn favoriet, maar om iemand dat massaal te gaan bedreigen omdat die de vriend ervan is?
  Wat mankeert zulke mensen dan wel?

 3. Consuela Boersen at 10:08

  Dat is een behoorlijke impact.
  Maar kan hierdoor wel een aantal beredeneringen vastleggen.
  Hou je hoofd koel en handel daar naar.
  Uiteindelijk komt het goed.
  Veel sterkte vriend van Jerrel.

 4. jos at 10:08

  tja als je de reacties op facebook leest dan denk ik dat er mensen zijn die inderdaad tot zoiets in staat zijn . …okay is niet goed weten we allemaal maar dan krijg je weer een… stille tocht …en alles gaat weer gewoon verder , er veranderd niets het wordt gewoon erger .
  en BB draagt er zijn steentje aan bij , met zulke programma s .

 5. Richard at 10:09

  Raar! Big Brother heeft een maatschappelijke plicht. Als er een dode valt zijn ze schuldig. Ik vindt dat dit besproken moet worden met Jerrel. Aan hem de keus!

 6. Patricia at 10:14

  Jerrel is nog steeds niet mijn favoriet maar om dan zijn partner te bedreigen gaat te ver….. Bb kunnen jullie niks doen hier tegen

 7. Helena at 10:31

  Soms schaam je je dood voor het menselijke ras.
  Meningen, oordelen, het wordt gewoon door je strot geduwd. En o wee als je anders bent of denk. Dan ben jij aan de beurt.
  Aangifte doen vriend van Jerrel, en heel veel sterkte

 8. rene at 10:38

  Niet dat ik een hekel aan Jerry heb of zo maar ik vind wel dat ze hem hier van op de hoogte moeten brengen al is het alleen maar voor zijn / vriend zijn veiligheid. Maar die beslissing ligt geheel aan bigbrother him zelf natuurlijk.

 9. Sjoerd at 10:50

  Heel triest dat dit aan de gang is en ik veroordeel het ten zeerste. Het had echter voor een deel voorkomen kunnen worden door het gedrag van Jerrel in het huis eerder aan te pakken en zodoende de brand die er was in de kiem te smoren. Verder geeft dit bericht me ook enigszins een dubbel gevoel, omdat het nu precies naar buiten komt op de dag dat de nominaties bekend zullen worden en Jerrel daar misschien wel bij staat en hiermee bij een deel van de kijkers/volgers sympathie gewonnen zou kunnen worden. Natuurlijk is Big Brother anderzijds één groot psychologisch spel, waar beïnvloeding ook bij hoort.

  • Johan at 11:26

   Je hebt volkomen gelijk dat BB veel eerder in had moeten grijpen. Maar BB kennende kan het idd ook tactiek zijn met de nominaties. Wel vind ik dat BB hem op de hoogte moet stellen. De wereld staat in brand en kan niet meer geblust worden

 10. nell at 11:02

  Ik geloof er niks van, dit is een twist zodat er geen nominatie komt, en Jerrel toch het huis uit is. Want belgen hebben al aangegeven dat als nick genomineerd is zij hun koffers ook pakken.

 11. Diny at 11:14

  Ja is toch te gek voor woorden dit is maar een spel hoor.
  Maar sommige mensen kunnen echt doordraaien en iemand gaan bedreigen met de dood waar ben je in godsnaam mee bezig.
  En als het wel zo is dan heeft RTL toch wel personeel om die jongen te begeleiden is wel zo normaal en in bescherming nemen.

 12. Corry at 11:39

  Tussen zeggen en doen van de Belgen ,ze doen dat nooit .
  Maar ik vind he wel erg triest dat er zulke dingen gebeuren.
  Bedreigen is schijnbaar de gewoonste zaak van de wereld
  Het is de maatschappij van tegenwoordig, schandalig

 13. reina geerestein at 14:09

  schandalig zo iets iemand bedreigen ik vind wel dat jerrel ingelicht moet worden verder vind ik dat big brother de bewoners moet verbieden om te praten wie ze gaan domineren het wordt saai al die gesprekken

  • Cake at 23:20

   Daar ben ik helemaal mee eens! Zo kunnen ze elkaar ook niet beïnvloeden of meetrekken!
   Zou het spel en het experiment veel leuker maken.

 14. gerard at 14:31

  Ik vind dit behoorlijk erg….maar sommige personen in BB hebben ook hier schuld aan hoe ze praten over Jerrel toch…..maar dat mensen buiten BB hier meteen aan mee doen dat is percies de media hiervan ook een grote rol in spelen.

 15. gerard at 14:37

  Beetje jammer hoor BB dat de waarheid niet geschreven mag worden omdat ik zei dat sommige medebewoners hier ook de schuld aan hebben

 16. karin at 14:42

  dit is echt triest,kan er op een of andere manier niks tegenJerrel gezegt worden,straks gebeurt er wat en hij weet van niks,best erg dit

 17. Annemarie at 16:40

  Ik vind het heel erg dat Giovanni bedreigd wordt en ik vind ook dat BB het met Jerryl moet bespreken. En ja Theo roep wat over de schutting.
  En als die Belgen ook hun koffers willen pakken als Nick er uit gaat, zou ik heel slap vinden.
  Julie gaat er ook uit als Michel er uit gaat.
  Ik denk dat Jerryl niet genomineerd wordt. Ik denk dat het Jill is en Michel en Nick en dat Zoey dan moet kiezen tussen Michel en Nick en ik denk dat ze dan Michel er op zet.

 18. Thijmen at 17:10

  Snap niet dat BB jerel hier niet van op de hoogte stelt,dus uiteindelijk medeschuldig mocht dit misgaan.
  Zijn vriend stelt duidelijk dat het op deze manier zeker niet hoeft van jerel,dus hier mag niet aan voorbij worden gegaan.

 19. Floris at 13:01

  Dat Jerrel (and hyde) niet gewaardeerd wordt door iedereen is tot daar aan toe maar waarom zou je zijn omgeving gaan bedreigen die part noch deel hebben aan het hele verhaal Big Brother.

 20. Diane at 13:03

  Ik snap niet dat BigBrother nu niet ingrijpt en hem dit laat weten wat er buiten de muren van BigBrother afspeelt. Ik ben geen fan van Jerrel maar dit gaat echt te ver.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *