Big Brother laat aan Michel, Jerrel en Nick weten dat ze genomineerd zijn

Big Brother laat aan Michel, Jerrel en Nick weten dat ze genomineerd zijn

Zojuist is bekend geworden dat na wisselende beslissende stem van Zoey Michel, Nick en Jerrel genomineerd zijn. Big Brother besluit de bewoners in het huis ook op de hoogte te brengen en roept iedereen naar de woonkamer. Er is geen geluid maar op het beeldscherm verschijnen de foto’s van de genomineerden. Drie?! reageert de groep. Wauw zegt Jerrel en Naomi slaat haar hand voor de mond. Zoey die een beslissende stem had neemt het woord. Er waren drie mensen gelijk en ik kon één persoon redden. Ik had eerst een keuze gemaakt maar voelde mij er niet goed bij. Ik heb een nieuwe keuze mogen maken en bij deze keuze voel ik mij goed. Wat was de keuze vraagt Michel. Jill laat Zoey weten. Er gaat maar één iemand naar huis benadrukt ze. Ik kon voor één van deze personen iets doen en niet voor diegene die de meeste stemmen had. Dat was Michel voegt ze eraan toe. Wat er ook gebeurd, we gaan voor de strijd zegt Jerrel. Het is wat het is benadrukt hij. De vraag is niet of je erop komt maar wanneer merkt Nick op. Michel en Nick reageren er vrij nuchter op. Jerrel laat aan onder andere Thomas weten nog niet klaar te zijn en is ervan overtuigd dat hij blijft.  Uiteindelijk gaan enkele bewoners richting bed en een aantal blijven nog in de woonkamer zitten.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 51 Average: 4]
Er zijn 46 reacties op dit artikel
 1. Hans s at 22:26

  Ik hoop dat Jerrel mag blijven het is toch iemand met een eigen karakter en die mis je in dat Big Brother huis.
  Van mij mag Nick naar huis.
  Ik ben wel blij dat de populairste bewoner Jill gered is wat een kanjer en wat is ze leuk en lief.

 2. Ans at 22:58

  Jerrel naar huis, hij voegt werkelijk niets toe aan de groep.
  Jerrel is er alleen om met zijn hoofd op tv te komen en onrust te zaaien!
  Als Jerrel blijft is het voor mij exit Big Brother!

 3. Corry at 06:49

  Als Jerrel er uit gaat is het game over.
  En de winnaar komt uit de rode kamer, die stemmen wekelijks een uit de rode kamer weg.
  Wat een spanning zeg.
  Nog een optie laat de kijkers nomineren, is eerlijker, krijgt elke bewoner een kans.
  Jammer voor Nick en Michel, maar als er nog een spel gespeeld moet worden, zal er een van hun moeten vertrekken

  • sjaak at 21:02

   Er maakt er maar een de dienst uit in dit programma dat is big Brother zelf en er moet een Belg winnen dat is al van af het begin te merken en Michel is een gemene schakel in dit hele gebeuren vooral naar Jill toe hij mag er voor mij uit

 4. Johan at 07:34

  Hallo mensen het klopt dat Jerrel eruit moet zo wie zo voor zijn bedrijgde vriend, maar er moeten er 2 uit he want we konden stemmen wie in het huis mocht blijven. Dus dat is 1 van de 3 die mag blijven, dus er moeten 2 weg

 5. Jan at 09:23

  Ik verbaas me echt over de reactie van Julie. Ze is kwaad dat Michel en Nick nu genomineerd zijn. Die anderen hebben samen hun keuze gemaakt. Dat is niet eerlijk… Nee zij wilden Jerrel en Jill samen op de nominatielijst, want hun clubje hebben allemaal Jerrel en Jill gestemd, in de hoop dat Jill genoeg stemmen zou krijgen zodat Jerrel er uit lag. Daar is een mooi spreekwoord voor. Wie een kuil graaft voor een ander valt er zelf in. Of ook toepasselijk:” dop je eigen boontjes!”

 6. Ine at 09:31

  Drie genomineerden uit twee ‘kampen’ geeft geen eerlijke kans voor iedereen en werkt kampdenken in de hand. Stel dat er 50 % voor kamp Jerrel zijn en 50 % voor kamp Nick en Michel. Bij 100 stemmen krijgt kamp Jerrel 50 stemmen en de andere 50 stemmen worden verdeeld over Michel en Nick zodat zij individueel minder kansen hebben. Big Brother weet natuurlijk ook dat er twee kampen zijn en geeft nu meer kans aan het kamp van Jerrel. Ik hoop niet voor de kijkcijfers want gemanipuleerd vertrek van Nick of Michel gaat zorgen voor kijkerverlies!

 7. Johan at 10:05

  Directeur? Haha ja Jerrel daar heb je wat aan, leren kleuren bij hem woohh dat is geweldig. Kom op zeg Michel heeft tenminste een functie voor de groep

 8. Han at 11:23

  Vergeet niet dat wij een samenraapsel van beelden te zien krijgen waardoor de kijkers ook gemanipuleerd worden. Niks is wat het lijkt. Als RTL/BB iemand erin/eruit willen hebben dan zorgen ze daar wel voor met knip en plakwerk van de beelden die we te zien krijgen. Nominatie door de bewoners lijkt me daarom beter. Zij leven met elkaar en zij weten dus hoe het er binnen het huis echt aan toe gaat.
  Jerrel en Michel zorgen voor commotie en dus levendigheid in het huis, dus BB stuurt en nu op aan om de rustige Nick eruit te werken.

 9. Frits at 13:43

  Al dat gezeur over bondjes. Die zijn er aan beiden kanten Ook in het begin werd er door meerdere mensen op een bepaalde persoon gestemd, dus van dat het bij de Nederlanders is begonnen is onzin.

  Verder gaat Jerrel gewoon blijven

 10. Tina at 23:13

  Gelukkig Jerrel er uit !!!
  Ik had niet anders verwacht ,die man bracht alleen negativiteit in de groep verder kwam er niets uit .
  Was daar echt niet op zijn plaats.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *