Home » Big Brother roept de groep bij elkaar voor een bericht over Chiara

Big Brother roept de groep bij elkaar voor een bericht over Chiara

Door BigBrotherNederland

Chiara heeft vandaag heel onverwachts door privéomstandigheden het Big Brother huis verlaten. Big Brother roept de bewoners naar de woonkamer voor een mededeling. Beste bewoners, een van de redenen dat dit experiment samen verblijven in mijn huis zo bijzonder is en ook zo intens is dat je bent afgesloten van de buitenwereld. Waardoor je soms gaat denken dat de buitenwereld ondertussen stilstaat. Als dat dan niet zo blijkt te zijn dan schrik je daarvan en al helemaal als de verdrietige kanten van het leven dit huis binnenkomen. En als daardoor zelfs een van jullie naar huis moet. Dus ik begrijp volledig hoe jullie je nu voelen. Vandaar ook de stilte van mijn kant tot nu toe vandaag. Ik snap dat jullie even geen zin hadden om een bal 100 keer hoog te houden of 5 keer met een flesje te gooien. Maar Chiara heeft jullie ook voorgehouden het leven hier en het spel hier weer snel op te pakken. En ze heeft een boodschap voor jullie achtergelaten. Dit is die boodschap.

Vervolgens komt Chiara op het scherm, lieve bewoners hier ben ik dan. Ik heb natuurlijk nog 4 coins en ik geef deze coins aan mijn lieve zusje Jolien. Ik hoop dat je iets lekkers gaat kopen en met niemand gaat delen. Nee grapje. Doe ermee wat je wilt. En aan iedereen, ik ga jullie missen. Ik ga veel naar jullie kijken en bij de finale sta ik er weer. En je weet wat ze zeggen snakes don’t bite until you step on them. Big Brother zegt dat de coins er zo snel mogelijk aan komen. Jolien en Michelangelo, Chiara verwacht jullie vanavond in het Big Brother theater voor jullie show. Ik roep jullie straks naar het theater voor de repetities. Dank jullie wel.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 47 Average: 4.3]

Ook interessant:

5 Reacties

Corina 1 maart 2023 - 15:33

Was is daar allemaal van waar weet het ???

Beantwoord
lydia 1 maart 2023 - 15:40

Hou u sterk Chiara!
We zullen u missen!

Beantwoord
Yvonne kerssens 1 maart 2023 - 20:37

Welk moment van de dag ging ze weg en waarom ?

Beantwoord
Roos 1 maart 2023 - 20:42

Wel benieuwd wat er was met Chiara.Hoop niet al te ernstig.

Beantwoord
Alex 1 maart 2023 - 23:00

Helaas niet meer informatie over de reden van vertrek.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page