Michel en Julie kruipen even bij elkaar in bed, de laatste nacht van Julie?

Michel en Julie kruipen even bij elkaar in bed, de laatste nacht van Julie?

Afgelopen avond werd bekend dat Julie, Jill en Liese genomineerd zijn. Alle bewoners zijn na het complimenten rondje gaan slapen. Michel wilde toch nog even met Julie een momentje hebben. Hij zegt dan ook, kom nog even liggen. Julie doet dit en de twee kruipen tegen elkaar aan. Michel wrijft wat door de haren van Julie. Na een paar minuten en een kusje op de wang kruipt Julie weer in haar eigen bed.

Inmiddels is er weer een nieuwe dag aangebroken in het Big Brother huis. De bewoners worden rond 9:00 gewekt met klassieke muziek gevolgd door de polonaise. Vannacht heeft Nick de groep wakker gehouden, hij praat regelmatig in zijn slaap. Dit was vannacht ook het geval. De bewoners ontbijten wat en maken zich klaar voor de nieuwe dag. Julie, Jill en Liese gaan later vandaag de gameroom in omdat zij genomineerd zijn. Wat heeft Big Brother voor Michel, Nick en Naomi in petto?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 33 Average: 4.5]
Er zijn 44 reacties op dit artikel
 1. Bep Broersen at 08:35

  Ik vraag me af of Naomi en Liese wel durven stemmen op Niek volgende week. De arrogantie van Nick mag wel even een deuk krijgen…

 2. BBfan at 08:47

  Tuurlijk zeker Liese wel die stemt wel op Nick, gisteren zag ik een andere Liese die ook teleurgesteld was in de pot en het spel.
  Naomi glipt overal tussen door,, uiteindelijk wint Jill, vanavond gaat Juli eruit en dan is het voor Michel ook over en uit.

 3. R.V at 09:03

  Als ze slim zijn, dan met Michel en de 2 meiden die overblijven
  Alle stemmen op Nick en Naomie
  Dan hebben ze hem te pakken
  Ik hoopt dat het lukt

  Ander de kijkers laten stemmen ……..

  • MaRiN at 09:57

   Dat zeggen ze allemaal, dat ze niet voor ’t geld gaan, maar ze hebben ’t wel een hele dag en avond over 15.000 die Matt heeft meegenomen.

  • patricia at 11:59

   Jill is een meisje goud hoeveel vrienden heeft ze al zien vertrekken en elke keer staat ze terug je moet maar doen ik noem dat RESPECt ze is het zonnetje is huis ze brengt sfeer dat je van die andere niet kan zeggen .GO GO Jill

  • Sander at 15:38

   Motivatie is lastig te bepalen. Jill is duidelijk niet dom en ik denk dat niemand voor een ander onderdoet als het gaat om willen winnen. Allemaal spelen ze een spel. Ik heb het idee dat Michel het minst met het geld bezig is maar het spel echt als het spel wil spelen. Nick en Liese loeren zeer duidelijk op de centen. En Jill… die vindt het snel fucking veel geld en speel volgens mij een rol door naïef te lijken.

   Theo begon er heel openlijk mee, Thomas vond dat mooi en zette dat voort. Nick voelde zich gedwongen om tegenspel te bieden en doet het ook heel openlijk. De rest houdt de kaarten wat meer op de borst.

 4. chris at 09:18

  Broer en Zus. nou daar speelt wel meer tussen die twee kijk maar naar de aanrakingen en knipogen van die twee.
  Maar goed ze zijn gewoon erg verlieft die twee niets mis mee. je hoef niet alles te delen aan de buiten wereld. Jill er uit vanavond

 5. patricia at 09:28

  Er gaat vanavond een Belg naar huis anders denktt Michel dat hij in de finale zit en BB gespeeld en dan verliest hij veel kijkschijvers en het is het gedaan met BB hij laat dat niet gebeuren iedereen wist al Jill weer genomneerd werd en Jill wist dat ook wat Jill de laatste tijd heeft moeten meemaken vrienden zien gaan en iedere keer vecht ze terug daar heb je toch RESPECT voor ik toch . Ik zou gezichten willen zien van Nick en Michel als jill blijft als Julie gaat er weer een vriendin kwijt . Ik denk dat jill en Liese doorgaan er moet één van Team en dat is spijtig genoeg Julie ik denk dat het zelf weet. GO GO Jill .

 6. Nikki at 09:39

  Liese en Jill door WANT die stemmen volgende week beide op de heren en Naomi…Julie stemt NOOIT op Jill en Mieske nooit. Julie dus deruit ?

 7. emmie at 09:49

  ik hoop echt dat julie nog mag blijfen
  want ze verdient het iedreen denk dat jill
  weer blij maar niets is zeeker
  nu we gaan maar duimen dat julie
  mag blijfen

 8. Liesbeth at 10:25

  Ik heb op Jill gestemd .Ben het wel beu dat Nick en Michel de andere vrouwen dwingen op bepaalde mensen te stemmen laat ieder zijn keuze maken .Big Brother mag van mij ook ingrijpen op deze 2 heren ze bepalen daar Alles.

 9. Trijntje at 10:55

  Als er vanavond 1dame naar huis moet, dan hoop ik dat de andere dames volgende week wel op de heren gaan stemmen. Want als zij ook willen winnen, dan moeten zij dat gewoon DOEN!! En laat de kijker beslissen wie dan als winnaar het BB huis uitkomt!!

 10. bastian at 11:03

  Ben ik de enige die het raar vindt dat Julie dit toelaat? Eerder roddelde Mike over haar en Michel dat er meer zou kunnen zijn waarop Julie boos werd en moest huilen. Ze ziet Michel als broer, zegt ze Ik vind het dan raar dat je Michel vervolgens wel toelaat bij je in bed (ook al is het maar voor even of alleen om te slapen) en dan ook nog alleen in zn onderbroek. Zo creëer je toch zelf het beeld dat er meer zou kunnen zijn?

 11. the witch at 11:05

  Denk dat jill er uit gaat ,ook die gaat voor het geld net zo goed als een ander je gaat niet voor je plezier daar zitten Juli blijft er wel in

 12. anita at 12:28

  Ik denk dat het een slimme zet zou zijn, als julie eruit gaat. Dan kunnen jille en liese samen op nick, michel of baomi stemmen.Dan staat Michel ook zwakker. Ik zou het leuk vinden als jill in de finale zit. Zij heeft al zo vaak mensen moeten verliezen en staat nog steeds zo positief in het spel.Dan ben een echte winnaar voor mij!
  Nick waant zich al vanaf het begin winnaar.is slim in het spel en doet of hij zich nergens mee bemoeit, maar heeft dan toch al de touwtjes in handen.Maar goed we zullen zien. BB heeft ook nog in het vat misschien.

 13. José van bergen at 13:11

  Ik ben die Nick en Michel hartstikke beu ze zitten iedereen op te ruimen op wie ze moeten stemmen ik heb vandaag op Jill gestemd dat ze erin kan blijven dat is een hele lieve meid in mijn ogen

 14. Jos at 13:19

  Het beste zou zijn dat bij de volgende stemronde Michel en Nick genomineerd zijn. Lijkt mij het eerlijkste. En dan mag Michel van mij als eerste z’n koffer pakken. Nick vind ik wel een toffe gast.
  Deze ronde op Jil gestemd om te blijven.

 15. Hanneke at 14:08

  Vanaf volgende week gewoon standaard IEDEREEN genomineerd!
  Dat zou pas leuk en spannend zijn, plus dan is dat gekonkel en zijn de stem-berekeningen (van vooral $Nick) ook achterwege.
  Eens kijken hoe zeker en vast ze zich dan zullen voelen die paar dagen en op de bank …?!
  Lijkt mij gewoon het eerlijkste voor iedereen zo naar de finale toe.
  En kei spannend, zowel voor hen als voor de kijkers.

 16. Henny at 21:39

  Denk dat de relatie van Julie wel in gevaar komt door het gedrag van haar en Michel. En dan nog samen in bed kruipen. En geen contact zoeken met haar vriend en wel met haar broer. Heel raar

 17. Lama at 10:11

  Julie heeft helemaal geen vriend ,dat is toch heel simpel te begrijpen? Ze praat nooit over haar vriend omdat ze het niet hebt .zo klaar als een klontje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *