Home » Leroy heeft een officiële waarschuwing gekregen van de Big Brother productie

Leroy heeft een officiële waarschuwing gekregen van de Big Brother productie

Door BigBrotherNederland

Leroy uit Big Brother heeft een officiële waarschuwing gekregen. Hij is over de schreef gegaan en ligt er bij een volgend incident direct uit zo is via shownieuws te lezen. Een woordvoerder laat er meer over weten. “Zero tolerance betekent direct actie ondernemen en passende consequenties doorvoeren. Dat kan dus ook betekenen iemand direct aanspreken op gedrag en de gevolgen benadrukken als het gedrag aanhoudt.” De productie heeft Leroy een een officiële waarschuwing gegeven. En heeft hem ook in contact gebracht met de psycholoog, zodat hij de kans krijgt in te zien waarom dit gedrag niet wordt getolereerd. Mocht Leroy opnieuw zulk gedrag vertonen, wordt er direct actie ondernomen. “Wie na een waarschuwing een tweede keer in overtreding is, moet het huis verlaten. Hiervan zijn alle bewoners op de hoogte.”

Het ging mis in de badkamer, Leroy is hierop te zien terwijl hij in bad ligt met zijn hand in zijn onderbroek. Daarna was te zien hoe hij over de rand van de douchhokjes ging kijken terwijl daar vrouwelijke medebewoners stonden te douchen. Op social media ging deze gebeurtenis viraal. Kijkers vonden dat hij te ver ging. Dit omdat hij zou gluren naar Nouchine die onder de douche stond… Eerder vandaag was Leroy wat down, zou deze waarschuwing er ook mee te maken hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 52 Average: 4.6]

Ook interessant:

69 Reacties

Gezina. 7 februari 2022 - 20:54

Dit kan niet hij moet eruit. Hij is te ver gegaan.

Beantwoord
Van de Vondel Marina 7 februari 2022 - 21:20

’inderdaad , dit kan niet. Verwijderen direct. Als je zijn blikken zag naar de meisjes die mooi en wat schaarser gekleed gingen. Iedereen kijkt ernaar maar die blik in zijn ogen…
Leroy back home

Beantwoord
Thea 7 februari 2022 - 21:35

Bah bah wat een ophef over dat hij met zich zelf bezig was . Als jullie goed kijken zie je dat hij zich gewoon aan het schoonmaken is aan zijn geslachtsdeel . Als dat nog niet meer mag of kan . Kom op BB kijk de beelden zelf eens terug . Maar de meeste mensen willen Leroy eruit hebben . Gaat niet op een normale manier dan maar op een abnormale manier … Maar de mensen zien wat ze zien willen dus dan maar op internet gooien dat hij met zich zelf bezig was .. komop zeg BB kijk de beelden eens goed terug en dan oordelen

Beantwoord
toni 8 februari 2022 - 11:50

juiste woorden ben het helemaal met u eens!

Beantwoord
Patje 8 februari 2022 - 11:58

Enzo is het ze zijn allemaal volwassen. Lekker laten doen.
Ze weten toch dat er camera’s hangen. Als je het niet kan zien moeten ze et maar afzetten simpel toch. Zijn er al meer die bezig geweest zijn in BB. Thats life.

Beantwoord
Miek 7 februari 2022 - 22:06

Kijk de aflevering van lang leve de liefde uit 2020 terug waar leroy in zat. Je kan de aard van t beestje niet veranderen. Eruit met doe gast!

Beantwoord
Dina 8 februari 2022 - 10:31

Prima Leroy eruit maar dan ook Salar en Kristof die vandaag hun macht misbruikt hebben tegen nouchine En grace eruit die ook over de rand heeft gekeken bij Tobias .en het over tientjes zuigen heeft .. weg ermee

Beantwoord
Patje 8 februari 2022 - 11:58

Waarom kijk je dan

Beantwoord
LA 7 februari 2022 - 20:54

Bewoners deze man nomineren as zaterdag, wat een gedrag! In de voetbal heeft Overmars zelf zijn functie neergelegd, en ook nu in het BB huis zou dat ook moeten gelden!!!

Beantwoord
Tineke 7 februari 2022 - 22:33

LA kun je niet vergelijken. Overmars stuurde foto´s. En deze man staat gewoon in de badkamer en de bewoners hebben er geen probleem mee. Kijkers moeten zich zelf eens afvragen hoe het er bij hun thuis aan toe gaat. Dan loop je ook wel eens bloot. Of in het zwembad in de kleedkamers. Pfff wat een gedoe tegenwoordig.

Beantwoord
Sytske 8 februari 2022 - 07:49

Ik vind niet dat hij genomineerd moet worden. Hij heeft zijn waarschuwing gehad. Daarom geef hem een kans.

Beantwoord
Nova 7 februari 2022 - 21:04

Puf, ja vreselijk gedrag.
Zo over trokken.
Nou hij heeft misschien een blote vrouw gezien nou en ?
Zijn toch volwassenen ?.

Als hij ze nu gaat lastig vallen, en aanraken, en weet ik niet wat.
Maar aub zeg.
We gaan nu wel erg ver !
In Australie lopen die vrouwen zo wat bloot in BB.

Beantwoord
Dina 7 februari 2022 - 21:23

Het is idd overdreven deze reacties.

Beantwoord
els 7 februari 2022 - 22:42

lego eruit en zijn vriendin ?namelijk lekker mee??

Beantwoord
Tilly 7 februari 2022 - 22:47

Het gaat nergens over. Nog even en we moeten eerst 10 sec. stil zijn en goed nadenken wat we doen. Pfffg

Beantwoord
Hime 8 februari 2022 - 00:28

Nee dus gluren onder de douch mag wel??? Omdat ze in een andere bb er half naakt bij lopen? Ken jij het woord consent wel?!

Beantwoord
D 8 februari 2022 - 06:43

daden is dat de keuze van de dames! Ze staan niet voor niets in een douche hokje! Iedereen heeft zijn grens en niet iedereen houd van het nudistenstrand. Als u het prettig vind om bekeken te worden onder de douche terwijl een man zichzelf loopt te betasten prima maar laat een ander dan in haar waarde als ze dat niet als prettig ervaart.

Beantwoord
Caroline 8 februari 2022 - 10:43

Het gaat niet alleen over het over het muurtje kijken, het gaat vooral over het in de camera kijken, zichzelf onbespied voelen, zich richting de bedrand draaien en dan langdurig met zijn hand in zijn broek zitten. Dit had niets met zichzelf wassen te maken!

Beantwoord
Vonnie 7 februari 2022 - 21:04

Ik vindt dat bigbrother hem zelf eruit had moeten zetten. Je kunt dit gedrag niet tolereren. Zeker omdat hij ook nog zei ik zie je tepels.

Beantwoord
Chelly 8 februari 2022 - 05:15

Mee eens Vonnie
BB heeft in deze verzaakt.Dit geniepig gedoe is niet goed
In de vorige BB kreeg een bewoner een waarschuwing voor minder.Leroy mag geen immuniteit krijgen voor zaterdag en iedereen hem eruit stemmen
Vond hem al een griezel bij binnenkomst.

Beantwoord
Silly 8 februari 2022 - 09:12

Foifoi,wat overtrokken allemaal.
Hij heeft over het muurtje gekeken, ooooo wat erg allemaal.
Sinds de voice wordt alles grensoverschrijdend gedrag genoemt, ze leven daar in 1 huis en hoe vaak zoeken de dames de heren niet op tijdens het douchen?
De dames lopen ook met half blote billen en korte shirts aan door het huis , daar wordt niets over gezegd…
Nu wordt er een hele hetse rond leroy gecreëerd om hem eruit te krijgen og stemmen.

Beantwoord
D 9 februari 2022 - 01:25

Dit is letterlijk grensoverschrijdend gedrag, of vindt jij het prettig als iemand zomaar mee kijkt en zichzelf betast tijdens het douche?

Beantwoord
Kim 8 februari 2022 - 10:11

Tja…., het ”wulpse” gedrag van bepaalde dames behoort natuurlijk tot de normaalste zaak van de wereld.

Beantwoord
Ilse 8 februari 2022 - 12:10

dat is precies wat ik dacht, dat er 2 dames staan te zingen met de nodige handgebaren dat hun punani een waterval is… Ik moest er eerlijk gezegd wel om lachen maar om over dat gedoe van Leroy te vallen zou men hier ook wat van moeten zeggen (ik stoor me aan beide niet overigens)

Beantwoord
chris 7 februari 2022 - 21:05

Vind het onbegrijpelijk dat zijn hand boven zijn hoofd word gehouden . Dit kan gewoon niet in deze tijd. lig in bad je zie eerst Vera voorbij lopen dan hanne en dat over het schrem kijken .Big Brother jullie maken echt een grote fout .En dat je in een bad lig en met je hand in je broek met je geslachtsdeel spelen. Die Leroy moet er gewoon uit Dit kan gewoon niet.

Beantwoord
DUTCHY xgx 7 februari 2022 - 21:10

OMG is hij gek gewprden, hij zou eenms moeten weten wat er nu gaande is in het land. misschien handig om ze toch hiervan in te lichten zodat ze ook begrijpen waarom dit nu een hot topic is.
en ja uiteraard is hij compleet fout, maar voordat hun het huis in gingen was deze ‘ophef’ er nog niet en ik weet zeker als ze dit weten, dat ze er echt wel rekening mee houden en ook niet van dit soort dingen per ongeluk als grapje te doen, want dat was de mentaliteit overal, voor ze het huis in gingen.
want nu ineens begrijpt iedereen dat dit geen grapjes zijn, maar ja het werd wel gedaan en gezegd, eerst in eigen boezem kijken is ook wel goed hiermee.
ik denk dat iedere vrouw het meermaals heeft meegemaakt, dus eigenlijk werd dit ook wel eens tijd dat het veranderd.

Beantwoord
Eduard 7 februari 2022 - 21:10

Hij hoor hier niet thuis bb had hem direct weg moeten sturen en hem geen waarschuwing moeten geven .

Beantwoord
AV 7 februari 2022 - 21:48

Onacceptabel gedrag, hij kijkt over het muurtje en ook al staat daar een volwassen vrouw, dat mag je niet accepteren. Dit is gebeurd zonder wederzijds toestemming. Hij is hier over de grens gegaan. Per direct het programma verlaten!

Beantwoord
Zooitje 7 februari 2022 - 21:13

Slaat nergens op.
Dit is toch zeker NU iets wat je niet zo kan afdoen.
Eruit met die vent.

Beantwoord
Nico 7 februari 2022 - 21:14

Serieus BB. Zero-tolerence! Die viespeuk had gelijk verwijderd moeten worden uit het huis!
Dit doe je gewoon niet! Vraag mij af hoe hij zou reageren als dit zijn dochter overkwam en hij als papa thuis aan het kijken was! Schandalig!

Beantwoord
Mandy 7 februari 2022 - 21:20

Sorry, maar hier dacht ik vorig seizoen al aan. Soms staan man en vrouw naast elkaar te douchen. Als je een beetje langer bent als een Dimitri of leroy kijk je toch sowieso over dat randje heen. Praat niet goed wat hij doet, maar had gewoon dit stukje even prive gemaakt ipv genderneutrale douche

Beantwoord
jan 7 februari 2022 - 21:25

wat een smerig mannetje er uit sorry

Beantwoord
A.huygen 7 februari 2022 - 21:27

Direct uit het huis halen.

Beantwoord
Nietje 7 februari 2022 - 21:29

Direct uit het huis halen.

Beantwoord
jan 7 februari 2022 - 21:29

bb grijp in aub leroy zegt dat in de groenen kamer dal salar het was dat is ziek

Beantwoord
jos 7 februari 2022 - 21:37

poeh poeh wat een lieve brave kijkers hier, niks aan de hand, geintje meer niet wat een heisa
er gebeurd overigens niks in het huis toch vind het maar saai worden . de meeste huilen meteen ,er is geen actie meer .

Beantwoord
pip 7 februari 2022 - 21:42

Zeker in een programma als dit had hij een no tolerance moeten hebben en weggestuurd moeten worden. Ik vind dit een slecht beslissing van BB.Zegt veel over t.v. programma’s

Beantwoord
Dutchie 7 februari 2022 - 21:49

Ze zijn door bb van tevoren ingelicht over grensoverschrijdend gedrag. Dus dan is iedereen op de hoogte, Leroy dus ook. Dit is dan eigenlijk al de 2e waarschuwing. Niet met 2 maten meten maar gewoon naar huis met die man.

Beantwoord
Jongen 8 februari 2022 - 13:04

Hahaha gewoon wat spelerij hij is zichzelf aan het wassen maar nu wordt er al gezegd dat het zelfbevrediging is , is echt niet zo kijk maar eens goed naar het filmpje , hoe was je je anders in een bad terwijl je een onderbroek aan hebt? Ik ben ook niet zo een fan van leroy maar we moeten ook niet gaan overdrijven , hij heeft een waarschuwing voor het gluren en dat is genoeg

Beantwoord
Desi 7 februari 2022 - 21:53

heb net het bewuste filmpje bekeken, gewoonweg walgelijk. Vind eigenlijk dat die waarschuwing veel te mak is, hij had per direct zijn spullen moeten pakken. Ik vind met name Kristoff ook vrouwonvriendelijk bezig met zijn opmerkingen, in zn slip rondlopen, badjas open en constant aan zijn kruis zitten, en die is daarvoor gewaarschuwd, maar jezelf bevredigen terwijl je naar vrouwen gluurt is ontoelaatbaar in mijn optiek. Tenminste, in een setting als deze. Wat die gast thuis doet moet hij weten.

Beantwoord
anny 7 februari 2022 - 22:00

dan hadden ze kristof en dimitri ook al moeten buitenzetten voor hun uitspraken

Beantwoord
Ilse 8 februari 2022 - 12:13

inderdaad, en ik heb al meerdere keren gehoord dat de ene dame tegen ander zei: dan zal ik je tietje likken. Ik stoor me daar niet aan en kan er de humor wel van inzien maar dan moet men wel consequent zijn !

Beantwoord
Chic 9 februari 2022 - 09:28

Mee eens…. Die Kristof met zijn opmerkingen die zeker niet door de beugel kunnen…..en zijn asociale gedrag. Dat wijd uit zitten zodat er totaal geen rekening gehouden wordt met andere… grote ergernis die man. Zgn met iedereen meeleven pfff…

Beantwoord
AAJ 7 februari 2022 - 22:00

Omdat hij naar Nouchine keek mag niet, maar alle keren dat er door andere bewoners dingen met fuck of fucking worden benoemd mag wel. Maar ook dat Grace en Nouchine vunzige liedjes met gebaren zongen toen ze dronken waren. De productie moet zich schamen door alleen Leroy een officiële waarschuwing te geven.

Beantwoord
Gezina. 8 februari 2022 - 10:26

Zelf nooit zoiets mee gemaakt zeker. Maar geloof mij dit ging te ver.

Beantwoord
Miek 7 februari 2022 - 22:03

Kijk de aflevering van lang leve de liefde uit 2020 terug waar leroy in zat. Je kan de aard van t beestje niet veranderen. Dus rtl eruit met deze gast! Een waarschuwing??? Dat kregen ali b en de rest ook niet!

Beantwoord
Roos 7 februari 2022 - 22:10

Het was ook al bij shownieuws ,werd ook gezegd beter eruit met die man.Maar ja bij Big Brother kan alles maar. Ik snap het ook niet.

Beantwoord
Caroline 7 februari 2022 - 22:15

Zwakke reactie van BB! Buiten het huis worden dit soort viespeuken ontslagen.
In deze tijd is Leroy’s gedrag niet te tolereren. De bewoners weten dit niet en kunnen hem niet dus ook niet nomineren…BIG BROTHER moet ingrijpen en deze viespeuk het huis uitzetten.

Beantwoord
Christel 7 februari 2022 - 22:32

Vreselijk overtrokken allemaal. Wat is er nou nog gebeurd, kom op zeg. Kijk eens wat er gezegd en gedaan wordt door Grace en Nouchin. Mensen ga niet zo doordraven in alles. Het zijn gezonde mensen, die af en toe hun behoeftes hebben. Nu zijn we allemaal preutser dan de paus……………ja daaaag.

Beantwoord
Marc van meensel 7 februari 2022 - 22:38

Dan het nog Brother kristof alla moeten naar huis sturen met zijn sexissexietje praatjes over de bewoners denk daar maar eens aan anders doe je der met mee dat is nu al d te zien

Beantwoord
Tilly 7 februari 2022 - 22:47

Het gaat nergens over. Nog even en we moeten eerst 10 sec. stil zijn en goed nadenken wat we doen. Pfffg

Beantwoord
Belinda 7 februari 2022 - 23:27

Een beetje overdreven alles. Ik ben echt geen Leroy fan, maar dit is wel erg overdreven

Beantwoord
Peter van der Burgt 7 februari 2022 - 23:45

Ik vind dat B.B Leroy alsnog moet wegsturen,raar dat ze dit überhaupt af denken te kunnen doen met enkel een waarschuwing…..!!!!!

Beantwoord
Christel 7 februari 2022 - 23:49

Dan ook niet toestaan, dat er in 1 bed geslapen wordt. Of dat er schuttingwoorden worden gebruikt.

Beantwoord
mario 8 februari 2022 - 03:53

wat een overdreven gedoe , waar is de tijd big brother 1 en 2 toen liep iedereen naakt rond dat was nog een big brother nu kan niets meer alles word overroepen dat is toch een gezonde kerel welke man gluurt al eens niet naar een vrouw , zijn die nu echt allemaal van suiker , en is het enige wat daar nog mag stoken en roddelen wat een kouwe kak , voor wat kijken mensen nog nu voor wat saaie tv en wat saaie gesprekjes voer dan meteen heel dat big brother circus af als ik ga zwemmen en ik zie een mooie vrouw kijk ik ook , gaan ze daar nu ook al verkrachting van maken of zo toen vera en dimitri onder de douche stonden keken die ook naar elkaar , zijn toch volwassenen , wat een bekrompen wereld is dit toch geworden

Beantwoord
Anton 8 februari 2022 - 14:12

Wat een overdreven gedoe…dan gooi Nouchine er ook maar uit voor het vol grijpen in de naad van Salar en Grace voor het loeren over het muurtje in de douche naar Tobias…hoe zo met 2 maten meten. Vrouwen kunnen blijkbaar dit gedrag nog wel vertonen zonder enige consequentie.

Beantwoord
Ruud 8 februari 2022 - 05:15

Direct weg sturen, zijn koffer met kleding en spullen worden hem wel nagestuurd.

Beantwoord
Roberto 8 februari 2022 - 06:33

Na een gesprek met de psycho een nachtje slapen denk ik dat Leroy tot het besef is gekomen op datgene waar hij zelf bang voor was. Zichzelf verliezen, de controle over zichzelf kwijtraken, zei hij onlangs nog toen aan iedereen gevraagd werd wat hun grootste angst is. In aanwezigheid van bewoners in bad masturberen en borsten gluren is in een real lifesoap een zwaar zedendelict. Nu is hij voor z’n hele leven getekend. Wat zal zijn dochtertje de rest van haar leven niet van haar papa denken? Ik denk dat hij nu vrijwillig BB zal verlaten.

Beantwoord
Sjoerd 8 februari 2022 - 06:34

Waarschuwing terecht, maar er is wel meer aan te pakken. Waarom de hele dag scheten, boeren, scheldwoorden. Waarom gefluister tolereren. Het lijkt wel of BB dit jaar geen enkel gezag heeft en ook in andere dingen veel te soft is. Het is hell week zonder warm water, maar op dag 1 verdienden ze 48 minuten warm water, en gisteren zelfs 64 minuten, waardoor een aantal dames zelfs uitgebreid in bad konden. Begrijp me niet verkeerd, voor mij hoeven ze niet alleen maar koud water te hebben, maar als je dan hell week aankondigt en ze hebben vervolgens zoveel luxe (ze hadden immers nog niet eerder zo lang warm water) dan staat dat haaks op elkaar.

Beantwoord
D 8 februari 2022 - 06:41

Big brother vraagt ook om dit soort gedrag met zo een badkamer! Maak de hokjes hoger en dat bad op die manier? Kom op hè dat hadden ze kunnen zien aankomen. Big Brother is meer temptation island aan het worden.

Beantwoord
Roberto 8 februari 2022 - 07:35

Tobias droomt zich inderdaad suf. Onverwerkte emoties. Hij vroeg, in zijn droom, aan iemand hoe oud ‘ie is en kreeg als antwoord 8 uur. Duidelijk toch? Het heeft te maken met het leeftijdsverschil tussen hem en Grace. Dat zit hem dwars maar het vreemde antwoord heeft ook te maken met het feit dat Grace niet eerlijk is tegen hem. Hij weet dat Grace ook op vrouwen valt. Als Tobias een relatie met haar wil dan is het bijvoorbaat al een verloren zaak. Het is gewoon oneerlijke concurrentie Grace valt meer op vrouwen.

Beantwoord
Rex 8 februari 2022 - 10:10

Dit kan niet he, heel Nederland viel over de medewerkers van De Voice heen , en hij krijgt een tik over z’n vingers ? Nee erg fout BB hij had er meteen uit gestuurd moeten worden.

Beantwoord
Dina 9 februari 2022 - 10:07

The voice en bb een vergelijking van niets .
De reacties van de preutse kijker of sensatiezoekende kijker is erg overdreven

Beantwoord
Belinda 8 februari 2022 - 10:18

Nou nou, langzaam hé. Dit is toch belachelijk. Een waarschuwing ist echt voldoende hoor! Goed gedaan BB . Jullie moeten nu niet alles over een lijn trekken

Beantwoord
D 9 februari 2022 - 01:30

Het is geen normaal gedrag, die mensen kennen elkaar net. In principe zijn het nog vreemden van elkaar. Het is niet temptation island maar BigBrother waar overigens ook kinderen naar kijken. Stiekem jezelf betasten terwijl je vrouwen begluurd in de douche is geen normaal gedrag!!!

Beantwoord
Arno 8 februari 2022 - 11:37

Waarschuwing is prima, als ik zie hoe Nouchine en Grace aan het dansen waren en de scheldwoorden iedere keer. Daar krijgen zij geen berisping van.

Beantwoord
Cisca 8 februari 2022 - 11:52

Ik dacht dat de vrouwen altijd met een badpak of bikini onder de douche stonden en de mannen met een (zwem)broek. Dus wat is er dan aan de hand ? Ik stoor me meer aan de taal die sommige mensen daar uit spreken. En Grace over tietjes likken vind ik ook vreemd. En dat Grace haar kleine vibrator er graag in stopt. Dat is allemaal normaal ? De mensen mogen Leroy niet dus dit is een reden om hem er uit te krijgen !!!!! Dus gemengde zwembaden mogen straks ook niet meer.

Beantwoord
Gezina. 8 februari 2022 - 15:12

Zo begint het vaak. Eerst onschuldig en dan steeds verder. De reactie die hij gaf aan BB zegt genoeg. Deze man gaat door.

Beantwoord
Renata 8 februari 2022 - 17:17

Leroy heef een berisping gekregen. OK, die heeft ie nu gehad. Zo erg was het allemaal niet ! En nu weer verder. We hoeven niet meteen te doen alsof ie iemand aangerand heeft, hij hoeft echt niet meteen uit BigBrother gegooid te worden. Doe normaal !!!!! Daarbij hoeven niet alleen altijd de mannen aangepakt te worden, what about Grace met haar uitspraken. Dat kan en mag allemaal wel?

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page