Home » Big Brother organiseert een feestje voor de groep omdat het programma 50 dagen bestaat

Big Brother organiseert een feestje voor de groep omdat het programma 50 dagen bestaat

Door BigBrotherNederland

Iedereen is mooi gekleed in het Big Brother huis, eerder vandaag mocht iedereen 5 favoriete nummers doorgeven. Er lijkt een feestje aan te komen en Matt lijkt er ook meer van te weten. Big Brother heeft hem in de middag naar de dagboekkamer geroepen. Jill heeft hem ondervraagt en ondanks het feit dat Matt er niet veel over mocht zeggen lijkt het erop dat er iets opgebouwd gaat worden. En er iets staat te gebeuren. De bewoners moeten uiteindelijk een slaapkamer in en wachten op wat er komen gaat. Tijdens het wachten speculeert de groep wat er gaat gebeuren. Uiteindelijk mag de groep weer in de woonkamer komen. Er staan hapjes, een dj booth, en de nodige drank. Op de lcd’s in de keuken staan foto’s van de eerdere 10 uur durende dans challenge maar er komen ook andere grappige, leuke foto’s voorbij. Huismeester Mike heeft een briefje van Big Brother die hij voorleest. Beste bewoners, de eerste vijftig dagen liggen achter ons! Zoals jullie weten is dit experiment niet altijd makkelijk. Ook de komende weken gaan er vast en zeker moeilijke momenten zijn. Maar ik weet zeker dat jullie het kunnen. Vanavond kunnen jullie genieten van de muziek en proosten op dit bijzondere avontuur. Hebben jullie zin in een feestje?! Ja schreeuwt de groep en Mike leest verder. Morgenochtend na het ontbijt verwacht ik alle spullen terug in de voorraadkamer. Maak er een onvergetelijke avond van! De groep juicht en klapt. Zoey duikt achter de draaitafel, ze is in de buitenwereld immers veel met plaatjes draaien bezig. Matt ook, hij staat al te popelen om achter de knoppen te mogen. De groep feest er ondertussen op los. Het belooft een leuke avond te worden!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 55 Average: 3.5]

Ook interessant:

19 Reacties

T.moll 20 februari 2021 - 20:34

Dit is zo lruk voor ze.
Wens ze nog een leuke tijd toe

Beantwoord
Corina 20 februari 2021 - 20:39

Wauw fantasties van bb. Ze kunnen allemaal eens hun zinnen verzetten en genieten

Beantwoord
yvonne 20 februari 2021 - 20:46

Gezellig konden wij maar weer feestje geven en naar feesten gaan ! !

Beantwoord
Mulder 20 februari 2021 - 20:51

Krijgen wij dat ook te zien op de tv?

Beantwoord
Gaby 20 februari 2021 - 20:59

Eidelijk is een keer een echt feestje met wat alcohol komen ze lekker los heerlijk om te zien

Beantwoord
Gaby 20 februari 2021 - 21:00

Heerlijk om te zien dat ze eindelijk beetje los mogen gaan met een biertje erbij

Beantwoord
Jan 20 februari 2021 - 21:01

Leuk feest, Moest zojuist aan het verhaal van Zoey denken over een meisje dat alcohol over de draaitafel morste waardoor de apparatuur uitviel. Big Brother zou eigenlijk nu even een regel in moeten stellen dat er niet meer met drank achter of bij de draaitafel gekomen mag worden.

Beantwoord
kpdd 20 februari 2021 - 22:35

Gefeliciteerd, Big Brother en inwoners, vooral Liese, Naomi en Thomas die er al die 50 dagen al zitten ????

Beantwoord
Ronny 20 februari 2021 - 22:41

Ze spreken over Zoey & Matt maar niet over Nick hij is trouwens ook Dj

Beantwoord
Diana 20 februari 2021 - 23:18

Het was een gezellige avond, alleen zo jammer dat Mike het zonodig weer over de nominaties moest hebben. Hij voelt zichzelf wel “het mannetje” verder heb ik genoten van de livestreams van het feestje! ?

Beantwoord
Bigbrotherfan 21 februari 2021 - 04:00

Dat is nog es een leuk kado voor de bewoners, ff al het gedoe om de nominaties vergeten en uit hun dak gaan, het is ze van harte gegund!

Beantwoord
Herman 21 februari 2021 - 04:10

Wat een gruwelijk mooi feest

Beantwoord
Corina 21 februari 2021 - 07:41

Ja mooi van bb gister avond .dat ze er maar goed van genoten hebben en nu uitslapen en er weer tegen aan.en goeie keuze maken voor de nominaties .alle liegers en valse deruit speleb?

Beantwoord
Herma 21 februari 2021 - 10:42

Alweer 50 dagen voorbij! Wat is dit snel gegaan. De bewoners hebben dit echt verdiend

Beantwoord
Herma 21 februari 2021 - 10:45

Alweer 50 dagen voorbij! Wat is dat snel gegaan. De bewoners hebben dit echt verdiend

Beantwoord
Sjoerd 21 februari 2021 - 10:56

Dat was me het feestje wel gisteravond en tijdens de afterparty is er ook het nodige gebeurd. De dames Julie, Naomi en Liese waren aardig tipsy met verrassende uitspraken en gedragingen tot gevolg. Gelukkig was Zoey nuchter genoeg (hoewel ze zelf zei ook tipsy te zijn) om over haar medebewoners te waken en erger te voorkomen.

Beantwoord
Bigbrotherfan 21 februari 2021 - 12:08

Ik lees op meerdere kanalen dat Jill en Matt het heel gezellig hebben gehad, wie weet meer?

Beantwoord
Sjoerd 21 februari 2021 - 12:27

Ik heb tot 2:15 uur zitten kijken en tot dan toe is er niks gebeurd tussen hen. Vervolgens gingen de streams op lock, omdat het wat uit de hand liep in de andere kamer (de dames Julie, Liese, Naomi waren wat ambetant naar vooral Michel en Mike)

Beantwoord
Bigbrotherfan 21 februari 2021 - 12:31

Gaat er nu eindelijk es wat leuks gebeuren? ?

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page