Big Brother laat Mike buiten slapen omdat hij niet optreed als zijn huisregels overtreden worden

Big Brother laat Mike buiten slapen omdat hij niet optreed als zijn huisregels overtreden worden

Big Brother laat weer van zich horen. Hij spreekt Mike toe, huismeester zijn is een ernstige taak. En ik zie dat jij je eigen regels niet toepast. De groep lacht en Mike kijkt verbaasd met zijn mond open rond. Je straft niet als er overtredingen gebeuren gaat Big Brother verder. Je laat toe dat de vegan regels overtreden worden. Dat is zeer jammer! Daarom pas ik nu de sanctie zelf toe, die jij hebt bedacht. Vannacht slaap jij op het vouwbed! De groep lacht en Big Brother laat weten dat hij buiten in de open lucht moet slapen. Ik hoop dat jij en de volgende huismeesters de regels vanaf nu ernstig nemen gaat Big Brother verder. De groep lacht en Mike denkt dat dit komt omdat eerder Jill aan een worstenbroodje heeft gelikt en daar niet tegen opgetreden heeft. Komt bij dat het deeg ook niet vegan zou zijn. Jill laat weten dat ze hem niet alleen laat slapen want zij zou de oorzaak zijn maar of ze dat ook echt doet? Volgens Julie is het in de ochtend tijdens het ontbijt ook al niet goed gegaan. Mike wil tijdens het avondeten nogmaals zijn regels duidelijk maken. Maar Mike kan vanavond in de open lucht slapen…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 59 Average: 3.6]
Er zijn 20 reacties op dit artikel
  • Stephan at 14:50

   Inderdaad. Als de regels, die hij notabene zelf bedacht heeft, niet worden nageleefd dan hoort daar een ‘straf’ op te staan. Nu straft hij zichzelf ?

 1. Sjoerd at 14:18

  Hilarisch, ook al de gebeurtenissen voor deze sanctie. Jill werd helemaal gek dat ze niet mocht eten van de vers gebakken worstenbroodjes. Vervolgens gaf Naomi toestemming om te eten. Na het nuttigen was Jill helemaal hyper. Wat een stuiterbal is die jonge dame 😀

  • kpdd at 14:37

   Echt grappig om te lezen, dit ; )
   Benieuwd of ie vannacht alleen slaapt in de tuin…
   Hoeveel vouwbedden zullen er zijn?
   Waarschijnlijk maar eentje.
   Zou Jill zich in/op het tuinmeubilair installeren?
   We gaan het zien ?

  • Stephan at 14:55

   Haha, ja echt een schat van een meid. Doet niemand kwaad is inderdaad een leuke stuiterbal vooral op de feestjes. Leuke deelneemster.

 2. MaRiN at 14:49

  Hartstikke goed BigBrother!! Ik vind het een heel goede sanctie en zeer terecht ook. De vorige huismeesters hebben zich ook aan hun eigen regels moeten houden, ookal vonden ze dat niet altijd even leuk. Ik kan niet wachten om te kijken wat wij er op tv van meekrijgen, hahaha.

 3. Irina at 14:50

  En dat liese iedereen uitlacht met de regels daar wordt niets van gezegd. En als zei huismeester was had ze er echt kop in om iemand te straffen en nadien mensen uitlachen dat ze in de hottub moesten. Dat noemen ze pesten. En ze denkt echt dat ze een mooie is . ???

 4. Bornauw at 20:10

  Jill is veel te braaf, ze moet dat niet aantrekken. Als Mieke dat niet aan kan om huismeester te zijn. Moet nen andere personen er niks van aantrekken. Hij is verantwoordelijk op de wetten die worden gegeven, en hij moet maar zien dat het uitgevoerd wordt. En dat zijn nu de tegels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *