De bewoners hebben een geheime opdracht speciaal voor Nick, een muis in huis en een feest op komst

De bewoners hebben een geheime opdracht speciaal voor Nick, een muis in huis en een feest op komst

De bewoners hebben een geheime opdracht gehad van Big Brother. Nick is binnenkort namelijk jarig en het lijkt Big Brother een goed plan hem te verrassen. Hij heeft dan ook een geheime opdracht bedacht. De groep moet een liedje schrijven en zingen voor Nick. En Nick mag hier niets van te weten komen. Als de opdracht lukt hebben ze recht op een feestje. Met lekker eten, Nick houdt van sushi. Liese, Julie, Jill en Zoey zijn op de bank aan het overleggen. Ze hebben geen papier gehad om het op te schrijven maar bedenken alvast iets om in het lied te verwerken. Zo komen de onderwerpen Rudy, koken, badje, petanque, wereldkampioen er waarschijnlijk in voor. De brainstorm sessie wordt al snel onderbroken omdat de dames ervan overtuigd zijn dat er een muis in huis is. Er wordt niets gevonden. Op een opening na, deze wordt vakkundig dichtgestopt door Jill met aluminiumfolie. Vervolgens laat Big Brother van zich horen via het beeldscherm, wat we ervan begrijpen krijgen de bewoners een klein feest omdat het zaterdag is. Over ongeveer 2 uur krijgen ze muziek. Een enkeling denkt dat er iets achter zit… Het beloofd een gezellige avond te worden!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 32 Average: 3.7]
Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *