Home » De bewoners spelen bingo en kunnen persoonlijke items winnen

De bewoners spelen bingo en kunnen persoonlijke items winnen

Door BigBrotherNederland

De bewoners hebben enige tijd in de slaapkamer gezeten. Dit moest zodat de spelleiding wat voorbereidingen kon treffen. Als de bewoners terug komen zien ze een bingo afbeelding op het scherm. De groep vindt het grappig gemaakt en Nick heeft een brief waarop vermeld staat wat de bedoeling is. Beste bewoners, vanmiddag spelen jullie een traditioneel spelletje bingo. Het spel is simpel. Kun je een horizontale lijn afstrepen dan roep je bingo. En mag je op het teken van Big Brother een prijs ophalen. Er worden bijzondere prijzen weggegeven. Daarover later meer. Jullie spelen drie rondes. Nick, jij bent huismeester daarom bepaal jij wie de bingo presenteert. Let op de bewoner die vandaag presenteert, speelt niet mee en maakt dus geen kans om een prijs uit te zoeken. Bewoners die bingo hebben kunnen er ook voor kiezen om voor iemand anders een prijs te pakken. Veel plezier!

Nick geeft aan dat hij het wil presenteren. Daarna leest hij de spelregels voor. De bewoners vinden het leuk en hebben er zin in. Big Brother roept dan: bewoners, het is zover laat de ballen maar vallen! Jill heeft als eerste bingo. Gefeliciteerd zegt Big Brother. Je hebt Bingo! Zoals je hebt gezien staat de telefoon weer in de tuin. Je kunt ervoor kiezen om een voicemail bericht van thuis te horen. De andere keuzes, een persoonlijk voorwerp terug deze vind je in de voorraadkamer of een brief van het thuisfront, die ligt in de dagboekkamer. Jill gaat uiteindelijk naar de dagboekkamer. Ze heeft een brief van haar moeder en Thomas gekregen. De tweede ronde start, Jill heeft wederom bingo. Ze geeft haar prijs weg aan Julie. Julie gaat ook naar de dagboekkamer voor een brief. Ze zegt er weinig over. Ronde drie start en deze wordt gewonnen door Naomi. Naomi gaat ook voor de brief en loopt richting de dagboekkamer. En er wordt nog een ronde gespeeld. Naomi wint en Liese houdt het niet droog. Ze is er erg blij mee. Het is een brief van haar vriend. Daarna ruimen de bewoners de bingo spullen op.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.6]

Ook interessant:

6 Reacties

Erik 18 maart 2021 - 14:48

En dan zijn er nog steeds mensen die Jill willen wegsturen?
Ze doet het bijna altijd goed met spelletjes en denkt ook aan medebewoners.
Dus laat Jill blijven voor de lol in het huis, dit heeft zeker niet iedereen en Jill speelt niet om het geld

Beantwoord
Helena 18 maart 2021 - 16:14

Ik hoop eindelijk Jil eruit
Ze wordt veel teveel beschermd door
BB

Beantwoord
Rene 18 maart 2021 - 16:14

Hopen dat Julie eruit ga nu kan ze thuis verder zielig doen en krijg ook gelijk Michel een klap word er nml beetje moe van dat ze alles zo mis

Beantwoord
Corina 18 maart 2021 - 18:51

Zomooi voor liese top meisje

Beantwoord
Ruud 18 maart 2021 - 18:53

Leuk

Beantwoord
yvonne 18 maart 2021 - 20:21

Leuk bingo spelen ik doe dat met de vriendenloterij ! !

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page