Home » Sabeau in tranen, ze lijkt te twijfelen over hoe de buitenwereld haar ziet

Sabeau in tranen, ze lijkt te twijfelen over hoe de buitenwereld haar ziet

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond was het een rustige avond in het huis. De bewoners doen een spelletje, zitten in de hottub of kletsen wat. Wat later op de avond heeft Sabeau een emotionele bui. Alice en Ronahi bieden haar troost.

Alice zegt tegen een huilende Sabeau dat ze altijd lacht naar iedereen. Iedereen is positief over je en dat gaat thuis ook zo over je zijn. De buitenwereld gaat ook zien hoe mooi mens je bent. Dat komt echt helemaal goed en je omaatje gaat dat ook zien. Als je terug bent gaat ze alleen maar trotser op je zijn. Dat besef je nu nog niet want je hebt die bevestiging nu nog niet. Sabeau schudt haar hoofd en Alice benadrukt dat ze die bevestiging dan echt gaat krijgen. Dankjewel snikt Sabeau en volgens Alice komt dat omdat ze zichzelf blijft. Soms trek je je terug omdat je zoekende bent maar dat is ook goed. Elke dag is weer een rollercoaster waar je weer moet om moet gaan. Sabeau vindt het wel mooi dat iedereen zo zijn eigen reis heeft. Alice vindt het ook heel goed en mooi dat ze erbij stil staat, zeker als je oma morgen jarig is. Dit betekent ook hoeveel ze voor jou betekent. Jullie zijn schatten lacht Sabeau terwijl de tranen lopen. Ronahi die erbij zit geeft haar een knuffel. We hebben het soms allemaal wel dat we denken waar zijn we aan begonnen. Alice stelt voor om iets voor haar oma te doen, zingen of zo. Sabeau denkt wel dat ze zingen leuk zou vinden. Dank jullie wel, dat wil ik haar graag geven. Het is hier gewoon zo intens merkt Alice op, dat had je buiten waarschijnlijk nooit gedacht. Je krijgt geen bevestiging van hoe je het doet alleen van de mensen hier. Normaal zou je dat van de mensen willen die veel voor je betekenen.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 4.3]

Ook interessant:

7 Reacties

joost vrints 23 februari 2024 - 08:13

Ongelooflijk, die meid is soms ongemeen hard achter de rug van een aantal bewoners over bepaalde bewoners en nu gaat ze plots wat aandacht trekken door de traantjes te laten vloeien. Dat is toch wel zeer speciaal, toch? Die tweespalt is iets voor de andere bewoners om zeer voorzichtig mee om te gaan….

Beantwoord
Tonny 23 februari 2024 - 08:27

Is de huilebalk weer bezig allemaal tranen voor de kijkers komediant snel naar huis

Beantwoord
Alex 23 februari 2024 - 08:44

Alice is altijd positief.

Beantwoord
Hans S 23 februari 2024 - 09:56

Ik denk dat zo langzamer hand iedereen wel gehuild heeft , als je er niet tegen kan de dan niet mee.

Beantwoord
Peperkamp 23 februari 2024 - 10:13

Snap dat ze twijfel heeft…het is ook een raar kind

Beantwoord
Marc Croes 23 februari 2024 - 12:45

Wat gaat Karen doen als Ashley weg valt Danny blijft

Beantwoord
Marjorie 23 februari 2024 - 13:17

Het valt me op dat zowel Sabeau, Doriana en Ronahi erg emotioneel zijn en bezig met wat de buitenwereld van hen vindt…
Hmmm, zouden ze een hint of iets dergelijks hebben gekregen of weten ze hoe verrot ze overkomen op tv?🤔

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page