Big Brother maakt de genomineerden bekend tijdens een streamlock

Big Brother maakt de genomineerden bekend tijdens een streamlock

Big Brother roept iedereen naar de woonkamer. De bewoners gaan snel naar de woonkamer en gaan op de bank zitten. Dan komt het Big Brother logo in beeld en zien we niet wat er gebeurd. Als er weer beeld is word duidelijk dat er drie genomineerden bekend zijn. Dit zijn Leroy, Vera en Nawel. Leroy loopt naar Nawel in de badkamer. Precies zoals ik verwacht had zegt Leroy. Zeker als je logisch nadenkt over de ranking van de vorige keer. Salar is vrijgesteld en Dimitri is al naar huis. Zouden de kijkers dat beslist hebben vraagt Nawel af. Kristof komt erbij en merkt op dat ze dat nog wel te weten komen. Ik denk dat niemand u had gegund om de vierde keer op het bord te staan. Het is what it is reageert Nawel. Leroy boeit het niet zoveel, ik ga net zo graag naar huis. Ik mis mijn kindje en ouders ook legt hij verder uit.

Vera oogt droevig, ze vraagt zich af wie zich beslist heeft. Grace denkt dat het programma zelf is geweest, gewoon random. Vera vindt het raar, ze krijgt verschillende knuffels van meerdere bewoners. Julio snapt wel dat ze baalt, als je even ergens tijd voor jezelf wilt pak dat adviseert hij. Maar het is nog niet zover en daarna gewoon nog even genieten. Je weet niet wat er zaterdag gebeurd. Vera benadrukt dat ze niet anders gaat doen omdat ze nu genomineerd is. Vera gaat daarna even naar de slaapkamer waar het al snel beter lijkt te gaan met haar omdat enkele medebewoners haar opbeuren. Ik ga hopen op het beste sluit Vera af.

UPDATE: Later legt Salar uit dat hij Kristof heeft vrijgesteld en hoe de nominatie uitslag bepaald is.

Vanaf nu kun je stemmen, welke bewoner wil jij in het huis houden?

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Beoordeel dit bericht:
[Total: 30 Average: 4.4]
Er zijn 71 reacties op dit artikel
 1. Els at 12:48

  Precies wat ik al eerder heb aangegeven, Kristof werd uitgekotst maar B B wil hem er perse inhouden voor de ruling ….nou is gelukt dus bah bah
  Zo klaar mee

  • Jongen at 19:49

   Inderdaad dat is de vraag volgens mij verloopt er niks eerlijk , kristof zijn tijd van gaan was nu gekomen iedereen heeft genoeg van de manipulator , de mensen die niet snappen waarom we kristof weg willen hebben waarschijnlijk de live stream nooit goed gevolgd , kristof salar en tobias en vera loopt mee erachteraan

   • Seb at 09:16

    Ah, dus het is allesbehalve Nawel haar schuld dat ze telkens genomineerd is? Kom zeg, open je ogen, nietwaar van haar legertje stemmers of ze lag al -en terecht- lang buiten.

 2. Hans s at 13:07

  Ik heb ook op Leroy gestemd en straks stem ik op Vera om erin te blijven , gisteren was Vera ook weer lekker bezig in de keuken met het schillen van de aardappelen.
  Dus Leroy er nu uit hij vind er niks meer aan en is in een depressieve stemming dat is niet leuk om naar te kijken als kijker hij moet snel hulp gaan zoeken.

 3. Hans s at 13:29

  Op de livestream was Leroy weer stoer bezig door te zeggen dat het hem niet boeit als die eruit gaat dat heeft die vertel tegen Big Brother.

 4. Jongen at 13:30

  Als nawel weg moet hoeft het niet meer voor mij , hopelijk vera eruit , saai van in het begin en veel luier dan nawel maar er zijn mensen die nawel blijven zwart maken terwijl ze genoeg doet in het huis , salar en vera die op bed liggen zegt niemand wat van , waarom staat kristof er niet op? Ik word gek van die kerel en de kinderachtigheid van salar kristof en tobias , net een kleuterklas met hun pingpong en dat eeuwige hijgen en sporten , ik mis de gesprekken van nawel met peter en met amy , het intelligentie niveau zakt elke week meer in dat huis

 5. BB2022 at 13:46

  Sowieso Leroy eruit! Mijn hersencellen sterven af wanneer ik alleen al naar hem moet kijken. Hij trekt ook Nawel en Julio mee in al zijn negativiteit.. bah!

 6. Petra at 13:55

  Dit was de kans om kristof deruit te krijgen, deze 3 krijgen gewoon geen kans, zowel van het publiek als die in ’t huis.
  Heel jammer dit.

 7. Wendy at 14:19

  Wat oneerlijk allemaal! Hoe kan iemand die laatste staat gered worden. Keuze is toch altijd tussen de mensen met de minste stemmen??? Blijkbaar mag de één meer dan de ander met vrijstelling. Zelfs zijn taalgebruik! Big brother als je regels opsteld, hou je er dan aan.

 8. douwe boersma at 14:53

  ik hoop dat big brother nog bekend maakt dat de kijker heeft genomineerd aan de bewoners en dan dat prinses nawel weet dat de kijker haar toch niet mag want dat denkt ze wel dat de kijker haar mag maar is niet zo

   • mario at 21:19

    nawel moet blijven tot op het laatste als ex commando hoop ik finale julio nawel julio vooral omdat ik meer dan 30 jaar geleden een kindje zwaar verbrand heb gezien en hij iets in me losmaakt een fantastische kerel waarvan ik hoop hij het geld wint ja ik ga voor de underdog en nawel is gewoon knap intelligent en speciaal een ultiemefinale al gun ik julio al het geld nawel komt er wel

 9. bonnie at 15:29

  Zeker vera is top en niet schijnheilig dus Leroy of Nawel er uit SNAP JE . ik heb er echt genoeg van die drama queen . Hoeveel streken kan een mens hebben .

 10. Maikel at 15:40

  Ik heb op Vera gestemd om te mogen blijven in het huis! Leroy mag er van mij absoluut uit, en Nawel eigenlijk ook, alleen kan er maar 1 vertrekken zaterdag. Ik denk persoonlijk wel dat het exit Leroy gaat worden.

 11. Marieke at 16:41

  1= Leroy eruit ( achterbakse ) 2= Nawel eruit ( manipulator ) en waarom zo negatief over Kristof? = enige die iedereen spontaan gaat knuffelen, feliciteren enzo, ja hij heeft grote mond maar bekent fouten en herpakt!

  • mario at 20:48

   eindelijk een fan gevonden van kristof en het is marieke , op ieder forum vind je wel eens achterlijke praat maar iedereen wil kristof eruit en dan is marieke een puber of wel een zwakzinnige maar iq zal wel niet hoog liggen , dit is toch de verassing van de dag een fan van kristof

 12. Leeke at 17:18

  Vera weg..Namel en Leroy blijven.
  KRISTOF door SALAR gered…
  Moet niet gekker worden.
  Kristof wordt door de kijkers naar huis gestemd. Dan gebeurt het niet….
  Kristof wordt door de bewoners als een
  Onbetrouwbare persoon gezien in het huis..
  Maar…. mag toch blijven van Salar.

  Onbegrijpelijk..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *