Home » Horror clown brengt nachtelijk bezoek en de bewoners moeten opdrachten doen voor warm water en verwarming

Horror clown brengt nachtelijk bezoek en de bewoners moeten opdrachten doen voor warm water en verwarming

Door BigBrotherNederland

Afgelopen nacht hebben de bewoners nachtelijk bezoek gehad. Een horror clown sloop het huis in. De clown deed een rondje in huis maar werd niet ontdekt door de groep. De clown sloot de raamdecoratie en nam nog een pot chips en nootjes mee van het feestje wat gisteren plaats vond.

Inmiddels is er een nieuwe dag begonnen. Salar heeft vannacht overgegeven van de drank. Hij lag dan ook nog met een flinke kater op bed ligt word ook verzocht uit bed te komen. De bewoners worden uiteindelijk naar de tuin geroepen. Salar is als laatste naar de veranda. Bewoners zegt Big Brother. Zoals jullie weten is het deze week hell week. Dat betekent nog minder luxe dan normaal. IK heb jullie vanaf het begin gewaarschuwd dat mijn experiment verrassender en zwaarder word dan ooit. Tot nu toe doen jullie het erg goed. Maar deze week met hell week doe ik er een schepje bovenop. Deze week moeten jullie werken voor jullie warm water en ook werken voor jullie verwarming. Houtblokken voor de kachel kunnen jullie verdienen in het bad. Een bad gevuld met ijskoud water. Warm water kunnen jullie verdienen door salto’s te maken in de saltostoel (zie foto onderaan). Voor de duidelijkheid, het is voor iedereen optioneel. Als er redenen zijn waarom je niet kan, dan kan dat. Voor elke vijf minuten dat iemand in het ijskoude bad ligt verdienen jullie 2 blokken. Iedereen mag een keer in het bad. De houtblokken heb je hard nodig. En als er vijf salto’s gemaakt worden krijgen jullie 2 minuten warm water.

De bewoners gaan aan de slag. Met het half uur schommelen heeft de groep 48 warm water minuten verdiend. Hierna besluiten Leroy, Nawel, Nouchine en Tobias om het koude bad in te gaan. Ze verdienen allemaal 2 houtblokken.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 31 Average: 4.5]

Ook interessant:

18 Reacties

Marjo 6 februari 2022 - 10:13

chapeau voor die gene die in het koude bad zijn geweest. Maar dit wordt weer een saaie week als het alleen dit is. Waarom kan er niet iets verzonnen worden waarmee de bewoners gewoon lang bezig zijn een raadsel of puzzel er zijn zoveel geweldige spannende escaperoom games daar moet men toch iets mee kunnen doen.
Ik begrijp dat dit na-apen is van de Australische BB maar dan in baby vorm. Maak je eigen spel BB.

Beantwoord
AAJ 6 februari 2022 - 11:01

Evt iets van Paaskaarten maken ( ok, voordat het Pasen is dan is BB afgelopen) voor zorginstellingen in of rondom Amsterdam Zuid-Oost. En iedereen moet er aan meedoen.

Beantwoord
Roos 6 februari 2022 - 12:04

Ze zijn net begonnen.Misschien word het nog spannend.Even afwachten nog

Beantwoord
Marel 6 februari 2022 - 14:21

Angst voor vogels is ook van Australische BigBrother.
Man zat opgesloten met drie duiven en moest schotel met ijs opeten!
Hij was doodsbang en trilde erg.
Ze gaan best ver met deze horror opdrachten!

Beantwoord
John 6 februari 2022 - 10:40

Zo zien we wel weer dat de vrouwen het sterkste team zijn en geen koud bad omzeilen zoals Peter en Salar.
Zelfs in het ijswater kan Nouchine noch haar heerlijke lach laten horen en petje af voor Nawel die zich nu geheel kan plaatsen zonder de stoker Dimi.
Kort samengevat zien we nu langzaam de winnaars naar voren komen waarbij leroy en Peter/Christof gaan afvallen.
Beste BB meiden, ga zo door e het amusement voor BB staat in een hoog vaandel???

Beantwoord
Corina 6 februari 2022 - 10:49

Top van nawel goeie meid! Leroy en tobias ook super goed

Beantwoord
Bonnie 6 februari 2022 - 20:26

Nawel en nouchine naar huis AUB. Zo nep dat die 2 zijn .

Beantwoord
Belinda 6 februari 2022 - 10:58

Dit is wat ik van bigbrother verwacht. Strijden voor de groep samenhorigheid. Ze bezig houden. 24 uurs opdrachten. Daar hebben we iets aan als kijker. Maar niet als er een keer wat gedaan word meteen op blokken zetten met we zijn zo terug. Ik weet bigbrother beslist maar wij als kijker beslissen of het programma door gaat. Geen kijkers geen programma toch. Houd daar aub ook een beetje meer rekening mee. En laat de streamer niet in de steek. Bigbrother ik hoop dat je dit ook te lezen krijgt en wil zeggen dat ik het ondanks de blokkering een TOP programma vind.

Beantwoord
Cisca 6 februari 2022 - 11:25

Ik vind dat je niet zo met warmte en warm water kan doen. Dit heb je nodig en hier maak je onnodig zieke mensen van.
En zag ik Nawel eten IN bed ??? Sorry hoor BB Hier moet wat van gezegd worden. Overdag NIET in de slaapkamer, alleen als je wat moet pakken of als je echt ziek bent. NIET voor onderonsjes en slapen of luieren.

Beantwoord
[email protected] 6 februari 2022 - 11:39

vorig big brother was veel leuker. Rondlopen met een helm op je hoofd met een ei. Rekensommen die je in moest toesten etc. Nu is het veel saaier

Beantwoord
hubo 6 februari 2022 - 11:43

Wordt tijd voor leukere spelletjes die langer duren

Beantwoord
jan 6 februari 2022 - 12:24

waarom mogen wij niks zien all pll kijk live

Beantwoord
Roberto 6 februari 2022 - 14:07

Oma Gracee wil pas voor de groep koken als ze na BB gezamenlijk op vakantie gaan. Dan gaat ze Braziliaans koken. Bruine bonen bonen met rijst. Ik denk dat het maximale is wat ze kan koken. Wat is die Tobiass een zacht eitje zeg! Wat een loser!

Beantwoord
john 6 februari 2022 - 14:27

Ja hoor en nu gaat zich Grace en Tobias al als winnaars rijk rekenen en hun vakantie plannen.
BB, dit was een heerlijke vertoning en hoop dat er nog meerdere opdrachten komen . Zo vinden ze echte saamgehorigheid in het huis en word er getoond wie de sterke personen zijn en dat zijn beslist niet Grace en Tobias.
Ik heb echt weer eens goed kunnen lachen . Top BB

Beantwoord
DUTCHY xgx 6 februari 2022 - 18:21

hell week opdrachten; we mochten weer ‘mee beslissen’ wie je een horror beleving wil geven, we konden kiezen uit een rijtje vol bewoners met daarnaast een rij waar ze bang voor zijn. een daarvan is de clown, maar ik zie nu al dat de clown is langs geweest, dus waarom moeten wij dan kiezen, dan is het weer een keuze die eigenlijk al gemaakt is, dus iedereen krijgt dus de horror beleving waar ze bang voor zijn.

wanneer beslissen we nu eens echt mee, laat ons dan minstens bepalen wie er op de nominatie bank moeten komen en dat wij ook uiteindelijk daar tussen de beslissing maken.
dat is meebeslissen….

Beantwoord
Jongen 6 februari 2022 - 18:24

Flauwe opdrachten moet meer een game worden tussen de bewoners , bijvoorbeeld iemand kiest de game die een ander moet doen , of elke nacht moeten 2 mensen een opdracht uitvoeren , of mensen kunnen persoonlijke priveleges winnen zoals brief of filmpje van geliefde of zoals vorig jaar met het ei op het hoofd of de cijfers onthouden of geheime opdrachten het is te weinig nu er is veel te veel verveling

Beantwoord
yvonne 6 februari 2022 - 20:19

wat een spanning ! ! ! !

Beantwoord
Jur 8 februari 2022 - 00:35

Die Salar is vanaf het begin al een verwend nest, nu is er een feestje geweest met een beetje bier en wijn en hij ligt op bed en doet niet mee met de salto’s en koud bad om warmte te verdienen.
Wat mij betreft direct naar huis, in ieder geval geen warm water in de douche voor hem.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page