Jason wint de power of nomination van deze week

Jason wint de power of nomination van deze week

Vandaag is er weer een langdurige livestream onderbreking geweest. Vandaag is namelijk de power of nomination game gespeeld. De winnaar wint power of nomination en diegene krijgt de taak om medebewoners te nomineren. De bewoners moeten één voor één een opdracht doen in de gameroom. Bart gaat als eerst die kant op, een spel duurt circa 20 minuten. De overige bewoners moeten naar de rode slaapkamer, Charlotte doet niet mee aan de power of nomination game omdat zij al genomineerd is. Wat het spel precies was wordt door de livestream onderbreking(en) niet duidelijk. Het had wel iets met kleuren te maken die in een goede volgorde noemen. Ook kon men een joker kopen met geld uit de prijzenpot. Big Brother spreekt de bewoners aan, jullie hebben allemaal het spel gespeeld met de groene en de rode tegels. Er is ook wat geld verdwenen uit de jackpot, de nieuwe stand van de jackpot is 65.218 euro. En de winnaar van deze power of nomination game is: Jason! De groep klapt en Big Brother zegt dat hij de power of nomination heeft en hem later naar de dagboekkamer gaat roepen.

Jolien heeft een joker gekocht en ze verwacht deze week genomineerd te worden zo vertelt ze aan Ias. Ondertussen heeft Jason een gesprek met Bart in de hottub over de power of nomination. Jason gaat rustig nadenken over de nominaties. Dus wat hij gaat doen is nog even afwachten. Wie zou hij uiteindelijk nomineren?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 19 Average: 4.9]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *