Home » Jason wint de power of nomination van deze week

Jason wint de power of nomination van deze week

Door BigBrotherNederland

Vandaag is er weer een langdurige livestream onderbreking geweest. Vandaag is namelijk de power of nomination game gespeeld. De winnaar wint power of nomination en diegene krijgt de taak om medebewoners te nomineren. De bewoners moeten één voor één een opdracht doen in de gameroom. Bart gaat als eerst die kant op, een spel duurt circa 20 minuten. De overige bewoners moeten naar de rode slaapkamer, Charlotte doet niet mee aan de power of nomination game omdat zij al genomineerd is. Wat het spel precies was wordt door de livestream onderbreking(en) niet duidelijk. Het had wel iets met kleuren te maken die in een goede volgorde noemen. Ook kon men een joker kopen met geld uit de prijzenpot. Big Brother spreekt de bewoners aan, jullie hebben allemaal het spel gespeeld met de groene en de rode tegels. Er is ook wat geld verdwenen uit de jackpot, de nieuwe stand van de jackpot is 65.218 euro. En de winnaar van deze power of nomination game is: Jason! De groep klapt en Big Brother zegt dat hij de power of nomination heeft en hem later naar de dagboekkamer gaat roepen.

Jolien heeft een joker gekocht en ze verwacht deze week genomineerd te worden zo vertelt ze aan Ias. Ondertussen heeft Jason een gesprek met Bart in de hottub over de power of nomination. Jason gaat rustig nadenken over de nominaties. Dus wat hij gaat doen is nog even afwachten. Wie zou hij uiteindelijk nomineren?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 19 Average: 4.9]

Ook interessant:

10 Reacties

mim 28 februari 2023 - 15:26

waar heeft ze bang voor

Beantwoord
Lydia 28 februari 2023 - 15:28

Goed voorJason

Beantwoord
Alex 28 februari 2023 - 16:02

Waar is die joker voor?

Beantwoord
Yvonne kerssens 28 februari 2023 - 16:27

Super jason !!

Beantwoord
Jannie de klein 28 februari 2023 - 19:22

Chiara nomineren

Beantwoord
Gerard 28 februari 2023 - 21:18

En allemaal zijn vriend worden en veel slijmen tegen Jason,,,maar deze jongen is gewoon heel slim en oprecht….dus het zal een hele gekke nominaties worden.

Beantwoord
Gerda 1 maart 2023 - 08:11

Goed zo Jason jij bent de winaar van big brother 2023. Stem maar op Ali en michelangelo

Beantwoord
Lydia 1 maart 2023 - 08:44

Reeds nominaties bekent BigBrother?
Ik ben heel nieuwsgierig!

Beantwoord
Hans S 1 maart 2023 - 09:24

Ik denk dat Jason Ali en Lindsey erop gaat zetten daar heeft die Jason niet veel mee en Ali heeft hem er ook zomaar op gezet en dat vond Jason niet leuk.

Beantwoord
Hans S 1 maart 2023 - 09:27

Wie Jason er zeker niet op gaat zetten is Michelangelo , Chiara , Bart en Jolien , Charlotte vind die ook heel leuk maar die staat er al op en van Ias weet ik het niet ik vind hem wel leuk.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page