Nawel en Kristof praten hun eerdere ruzie uit

Nawel en Kristof praten hun eerdere ruzie uit

Nawel besluit het gesprek aan te gaan met Kristof. Eerder werd wel duidelijk dat de twee het niet goed met elkaar kunnen vinden, de twee hadden een akkefietje. In de groene slaapkamer gaan ze het gesprek aan met elkaar.

Nawel legt uit waarom ze af en toe op bed gaat liggen, ze doet dat om na te denken over bijvoorbeeld thuis. Dat is niet omdat ik moe ben of dit of dat benadrukt ze. Ik vind ook dat ik niemand iets uit te leggen heb. Ik vind dat ik mag gaan en staan waar ik wil. En iedereen respecteert dat wel. Ik kan geen 2 minuten alleen zitten of er komt wel iemand bij. Ik heb al gemerkt dat jij een leidend type bent. Ik kan daar ook mee leven maar ik ben niet zo’n type. Ik vind je karakter ook echt oke maar dat aan tafel was echt persoonlijk. Dat heeft mij gekwetst en boos gemaakt en vandaar dat ik stil was. Kristof laat weten dat hij het fijn vindt dat ze met hem het gesprek erover aangaat. Ik ben iemand die graag open het gesprek aangaat. Bij mij was het gewoon zo, we waren plezier aan het maken. En ineens krijgen we een snauw dat we stil moesten zijn. Terwijl dat wij nooit klagen wanneer jullie echt ziek veel lawaai liggen te maken. Nooit is er iets voor ons teveel gevraagd en nu was dat precies zo van ik zit nu hier aan tafel en jullie moeten nu naar mij luisteren en stil zijn. Zo kwam dat voor mij over. Dus ik dacht dat is een scherpe opmerking en ik geef er een terug. Nawel laat weten dat dat totaal niet de bedoeling was. Ik hou van drukte en lawaai. Jij stond op en ik zei gewoon Kristof rustig. Weet je wat fijn is aan hier, er zijn camera’s dus dat word vastgelegd. Ooit zal je buiten komen en zien dat dat niet zo was. Het was niet bedoeld van ik ben Nawel en jullie moeten allemaal zwijgen. Ik ben niet zo iemand en dat jij zo denkt zegt ook wel weer iets voegt ze eraan toe. Kristof benadrukt dat het zo overkwam. Volgens Nawel wil dat wel zeggen dat hij zo over haar denkt. Dat kan niet komen als er niets is. Ik werk af en toe gewoon tegendraads, ik ben wie ik ben en ga niet veranderen. Kristof zegt dat hij zich geëxcuseerd heeft omdat hij zag dat zijn opmerking iets deed. En toen heb ik een open gesprek aangeboden maar je hebt eerst je tijd hiervoor genomen. Maar voor mij leek het zo want de dag ervoor was er kei veel lawaai. Dan is mijn gevoel verkeerd geweest, ik kan scherp uit de hoek komen maar dat is mijn karakter. Het voelde voor mij gewoon zo, een persoonlijke aanval laat Nawel weten. Kristof vindt het krachtig dat ze een gesprek nu aangaat. Nawel wil niet dat Kristof zo over haar denkt. En Kristof denkt dat ze te weinig gesproken hebben met elkaar. Kristof denkt dat het aanspreken misschien wat makkelijker gezegd is, misschien iets te snel. Nawel hoopt op haar beurt dat Kristof kan accepteren dat ze is hoe ze is. Ik ben zo en er was niets geforceerd benadrukt ze. Ook heeft ze niet gehoord dat hij haar aangesproken heeft op opruimen en zich meer openstellen. Maar ik heb niks tegen jou als mens voegt ze eraan toe. De twee besluiten uiteindelijk om meer rekening te houden qua karakter en geven elkaar een knuffel.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 23 Average: 3.7]
Er zijn 13 reacties op dit artikel
 1. Marjo at 13:53

  Ik weet niet , maar ondanks deze “uitgesproken ” ruzie roept Nawel toch aversie bij me op, ” ik ben wie ik ben en dat ga ik niet veranderen” klinkt erg egocentrisch

  • Susn at 18:19

   Ik deel je gevoel. Ze maakt gebruik van een manipulatieve communicatietechniek.
   Zie het haar veel vaker doen. Het lijkt alsof ze erg gewend is altijd het middelpunt van de belangstelling te zijn. Zit ze daar helaas toch niet helemaal op haar plek…. Hoop dat ze gauw weg is.

 2. Jongen at 09:58

  Wat kristof ook zegt : wij 4 mannen moeten tot het laatste blijven want je hebt sterke mensen nodig voor de proeven !!! Wat??? Kunnen vrouwen geen opdrachten winnen meneer ego? Hij zou een lesje bescheidenheid moeten krijgen , ik hoop dat hij snel weggestemd kan worden want ik krijg hoofdpijn van die man

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *