De bewoners mogen genieten van een club avond

De bewoners mogen genieten van een club avond

De bewoners hebben na het gourmetten enige tijd in de slaapkamer moeten zitten. Er werd namelijk iets opgebouwd, uiteindelijk laat Big Brother weten dat ze naar de woonkamer mogen komen. In de woonkamer staat een dj booth, lampen en discolichten. Michel leest een briefje voor van Big Brother: Beste bewoners, het is zaterdag dus weer tijd voor een club avond. Vanavond staat op het programma dj Nick. Maar anderen mogen natuurlijk ook een poging wagen. Ga los op de dansvloer en geniet van de avond. Wanneer de lichten aangaan is het feest afgelopen. Morgenochtend kunnen jullie de spullen in de voorraadkamer zetten. Maak er een onvergetelijke feestavond van! De bewoners juichen en bedanken Big Brother. Nick start de muziek met het nummer “Big Brother” van Davina Michelle en Woodie Smalls. De bewoners maken er een mooie avond van en genieten van de avond.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 29 Average: 4.4]
Er zijn 11 reacties op dit artikel
 1. Cap at 20:23

  Waar is big Brother mee bezig binnen 3 weken terug naar het normaal leven .ik heb spijtig genoeg belangen na niet zo genoten als van de eerste nog maar te zwijgen van de manipulatie s van BB

 2. J. Wijngaarde at 20:51

  Interessant hoe deze (laatste) fase van dit experiment verloopt. Ondanks de strijd blijven de bewoners open en correct naar elkaar toe. Mijn favorieten voor de finale zijn Michel, Nick en Julie.

 3. Sjoerd at 21:23

  Phoe, Nick weet wel hoe je een feestje moet bouwen. Leuk om hem aan het werk te zien en het plezier dat hij (en de andere bewoners) er aan beleeft.

 4. Dutchie at 21:32

  Nog een paar weken BB dan is het gedaan. Heb leuke momenten gezien maar ook heel veel saaie momenten. Moet toch even zeggen …Jill is de smaak maakster ongeacht wie deze BB wint. Mocht er nog eens een BB komen dan graag wat spraak makende mensen en minder ( teveel))gekonkel over de nominaties…pfff. Verder veel succes allemaal.

 5. Ingrid at 15:37

  Lekker genieten want binnen drie weken is het gedaan. Nick of Michel mogen winnen want deze hebben het meeste gedaan in het huis en waren ook de sterkste in verschillende spelletjes. Als ik mag kiezen dan wordt het Michel want ik vind dit echt een schat van een man!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *