Home » De bewoners mogen genieten van een club avond

De bewoners mogen genieten van een club avond

Door BigBrotherNederland

De bewoners hebben na het gourmetten enige tijd in de slaapkamer moeten zitten. Er werd namelijk iets opgebouwd, uiteindelijk laat Big Brother weten dat ze naar de woonkamer mogen komen. In de woonkamer staat een dj booth, lampen en discolichten. Michel leest een briefje voor van Big Brother: Beste bewoners, het is zaterdag dus weer tijd voor een club avond. Vanavond staat op het programma dj Nick. Maar anderen mogen natuurlijk ook een poging wagen. Ga los op de dansvloer en geniet van de avond. Wanneer de lichten aangaan is het feest afgelopen. Morgenochtend kunnen jullie de spullen in de voorraadkamer zetten. Maak er een onvergetelijke feestavond van! De bewoners juichen en bedanken Big Brother. Nick start de muziek met het nummer “Big Brother” van Davina Michelle en Woodie Smalls. De bewoners maken er een mooie avond van en genieten van de avond.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 29 Average: 4.4]

Ook interessant:

11 Reacties

Yvonne kerssens 20 maart 2021 - 20:16

Gezellig,altijd weer genieten in et huis !!

Beantwoord
Cap 20 maart 2021 - 20:23

Waar is big Brother mee bezig binnen 3 weken terug naar het normaal leven .ik heb spijtig genoeg belangen na niet zo genoten als van de eerste nog maar te zwijgen van de manipulatie s van BB

Beantwoord
J. Wijngaarde 20 maart 2021 - 20:51

Interessant hoe deze (laatste) fase van dit experiment verloopt. Ondanks de strijd blijven de bewoners open en correct naar elkaar toe. Mijn favorieten voor de finale zijn Michel, Nick en Julie.

Beantwoord
Ivo 20 maart 2021 - 21:04

Een van de voordelen voor de streamers, die kunnen een feestje mee vieren!

Beantwoord
Sjoerd 20 maart 2021 - 21:23

Phoe, Nick weet wel hoe je een feestje moet bouwen. Leuk om hem aan het werk te zien en het plezier dat hij (en de andere bewoners) er aan beleeft.

Beantwoord
Dutchie 20 maart 2021 - 21:32

Nog een paar weken BB dan is het gedaan. Heb leuke momenten gezien maar ook heel veel saaie momenten. Moet toch even zeggen …Jill is de smaak maakster ongeacht wie deze BB wint. Mocht er nog eens een BB komen dan graag wat spraak makende mensen en minder ( teveel))gekonkel over de nominaties…pfff. Verder veel succes allemaal.

Beantwoord
BBFan 21 maart 2021 - 18:06

Voor de tv kijkers zoals ik is het leuk gedaan, denk voor de streamers saai is. Ik hoop dat ze doorgaan.

Beantwoord
BBfan 21 maart 2021 - 08:22

Wie weet of er weer na 8 april nieuwe bewooners komen en door gaan met BB?

Beantwoord
Leeke 21 maart 2021 - 10:55

Gezellig….

Beantwoord
Corry 21 maart 2021 - 12:11

Leuk idee van BIG Brother voor de bewoners.

Beantwoord
Ingrid 21 maart 2021 - 15:37

Lekker genieten want binnen drie weken is het gedaan. Nick of Michel mogen winnen want deze hebben het meeste gedaan in het huis en waren ook de sterkste in verschillende spelletjes. Als ik mag kiezen dan wordt het Michel want ik vind dit echt een schat van een man!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page