Home » Jimmy wil Ashley eruit werken bespreekt hij in een tactisch gesprek met Dilano

Jimmy wil Ashley eruit werken bespreekt hij in een tactisch gesprek met Dilano

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond bestond de avond uit het spelen van spelletjes. Wat later in de avond hebben Jimmy en Dilano een gesprek over een mogelijk vertrek en uiteindelijk ook over het spel.

Het komt nu dichtbij, ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren zegt Dilano. Dan moet het wel gek lopen antwoordt Jimmy. Jij bent bevooroordeeld lacht Dilano. We gaan zien of ik naar huis moet of niet. Ik ben me in ieder geval wel aan het voorbereiden om die deur door te gaan. De kans is redelijk groot. Het hoort er allemaal bij zegt Jimmy, maar ik hoop dat je terug komt en we week 10 ingaan.

Daarna gaan de twee in de badkamer zitten. Jimmy stelt voor om geen oordelen te vellen voor ze elkaar gezien hebben als ze wat op tv zien.  Daarna begint Dilano over het spel. Ik heb dingen uit Randy getrokken die hij niet wilde delen met mij en die ik met niemand anders mocht delen. Wat dan vraagt Jimmy. Ashley wilde jou op de bank antwoordt Dilano. In plaats van Danny. En dat heeft ze besproken, dat zou iedereen doen en daarom is ze over de zeik dat het niet gebeurd is. Want Tom heeft zich daar dus niet aan gehouden. En ik denk Danny en Glenn ook niet dus ik denk dat jij feitelijk maar één stem hebt gehad van Ashley. Zij is bang voor mij merkt Jimmy op. Ja gaat Dilano verder. Ashley heeft een Nederlandse bank gemaakt en heeft mij, Alice en jou erop gezet. En dat wilde ze als de bank. Dus dan weet je dat. Aha antwoordt Jimmy en Dilano zegt dat de stemming dus niet klopte. En die van Tom ook niet want hij heeft iets anders gezegd dan wat hij heeft gedaan. Dat klopt zegt Jimmy, hij had mij dus moeten doen. Ja antwoordt Dilano en Jimmy zegt dat Glenn het ook niet gedaan heeft. Ze hebben allemaal niet geluisterd. Vandaar dat ze zo ziek is. Ja zegt Dilano, ze is niet zo’n generaal als dat ze zegt dat ze is. Je hebt dit niet van mij benadrukt Dilano.

Jimmy vertelt dat Ashley heeft zitten huilen en zei dat ze Ty erop wilde. Nee antwoordt Dilano en Randy heeft dus ook zijn echte kaarten laten zien. Want door hem staan twee van zijn maatjes erop Alice en ik. Als compromis. Hij gooit mij en Alice onder de bus. Volgende week is het haar en hem merkt Jimmy op. Als het aan mij ligt. Die moeten weg. Ashley is gewoon klaar, Danny deze week Ashley volgende week. Ik weet dan niet of je Randy ernaast moet zetten zegt Dilano. Dan gaat misschien Randy. Ik hou liever hem langer dan Ashley. Dan moet je Ashley, Ty en Tom maken of zo zegt Jimmy op zijn beurt. Of Ashley, Ty en Alice zegt Dilano, dan heb je ook een Nederlandse bank. En in ons voordeel zou kunnen werken. Ashley heeft dus niet op Danny gestemd vraagt Jimmy dan. Klopt antwoordt Dilano, ik dacht van wel geeft Jimmy toe. Nee zegt Dilano, andere mensen wel. Jimmy wil het ook aan Tom vertellen, over Ash. Ik wil haar vizieren volgende week. Hij wil haar ook weg hebben en heb hem nodig. Dan hebben we al een team, dan zijn we samen sterk antwoordt Dilano. Tijd voor een tegenaanval eindigt Jimmy.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4.6]

Ook interessant:

21 Reacties

Angeline 16 maart 2024 - 09:10

Volgorde v wegstemmen wat mij betreft: Ashley, Karin, Jimmy. Daarna Randy, Glenn en Alice.

Beantwoord
Elisabeth maria 16 maart 2024 - 09:12

Waarom word er zo gelogen ashley heeft niet gestemd zo als Delano zegd die moet eruit vandaag gluipert is het

Beantwoord
Gezina 16 maart 2024 - 09:13

Wat veranderd iedereen. Bah vies spelletje word gespeeld. Jimmy en Tom zijn allang niet meer te vertrouwen. Wat waren de andere bb gezelliger. Hier zitten een paar hele nare mannetjes in.

Beantwoord
Carlos 16 maart 2024 - 09:16

Jimmy laat zich manipuleren door zijn blinde vlek. Jammer. :-((

Beantwoord
Jose 16 maart 2024 - 09:18

De bewoners gaan eindelijk de ogen open.
Over Ashley hoe gemeen en vals ze is.

Beantwoord
Elly A 16 maart 2024 - 09:55

Wanneer zij op de bank komt kunnen we hopelijk stemmen op wie er weg moet. Idee bb.
Eindelijk hebben ze haar door.

Beantwoord
Ton 16 maart 2024 - 09:59

Jammer is te zien dat Jimmy met Ashley goed gaat alleen om trucjes te leren en daarna haar een mes in haar rug steekt. Jimmy bespeelt de kijker op een tactische wijzen en daar door kan hij zieltjes winnen. Maar een slimme kijker moet dat door hebben. Ashley is de enigste die spijker hard speelt . En dat kunnen die watjes niet tegen . Het lijkt wel of er 7 vrouwen zijn en en 3 mannen .

Beantwoord
bob 16 maart 2024 - 10:40

ashley wint van tyron en tom

Beantwoord
Daxter 16 maart 2024 - 10:41

T word tijd dat Tyron de man zonder enig denkvermogen alleen aardig lijf naar huis gaat ..wat een neppert.

Beantwoord
Jongen 16 maart 2024 - 11:11

Beetje laat van jimmy nu ineens wilt hij ashley eruit werken , en plannen smeden met dilano jimmy? Dilano gaat naar huis dus dat heeft nu geen zin meer , je nomineerde hem weet.je nog?

Beantwoord
Peter 16 maart 2024 - 11:43

Hoop het zo volgende week de generaal Ashley eruit. Dan mag iedereen de finale winnen.

Beantwoord
IMarc Croese 16 maart 2024 - 12:52

Dilano blijft

Beantwoord
Yvonne 16 maart 2024 - 13:11

Nee,toch ashley moet er niet uit !!

Beantwoord
Verdoodt Ivan 16 maart 2024 - 14:49

De zoveelste leugen van Dilano!!! Ash. heeft niet afgesproken om op Jimmy te stemmen!!!

Beantwoord
Sonny 16 maart 2024 - 15:30

Jawel zij moet eruit. Zo snel mogelijk graag

Beantwoord
Ton 16 maart 2024 - 15:34

Ashley speelt het spel zoals het hoort . Alleen die softies snappen het spel niet eens

Beantwoord
Alex 16 maart 2024 - 15:49

Allemaal een beetje voorbarig
Eerst vanavond afwachten. Met zijn tweeën heb je nog geen team.

Beantwoord
Jacques 16 maart 2024 - 15:55

Eindelijk gaan er ogen open. Het vuile spel van Ashley om ruzie te stoken mag eens ophouden.

Beantwoord
Snijers linda 16 maart 2024 - 17:15

Dat jimmy maar oppast dat hij niet gaat , want wat heeft die deze week er allemaal uit gekraamd , en als hij iets hoord loopt hij Dilano voorbij naar de hottub om alles te vertellen, wie is eigenlijk de slechte erin hij heeft Dilano genomineerd, en dan wenen als hij uit de dagboek kamer komt , neen sorry hij is niet wie we dachten hoor

Beantwoord
Snijers linda 16 maart 2024 - 17:22

ELISABETH MARIA je hebt groot gelijk ,en als bb eerlijk is zegd hij het vanavond want ze zitten allemaal op een verkeerd spoor ,en Dilano vooral , als hij buiten komt zal hij toch opkijken, ik hoop dat hij gaat

Beantwoord
Eric 17 maart 2024 - 10:53

Waarom zijn er zoveel mensen blij zijn met die narcist? Zodra het even niet over haar gaat zorgt ze er wel voor dat de aandacht weer op haar gericht wordt. Karen is haar schoothondje 😂😂

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page