De bewoners winnen een sushi pakket en Chayron moet zijn Big Brother coins afstaan aan een medebewoner

De bewoners winnen een sushi pakket en Chayron moet zijn Big Brother coins afstaan aan een medebewoner

Gisteren hebben de bewoners in duo’s een spel moeten spelen in de gameroom. Dit ging tot laat in de avond door. Maar uiteindelijk staat daar wel een mooie beloning tegenover. Het spel moest door vier duo’s succesvol afgerond worden en dat is gelukt. De gewonnen prijs is een sushi pakket en daar zijn de bewoners maar wat blij mee! In de voorraadkamer liggen ingrediënten klaar om zelf sushi te maken. Enthousiast gaan de bewoners aan de slag en genieten uiteindelijk van de zelfgemaakte sushi. De bewoners zijn overigens wel bezig gebleven in de avond. Het spel met de knoppen kwam weer  terug. Dit keer hebben Chayron, Ali en Chiara dit spel gespeeld. Ali heeft 1 coin gewonnen, Chiara 3 en Chayron drukte op het vraagteken. Hij mocht uiteindelijk een blik uit de wall kiezen. Hierin zat de opdracht om al zijn coins weg te geven aan een medebewoner. Chayron heeft zijn coins geschonken aan Ali. Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken wat heeft Big Brother vandaag allemaal in petto voor de bewoners?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 25 Average: 4.6]
Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *