Home » Nouchine vraagt Dimitri hoe oprecht hij is en bespreekt haar twijfels over zijn relatie met Vera

Nouchine vraagt Dimitri hoe oprecht hij is en bespreekt haar twijfels over zijn relatie met Vera

Door BigBrotherNederland

Nouchine en Dimitri gaan buiten zitten, hun band is de laatste tijd niet zo lekker. Dimitri laat weten dat hij niet echt weet wat er nou precies speelt. Maar sinds kort is het ontploft of zo, ik weet het niet. Vorige week hebben we nog een kei goede tijd gehad en heb je zelf gezegd dat je gelukkig was. We hebben kei goede babbels gehad en de muur is gone en dan boem! En ook toen we alle twee door de deur wilde voor de brievenbus. Dat was ook niet chill antwoordt Nouchine. Maar er is ook iets dat mij al heel lang gekwetst heeft. Van u naar mij toe, dat heeft er eigenlijk altijd gezeten. En inderdaad we kwamen goed overeen totdat het is gebeurd. Ik vond dat heel jammer en het is een bepaald iets. Ik weet nu iets over u en skip, ik kan daar over kijken maar het zit wel in mijn hart. En als er dan bepaalde dingen extra bij komen, inderdaad ook met die deur dan denk ik laat het gewoon. Mag ik dan ook weten wat dat is vraagt Dimitri. Zeker zegt Nouchine, dat was een voorval over Kitty. Dimitri kijkt verbaasd en Nouchine vertelt verder dat hij haar daar heel hard mee gekwetst heeft. Het was over Kitty en dat was echt niet chill. Huh zegt Dimitri verbaasd en Nouchine denkt dat het misschien niet bewust was. Maar het was heel brutaal en grof. Dat was toen met de pizza’s. Jij bent naar binnen gegaan en vroeg iets over de pizza’s, toen zei Kitty het is nog wat te vroeg en ik stond daar tussen. Je ging toen naar buiten daar de jongens, ik weet niet of dat om indruk te maken was, je kwam zo denigrerend naar buiten. Daarna doet Nouchine voor hoe Dmitri deed. Het is nog maar vier uur, we kunnen nog niet beginnen met de pizza’s. Heb ik dat zo gezegd vraagt Dimitri. Ja zegt Nouchine en dat je dan zo tegen haar doet. Dimitri benadrukt dat het zo zeker niet de bedoeling was. Volgens Nouchine is dat radicaal iemand belachelijk maken. Ik heb altijd geleerd dat als je iemand nadoet met een bepaalde stem erbij dat je iemand aan het belachelijk maken bent. Dit was echt een houding van huh Dimi meen je dit? Het was echt niet zo bedoeld herhaald Dimitri. Ik heb een goede band met Kitty. Je hebt het echt niet oké gezegd laat Nouchine weten. Tobi moest toen ook lachen maar dat maakt niet uit. Ik heb ook een leuke week gehad, ik was op mijn gemak, gelukkig. Ik ben iemand die dat een plaats kan geven maar ik vergeet dat niet. Ik heb dat ook nooit tegen Kitty gezegd, ik ga haar daar geen pijn mee doen. Als je met iemand een goede band hebt zou ik dat nooit doen. Het is onbewust gegaan zegt Dimitri en Nouchine laat weten dat het voor haar een ding is. Want wat is dan wel echt? Als je dat al bij Kitty doet. Ook sinds Nawel binnen is. Dimitri antwoordt dat hij dat nooit gezegd heeft over haar. Ik heb gezegd sinds dat Amy er is. Ik heb met Nawel een kei goede band gehad. We hebben zelfs met zijn drieën in de kamer gezeten en Nawel zei toen ook je bent een lieve en knappe gast. Je hebt geen namen gezegd reageert Nouchine. Je hebt gezegd sinds dat er iemand binnen is. Je hebt geen Amy gezegd. Ik heb die week gezegd dat alles veranderd is zegt Dimitri. Dat heb ik dan verkeerd begrepen antwoordt Nouchine op haa beurt. Ik wil met haar ook een gesprek gaat Dimitri verder. Ik heb een goede band gehad, maar drie of vier dagen erna ben ik iets begonnen met Vera en sindsdien heb ik blikken gekregen… Blikken zie ik van mensen, en ik heb blikken gekregen waarvan ik niet snap waarom? Alles is sindsdien veranderd en mijn band met Nawel is sindsdien foetsie. Dat is het ding, ik snap gewoon niet waarom. Nouchine vertelt dat als ze eerlijk is het met Vera niet echt leek. Ik kan niet voor de rest spreken maar voor mij was dat echt van huh? In mijn ogen zag ik Vera en Tobias, altijd samen en dit dat. En ineens waren jullie samen en in mijn ogen was het niet oprecht. Jij zegt ook ik speel het spel goed maar je gaat dan dingen linken. Dat is geen spel antwoordt Dimitri. In het begin leek dat wel zegt Nouchine en Dimitri laat weten dat hij weet dat er veel gespeculeerd word en dat hij daar geen spel mee speelt. Vanuit Vera is dat wel oprecht reageert Nouchine maar soms zag ik het bij u gewoon niet. En op een gegeven moment ga je dan dingen zien, dat van Kitty en dat je het spel speelt, wat is er dan nog echt? Dat is gewoon k*t. Ik speel mijn spel zegt Dimitri maar niet met dat benadrukt hij. Het leek gewoon, ik zag het niet als oprecht of zo benadrukt Nouchine. Dimitri vertelt dat hij meer de vraag kreeg, ook van Tobi. We zijn nu 24 uur op 24 samen. Je leert hier mensen kennen op een andere manier. We moeten ook zien hoe het gaat in de buitenwereld. Ik heb het in de dagboekkamer ook gezegd, ik zie haar graag maar ik ga mijzelf niet wegcijferen. Ik ben nog altijd met een spel bezig. Nouchine denkt dat het toevallig was en er van alles samenkwam, ook met de nominaties. Er werd wat aangewakkerd toen dat gebeurde met Kitty. Ik heb er hard om moeten wenen in de dagboekkamer. Maar het is het spel. Dimitri geeft toe dat hij soms kinderachtig is en dat zou zo’n moment geweest zijn. Nawel heet mij niet veranderd maar ik hoor dat die dingen gezegd worden gaat Nouchine verder. Dimitri begint dan over een bepaald moment dat het stopt. Zoals gisteren om op zo’n manier iets te zeggen en hoe ze naar buiten kwam toen ze met mij had gebabbeld. Ze deed ook geen dingen maar nu wel. Die irritaties heb ik gezegd tegen andere mensen. Nouchine reageert dat ze ook kleding laat slingeren er word hard op Nawel gefocust. De twee praten nog veel langer door, uiteindelijk laat Dimitri weten dat hij het jammer vind dat de band met Nouchine na de opsplitsing weg was. De groene kamer is nu aan het vechten reageert Nouchine maar ik sta daar tussen. Ik heb iedereen graag. Dimitri vertelt dat ze globaal kijken, met wie kunnen we verder. En komen we het verst. Soms is dat hard. De twee besluiten er een goede tijd van te maken. Het is het spel en we zien wel hoe het loopt.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 43 Average: 4]

Ook interessant:

15 Reacties

Keetje 30 januari 2022 - 13:21

Nouchine heeft t erg druk met iedereen op zijn of haar fouten te wijzen. Begint ineens over iets wat meer dan 3 weken geleden gebeurd is… Nouchine heeft haar mond vol van eerlijk zijn..Waarom heeft ze Dimi er dan niet eerder op aan gesproken?
Ze zit gewoon te zoeken om reacties los te krijgen..lijkt wel n (s)pion tussen de gouden en groene kamer…

Beantwoord
Chelly 30 januari 2022 - 14:51

Je hebt volkomen gelijk
Het lijkt wel of ze Dimitri het geluk niet gunt
Ze wordt gebruikt door Nawel en Leroy.

Beantwoord
Daniëlla 30 januari 2022 - 16:53

Dat is ook de bedoeling van de groene kamer

Beantwoord
Sandra 30 januari 2022 - 18:01

helemaal eens, Nouchine zit ook heel de tijd bondjes te smeden met Nawel en de manupulatieve LeRoy, ze zijn met z’n allen gewoon heel onzeker!

Beantwoord
An 30 januari 2022 - 22:36

Nouchine is een stoker… iedereen heeft het zo hoog op van haar….voor mij mag ze eens genomineerd worden. Dan piept ze wel anders

Beantwoord
Hela 30 januari 2022 - 13:36

Zoals kitty t toen al zei Nouchine, Salar en Dimitry werden door haar en ook door ons gewaardeerd omdat ze t spel open en eerlijk spelen……goed dat ze met dimi gepraat heeft hoort ze t ook eens van de andere kant….nu nog de ogen en oren openen voor de paar andere…..hopelijk snel Nawel, en leroy ook peter door de mand laten vallen en dan speel t spel

Beantwoord
Anita 30 januari 2022 - 13:38

DAt ben ik helemaal met je eens. Het is totaal zinloos oude koeien uit de sloot te halen!

Nouchine moet meer op zichzelf letten en niet alles door vertellen aan Nawel nadat ze met Salar en nu met Dimitri heeft gesproken .
DAT zou haar sieren, niet andermans hebbelijkheden !

Beantwoord
Marjo 30 januari 2022 - 13:54

Jammer inderdaad dat ze er niet eerder mee gekomen is. Ik moet eerlijk zeggen dat Nouchine voor mij ook wat gedaald is in “waarde” eerst vond ik haar nog eerlijk maar inmiddels roddelt ze net zo hard en speelt ze net zo hard het spel als de meeste. Ik had dat niet zo snel achter haar gezocht.

Beantwoord
jos 30 januari 2022 - 14:07

kweet niet maar ik krijg een raar gevoel wat betreft nouchine ze doet of dat ze de baas is en iedereen moet naar haar luisteren . kom op he .
ze is bij lange na niet de jill die wij gewent waren

Beantwoord
Tinne 30 januari 2022 - 14:20

Dat is het spe toch…
Volgende Vera naar huis, betekend niks in het huis

Beantwoord
Sandra 30 januari 2022 - 19:39

helemaal eens, Nouchine zit ook heel de tijd bondjes te smeden met Nawel en de manupulatieve LeRoy, ze zijn met z’n allen gewoon heel onzeker!

Beantwoord
Anita 31 januari 2022 - 09:48

Ik begrijp ook niet zo goed waarom iedereen met Nouchine zo weg loopt, vind het een heel stiekem meisje.

Beantwoord
Jongen 31 januari 2022 - 13:04

Aub dimi en vera eruit hebben flauwe gesprekken , echt slaapverwekkend die 2 , na bb geen relatie meer dat zie je zo ,dimi heeft vera nodig want dan heeft hij een extra stem zij volgt hem toch blindelings

Beantwoord
D 31 januari 2022 - 13:15

Nou nine snijd haar zelf in de vingers door met Nawel in zee te gaan.
Word haar niet in dank afgenomen en zet zichzelf zo verkeerd neer.

Beantwoord
Timothee 31 januari 2022 - 18:01

Goed gesprek tussen die 2. Als Dimi slim is, staat hij open voor iedereen. Tobias is er deze week niet bij, dus het kan zomaar zijn dat Salar en Vera en misschien zelfs Dimi er op komen. Aangezien Hanne, Leroy, Julio, Nawel, Nouchine weleens voor Salar en Vera gaan kiezen. Peter zijn stemmen kunnen ook alle kanten op gaan. En omdat Tobias er niet is kan zeker Peter gaan tellen… Vooral als ze proberen Nawel er weer op te zetten. Want die krijgt van mij direct de stem om te blijven.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page