Michel is de allerlaatste huismeester geworden en staat in de halve finale

Michel is de allerlaatste huismeester geworden en staat in de halve finale

De bewoners hebben afgelopen avond een feestje gehad. En er was reden voor een feestje, genomineerden Jill, Julie en Liese mochten in het Big Brother huis blijven doordat Matt vrijwillig vertrokken is. Julie heeft de minste stemmen ontvangen dus zij is voor komende week sowieso genomineerd. Julie gaat een geheime opdracht uitvoeren met een medebewoner die het publiek mag kiezen. Inmiddels zijn de bewoners wakker. Eerst met klassieke muziek gevolgd door de polonaise. Na het ontbijt laat Big Brother een geluidssignaal horen. Bewoners begint hij, de finale komt steeds dichterbij. Vandaag bepalen jullie wie de allerlaatste huismeester wordt. Dit is misschien wel de belangrijkste overwinning tot nu toe. Want diegene die vandaag wint staat gegarandeerd in de halve finale. Maak jullie klaar voor het spel! Het spel start over tien minuten. Dit spel spelen jullie op blote voeten, laat sokken en schoenen achter in de woonkamer. 

Als het spel bijna begint verspringt het beeld naar de tuin, we kunnen dus niet zien wat voor spel er gespeeld word. Uiteindelijk zien we Naomi douchen, en Liese en Jill hun koffers uitpakken. Liese vraagt aan Michel of hij al regels heeft. Nee zegt Michel, ik heb de meeste regels die ik zou willen al voorbij zien komen. Ik heb één regel aan Julie gegeven. Ik ga er straks even over denken. Jill laat aan Michel weten dat hij het goed gedaan heeft. In Australië hebben ze het heel lang gedaan deze proef. Michel denkt dat het een kwartier per plank was, misschien net één uur. Liese denkt dat ze 25 minuten heeft gestaan en Jill 20. Wat ze hebben gedaan is onduidelijk, waarschijnlijk iets met evenwicht. Michel is dus huismeester geworden en staat in de halve finale.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 57 Average: 3.9]
Er zijn 48 reacties op dit artikel
 1. Sjoerd at 10:45

  Gefeliciteerd Michel. Heeft altijd gezegd dat je moet pieken op het juiste moment en dit was hét moment. Nu nog zien wat er met de geheime opdracht te verdienen valt (misschien de kans om haar (Julie) nominatie ongedaan te maken?) en dan wat de stemming gaat opleveren. Nu heeft Michel in handen wie hij wil helpen naar de halve finale (vermoedelijk Nick).

 2. van Vliet at 10:51

  michiel nu eindelijk huismeester geworden dat zal voor hem een opluchting zijn ,hij mag de vrouwen wel dankbaar zijn die hebben hem in de halve finale gebracht zonder het zelf door te hebben

  • Sander at 11:17

   Die vrouwen zijn er zelf net zover door gekomen. Zo werkt dat als je samenwerkt. Met name Naomi glipt er wel heel makkelijk tussendoor en zit er nog steeds in zonder zelf iets te laten zien.

 3. Roos at 11:00

  Proficiat MIchel je hebt dat zeker verdient het werd tijd dat jij de huismeester wordt.
  En laat nu maar eens de mensen die nooit mee sporten ook eens een beetje af zien, juist zo als zij die altijd de polonaise willen.
  Je bent een man met een gouden hart en mag van mij zeker in de finale zitten .
  Hopelijk kan jij deze week nog voor verassingen zorgen.

 4. wim at 11:10

  gefeliciteerd Michel het is je gegunt , jij verdient het om in de finale te staan , nou die arrogante Nick eruit die denkt dat hij al gewonnen heeft

 5. BBfan at 11:54

  Dat betekend dat Jill niet de finale mag halen, omdat ik gisteren hoorde dat er 1 nederlander en 1 belg in de finale mogen komen. Beetje raar dit, vind het niet eerlijk gaan. Hopelijk heb ik het mis want ik gun Jill zeker de finale en ook de winst.

  • Bettine at 16:01

   Naar mijn idee kun je heel veel zeggen van en over Michel, maar fair spelen is niet 1 van die dingen..Nick en hij hebben idd de dames goed voor hun karretje gespannen. Ben benieuwd of hij dit nu voort gaat zetten: dan zou hij idd Nick moeten nomineren

 6. anita at 12:44

  Nick is bang voor michel. Is bang dat hij genomineerd wordt door hem.Hij is nou alweer tijdens het koken zich zelf veilig aan get stellen.
  Maar goed gun het allemaal alhoeqel jill mijn favoriet zal zijn.

 7. Tukker at 12:48

  Als Michel slim is en Julie blijft genomineerd(als geheime opdracht dat niet er af haalt) en de stemming is gelijk dan zou ik als ik hem was Jill er af halen als genomineerde mocht hij mogen kiezen!

 8. anita at 13:14

  Nick is duidelijk bang voor Michel nu hij het huismeestersschap heeft gewonnen. Hij is al meteen tijdens het koken zijn nominatiestrategie aan het bespreken met Michel.Als Michel slim is stemt hij op Nick. Maar tijdens het gesprek geeft hij al aan dat niet te doen. Beetje dom dus. Maar goed, ik gun het iedereen alhoewel JILL mijn favoriet en de echte winnaar is van BB.De heren hebben vooral op de dames gelift. Jammer had hoop op een flinke twist in de game.

  • namreh at 16:20

   Kan niet,ze blijft genomineerd en kan niet vrijgesteld worden in deze fase. het is niet zoals vorige keer,dat Nick Naomie vrijstelde.

 9. Miko at 13:32

  Eindelijk! Ik hoop dat hij gaat winnen. Is altijd eerlijk en behulpzaam geweest. En samen met Nick het hele huishouden gerund. Zonder die 2 mannen was het een zooitje geweest

  • Erik at 15:58

   @Miko, echt niet, de vrouwen kregen geen kans behalve toen de mannen er niet waren en toen liep alles heel goed en was het ineens gezellig.

 10. R.V at 13:37

  Voor mij mogen Nick en en Naomi op de schopstoel, dan zijn de rapen gaar

  en michel goed speuren alle meiden op hun stemmen en voor al het Pastoorke (Nick)

 11. Annalous at 15:43

  Wat fijn eindelijk Michel als Huismeester en in de finale. Ik hoop dat hij nu ook Julie van de nominatielijst kan halen. Michel vind ik sowieso al de terechte winnaar! Ik hoop dat hij Nick nog weg kan spelen, zodat hij Julie nog erin kan houden .! Zet m op Michel!

 12. Rw at 15:47

  Wanneer Michel het handig speelt zorgt hij dat Jil uit het spel ligt. Dan weet hij zeker dat hij in de finale staat, immers er moet een Belg tegen een Nederlander in de finale staan! Maar hoe dom hebben de vrouwen het gespeeld! Met open ogen tuinen ze erin. Wanneer ze goed hadden gespeeld hadden Nick en Michel er zo uitgespeeld.

 13. René at 16:10

  Als er in de finale een Nederlander en een Belg moeten zitten, zou dat betekenen dat in de halve finale 2 Nederlanders en 2 Belgen moeten zitten.

  Dat zou kunnen betekenen dat Jill en Michel tegen elkaar uit komen (want die zijn de enige 2 Nederlanders over) en van de overige 4 Belgen er 2 uit moeten. Om zo ook 2 Belgen in de halve finale over te houden.

  Wie weet het antwoord hierop ????

 14. Tina at 17:54

  Eindelijk ,ik hoop dat hij gaat winnen, man wat heeft hij het verdient .
  Als.hij slim is nomineert hij Nick en gaat hij als winnaar het nog Brotherhood uit .
  Michel feed echt alles in het huis ,koken schoonmaken de andere troosten , trainingen geven aan de medebewoners spellen goed spelen enz enz ,nooit een slecht humeur en altijd een lach op zijn gezicht en humor hebben .
  Michel heeft het echt verdiend om de winnaar van het bbhuis.

 15. Inge at 20:12

  Aiiii wat word dit spannend
  En waarom kan hij nu in de finale staan !!!
  Volgende week kan hij nog weg dan toch mocht het zo zijn??

  Rare eind zo nu hij al in de finale kan met 6 personen nog te gaan er moeten nog 3 uit
  !!
  Of is dat de beloning nu ??

 16. Linda at 07:13

  Maar michel en Nick zorgen voor de bewoners.
  Vind het leuk dat Michel huismeester is geworden.
  Die staat dus in de halve finale.
  En het is een spel .En ook een experiment.
  Big brother is nu best spannend.

 17. Leeke at 10:53

  De heren zijn zich zeer bewust van de camera’s..
  Dat uit zich in zorgzaam zijn. Vriendelijk maar tegelijk bepalend naar de dames.

  Hun ( de heren ) stippelen de nominaties uit…. Wie en wanneer iemand genomineerd wordt.

  Je merkt nu ook aan het gedrag van Michel…. hij is rustig… gaat zitten puzzelen… zijn plek is deze week veilig.. hij staat al met een been in de finale.. Nick begint hem te knijpen… zijn houding is onrustig

  Benieuwd hoe het deze week weer gaat verlopen.

 18. Noud at 14:43

  Ik denk/hoop dat als er 4 mensen in de finale mogen staan dat het Michel,Nick,Jill,Naomi worden of als het er 3 worden Michel, Nick en Jill worden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *