Big Brother is vanaf januari 2023 weer te zien op tv en livestreams

Big Brother is vanaf januari 2023 weer te zien op tv en livestreams

Big Brother komt terug, het derde seizoen staat voor de deur. Hier schreven we eerder een nieuwsbericht over. Aanmelden Big Brother seizoen drie is mogelijk. De exacte startdatum is nog niet bekendgemaakt maar uit een document in handen van BigBrotherNederland.nl waarin het programmaschema voor potentiële adverteerders staan wordt vermeld dat Big Brother vanaf januari 2023 weer te zien is op tv. Ook is alles weer 24/7 te volgen via livestreams via het platform videoland. De precieze startdatum wordt later bekendgemaakt, het is nu afwachten op gedetailleerde informatie, naar verwachting wordt dit binnenkort gedaan. Het derde seizoen van Big Brother zou van januari 2023 tot april 2023 duren. De uitzendingen zijn nu ook weer van maandag tot en met vrijdag om 20:30 uur en op zaterdag 20:30 de liveshow.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 17 Average: 4.8]
Er zijn 9 reacties op dit artikel
  1. Cynthia at 09:40

    Als er weer van die oninteressante mensen in zitten als in het vorige seizoen dan al ik niet lang kijken. Maar ben benieuwd wat het wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *