Hanne en Nawel worden aan de muur geplakt met tape tijdens een house versus house game

Hanne en Nawel worden aan de muur geplakt met tape tijdens een house versus house game

Big Brother is er vandaag vroeg bij, de bewoners zijn opgestaan en na het ontbijt hebben de bewoners een instructie gekregen van een spel. Tijdelijk stond er een mededeling “We zijn zo terug…” Als er weer beeld is vraagt Big Brother aan het gouden team welke bewoner er tegen de muur geplakt word. Dit word Hanne. Team groen, wie plakken jullie tegen de muur vraagt Big Brother dan. Nawel is hun antwoord. Hanne en Nawel, jullie hebben vijftien minuten om om te kleden vertelt Big Brother. Ondertussen word er volop gespeculeerd en een tactiek besproken in beide teams voor zover dat mogelijk is. Team goud is even buiten beeld geweest, Hanne heeft nu een roze glimmend pakje aan na een bezoek in de dagboekkamer. Daarna was team groen ook even niet te volgen, Nawel komt met een blauw glimmend pakje de dagboekkamer uit. Dan is het beeld op beide livestreams even weg, en als er beeld is zegt Big Brother dat de bewoners hun startposities in moeten nemen. Nawel en Hanne staan bij de scheidingsmuur en de overige bewoners hebben één groot pak aan waardoor ze aan elkaar vast zitten. Op start mogen jullie beginnen gaat Big Brother verder. Ik wens jullie veel succes, 3,2,1, start! De teams gaan aan de slag met het vast tapen van Hanne en Nawel aan de muur. Daar zijn ze enige tijd mee bezig en ook daar krijgen circa 45 minuten de tijd voor. Dan telt Big Brother af en moet het krukje waar Hanne en Nawel op staan weggehaald worden. Nu is het een kwestie van wachten gaat Big Brother verder. De rest van de bewoners blijft uiteraard in hun overall. Jullie mogen zover dat het gaat verder met jullie dag. Dit gaat echt lang duren zegt Vera en Julio zegt dat het alleen maar goed is voor muziek. Hoe het afloopt komen we straks op terug in een nieuw nieuwsbericht. Hanne en Nawel hangen nog wel even aan de muur…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 20 Average: 4.4]
Er zijn 10 reacties op dit artikel
  1. Marjo at 11:36

    Ik weet niet of ik dit spel nu heel erg kan waarderen. Sowieso kan dit niet zo heel goed zijn voor het lichaam en nu die appel in hun mond is gedaan vind ik persoonlijk dat met over een grens gaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *