Alleen Chayron heeft een vrijstelling gekocht, de prijzenpot staat nu op 61.568 euro

Alleen Chayron heeft een vrijstelling gekocht, de prijzenpot staat nu op 61.568 euro

Gisteren hebben de bewoners achter een livestream onderbreking een challenge gedaan waarmee ze dingen konden kopen van de prijzenpot. Gisteren schreven we hier al over en noemde Michelangelo ook als diegene die een vrijstelling zou hebben gekocht. Dat blijkt dus niet het geval, alleen Chayron heeft een vrijstelling. Chayron draagt een pin op zijn borst en Michelangelo niet. Afgelopen avond werd er veel over Chayron en Michelangelo gesproken. Meerdere bewoners vinden het oneerlijk dat zij meerdere dingen gepakt hebben en andere niks hebben. De uiteindelijke prijzenpot staat na deze challenge op 61.568 euro. Dit was voor deze challenge nog 70.000 euro.

Voordat Rob gaat slapen laat hij weten dat hij zich door 4 mensen genaaid voelt. Hij doelt op zijn nominatie. En dan ook nog zeggen ik weet niemand en voor je gezondheid. Neem dan iemand waarvan je zeker weet dat die erin blijft. Ik heb mijn lijstje al klaar hoor als je het weten wilt. Ik vind het allemaal prima maar ik ben blij dat ik mij weer goed voel. Jacqueline heeft een nieuwe “grap” uitgehaald. Ze heeft eerder een blik uit de wall gehaald en doet nu de rest voorkomen of ze morgen (vandaag dus) voor 12 uur moet beslissen of ze voor 20.000 euro van de prijzenpot wil vertrekken. Het lijkt erop dat de rest haar geloofd. Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken, wat heeft Big Brother vandaag in petto?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 30 Average: 4.2]
Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *