De bewoners verdienen geld met het boodschappenspel en Naomi wint de competitie

De bewoners verdienen geld met het boodschappenspel en Naomi wint de competitie

Big Brother laat een geluidssignaal horen, bewoners zegt hij. Het is tijd voor het boodschappenspel, maak jullie klaar! Het spel begint over 5 minuten. Niet lang daarna zien we in beeld een mededeling: “Tijdelijk geen beeld en geluid vanwege spelopbouw”.  Uiteindelijk zien we weer beeld. De meeste bewoners staan in de keuken. Het was volgens Jill echt een leuk spel. Maar wat het geweest is is onduidelijk. Er zou 180 euro verdient zijn.

Wat later zien we Michel vertellen wat de competitie gaat zijn. Het eerste onderdeel is hangen aan een stang, het tweede onderdeel is planken, het derde onderdeel is wall sit, het vierde onderdeel is een gespannen elastiek voor je houden, en het vijfde onderdeel is jumping jacks. Julie mag als eerst, gevolgd door Jill, Nick, Liese en Naomi dat is na loting bepaald. Michel is scheidsrechter en houdt per oefening de tijd bij. Het is de bedoeling om bij alle oefeningen zo lang mogelijk vol te houden. Als alle oefeningen gedaan zijn is het tijd voor de uitslag. Michel complimenteert iedereen voor zijn en haar inzet. Op de vijfde plaatst is Jill geëindigd met 2.22 min, op de vierde plaats Liese met 4.31 min, op de derde plek Nick met 4.49, de tweede plaats is voor Julie met 5.16 min en op de eerste plaats Naomi met 6.37 min. Naomi heeft dus gewonnen!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 28 Average: 4.3]
Er zijn 7 reacties op dit artikel
  • Sjoerd at 16:00

   Nee, na 8 april is het afgelopen. Hopelijk komt er wel begin 2022 een nieuw seizoen, want het gaat flink afkicken worden voor mij. Qua casting hebben ze het wat mij betreft perfect gedaan. Alleen Jerrel en Theo waren te heftig, verder een hele mooie diverse groep.

  • Nikki at 20:10

   Eerlijk?

   Hoop het niet en zowel 2 verschillende. Nederlands huis…Belgisch huis.
   Evt idee…om afvallers in een mini huisje te zetten en dat zij dan ook proeven moeten doen met uiteindelijk terug in tha game ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *