Home » Julie over haar tijd in Big Brother

Julie over haar tijd in Big Brother

Door BigBrotherNederland

Julie moest na de liveshow van deze week Big Brother verlaten. Voordat ze de buitenwereld in ging gaf ze nog een interview over hoe ze haar tijd in het huis heeft ervaren.

Ik dacht echt 2, 3 weken… Maximum echt wel. Uiteindelijk heb ik er echt die tien volle weken gezeten. En ja ik ben eigenlijk heel tevreden van mijn avontuur hier want hoe langer dat je erin blijft, hoe langer je ook leert en dat ik meer mezelf tegenkwam. Ik ben als een heel doodongelukkig meisje binnengekomen, heel veel verdriet en woede. En ik kon gewoon niets plaatsen en ik kon ook niet communiceren naar mensen toe en ik voelde mij super onbegrepen door iedereen. Ik bleef alles opkroppen en alles inhouden waardoor ik nog dieper en dieper zakte. Ik denk dat ik in week 6 plots een klik maakte van, dit is het niet he Julie. Waar ben je mee bezig. En ik heb een heel goed gesprek gehad met Big Brother en mijn medebewoners. En ik heb toen voor de eerste keer mijn verhaal gedeeld. Er viel opeens een last van mijn schouders en ik dacht van ik ben er eindelijk. De eerste stappen waren de belangrijkste stappen en die stappen heb ik wel hier in het Big Brother huis gezet. Ik weet niet waar ik zonder Big Brother had gestaan. Ik moest gewoon een plek hebben waar ik mij volledig af kon zonderen dat was Big Brother. Ik ben heel dankbaar dat ik aan dit avontuur heb mee mogen doen. Dat was ook de enige reden waarom ik echt mee deed. Ja ik wou gewoon ook vooral terug gelukkig zijn. Voor mij is mijn avontuur echt geslaagd. Ik heb gewonnen wat dat ik moest winnen en voor mij is dat meer dan voldoende. Ik ben veel gelukkiger dan toen ik het Big Brother huis binnen stapte, sowieso. Die “Julie zender check”, daar kon ik het van krijgen. Dan dacht ik echt “Julie kalm, Julie”. Of “Mijn huis, mijn regels”….

Beoordeel dit bericht:
[Total: 22 Average: 4.7]

Ook interessant:

7 Reacties

Sjoerd 5 april 2021 - 17:59

Julie je bent een topper en hebt enorme stappen gemaakt in je persoonlijke ontwikkeling. Heb van je genoten, met je mee gehuild, gelachen en genoten van de vriendschap die je hebt opgebouwd met Michel en Jill. Heel veel succes in de rest van je leven.

Beantwoord
Roos 5 april 2021 - 18:00

Jij bent een heel toffe en lieve mama .Ik wens je alle geluk toe.

Beantwoord
Diana 5 april 2021 - 19:00

Super fijn om te horen dat het goed met haar gaat. Voor mij is Julie een toppertje, dat was ze vanaf dag 1 al. Ik hoop dat het goed blijft gaan met haar en haar gezinnetje, ze verdiend veel geluk in haar leven.

Beantwoord
anita 5 april 2021 - 19:08

JAMMER julie.Had je graag met Jill in de finale gezien. Maar gelukkig heeft je dit avontuur veel goeds gebracht. Vraag me af hoe je kinderen reageerde op je thuiskomst.

Beantwoord
Marijke 5 april 2021 - 21:28

Jammer dat Julie er uit is, zij is zo sterk veranderd. Je zag haar ook veranderen van een ongelukkige jonge vrouw in een gezellige, vrolijke, lieve vrouw. Van mij had ze mogen winnen.

Beantwoord
Ano 6 april 2021 - 00:39

Ik lees niets over Michel in dit verhaal

Beantwoord
Ellyhamers 8 april 2021 - 16:32

Julie veel respect voor je ik had je ook graag in de finale zien staan samen met Jill het ga je goed met vriend en kinderen

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page