Home » Julie moet Big Brother verlaten na de liveshow maar er gaat nog iemand weg…

Julie moet Big Brother verlaten na de liveshow maar er gaat nog iemand weg…

Door BigBrotherNederland

Tijd voor de liveshow, dit keer zijn alle bewoners genomineerd. Wie moet er vandaag het Big Brother huis net voor de finale verlaten? In dit bericht lees je alles wat er gebeurde in de liveshow en wat de uiteindelijke uitslag is.

Peter opent de liveshow, bijna 100 dagen verder met de finale in zicht. Alle vijf zijn genomineerd. De bewoner met de minste stemmen verlaat het huis voegt Geraldine eraan toe. Naomi is in de studio. Ze vond het mooi om te zien dat Nick emotioneel was en vond het jammer hem achter te laten. Maar het is mijn maatje geworden, ik snap de tranen. Ze vindt het moeilijk om te zeggen wie er naar huis gaat. Ik denk Julie maar het zijn vijf enorm sterke kandidaten. Ze denkt dat Nick gaat winnen, ik gun het hem ook. Peter gaat daarna naar het huis. Michel het ging niet zo goed zegt hij. Michel laat weten dat het zwaar was, ik wilde de verlatingsangst hier niet ervaren. En toen moest ik toch van een soort van met mijn billen bloot. Het heeft mij wel goed gedaan en ik denk dat ik er nu wel mee verder kan. Julie vond het gesprek met haar broer niet zo leuk. Ik zat er erg mee, het was zo niet de bedoeling naar buiten toe. Ik hoop dat hij gehoord heeft wat ik gezegd heb en dat ik hem graag zie. Nick was ook emotioneel, het was een samenloop van alles. De toekomst hoe die er buiten uit gaat zien, de ruzie met Liese, en Naomi die genomineerd was. En het einde van Big Brother wat ik heel spijtig vind. Liese is opgelucht dat ze niet zelf genomineerd zou worden, we wilde alle vijf genomineerd worden. Jill grapt dat ze heerlijk zit, ze heeft er vrede mee als ze eruit wordt gestemd. Ik ben trots op iedereen en op mijzelf. Daarna zien we wat gebeurtenissen van de afgelopen dagen. Zoals Michel met zijn gevoelens zat en dat Julie met hem besprak hoe ze nu met elkaar om moeten gaan. De huisregels die de bewoners hebben verzonnen, waaronder het poetsen met hardstyle en verhaaltjes vertellen voor het slapen gaan. Naomi reageert op Julie en Michel, iedereen wil het volgens haar weten. Het is niets verkeerds verzekert ze. Daarna zien we het moment dat de bewoners een schuimparty hebben in de tuin. En dat ze er 1860 euro mee hebben verdiend.En natuurlijk het moment dat de bewoners horen dat de nominaties bekend zijn en iedereen genomineerd is. De bewoners hebben elke avond een etentje gehad, een moment waar twee bewoners stil staan bij een oud deelnemer en gebeurtenissen. De bewoners staan erg stil met het feit dat Big Brother bijna stopt. Naomi voelde zich naar eigen zeggen een aangespoelde walvis toen ze buiten ging. Het is wel veel om te verwerken. Ik ben nu weer een beetje geland. Peter legt weer even contact met het huis. Michel laat weten dat het goed voelt, mijn experiment en avontuur is meer dan geslaagd. Ik vind het helemaal prima. Ik laat niet los maar het loopt weer op zijn einde en je moet weer omschakelen om naar buiten te gaan. Liese zou het niet aan kunnen als ze weg moet, ik wil het heel graag halen. Julie laat het op zich afkomen, ik heb sowieso al gewonnen. Nick zegt dat je nooit weet wat er kan gebeuren, ik ben er wel iets onzekerder  geworden. Jill wijst Julie aan als winnaar. Geraldine geeft Jill daarna de opdracht om  Liese na te doen als ze zou winnen, wat voor de nodige hilariteit zorgt.

Na de reclame is Naomi weer aan het woord. Ze vind het heel gek om zoveel fans te hebben, het was een positief avontuur. Ik ben blij dat ik zoveel mensen een glimlach op hun gezicht hebben mogen geven. Ik heb niet heel veel teruggelezen, het was leuk terug komen. Ze vond het niet lastig om de groep te zien, dat deze gewoon verder ging. Als ze terug komen kunnen we de draad weer oppikken. Daarna zien we wat fragmenten dat Big Brother de stem de bewoners regelmatig laat schrikken. Naomi vond haar eerste bezoek aan de dagboekkamer spannend maar al snel werd het leuk. Dan zien we wat grappige momenten uit de dagboekkamer. Peter gaat weer richting het huis. Een van jullie gaat naar huis zegt hij. Vervolgens deelt hij hoeveel er in de prijzenpot zit: €58.157,50 euro. Hij richt zich op Nick en op het telefoongesprek wat hij gehad heeft, dat wordt elke dag wellness grapt hij. Nick laat weten dat hij veranderd is, ik ging nooit in de sauna of hottub. Ik heb dat hier geleerd lacht hij. Maar het moet niet te warm zijn voor mij. Jill laat weten dat het telefoongesprek met opa een boost gegeven heeft. Michel vond de kritiek van Julie lastig. Wij weten hoe het zit maar ik snap de mensen thuis ook. We hebben er goed over gekletst en ik hoop daar langs te gaan. En dat hij het rotte gevoel naast zich neer kan leggen. Liese had niet verwacht dat ze haar vriend kon zien. Het was heel fijn om hem zo te zien. Julie vindt Big Brother een relatietest, als je iemand niet gaat missen dan is er iets verkeerd. Maar dat is bij mij niet het geval. Familie en vrienden zien we dan in beeld, de broer van Julie is even in beeld. Hij laat weten dat het thuis goed gaat, hij heeft nooit getwijfeld. Ik denk dat ze er met een goed gesprek wel doorkomen. Het gaat meer om de reacties op social media. De vriend van Michel is dan even. Hij laat weten dat het voor Michel niet uitmaakt of het vriendschap met een man of vrouw is. De moeder van Jill vertelt dat opa het helemaal geweldig vond haar kleinkind zo dichtbij te zien. Met oma gaat het helemaal goed, daar is iets mis gegaan in communicatie. De vriendin van Nick is blij dat Nick beloofd heeft elke maand naar de wellness te gaan. Ik ben blij dat ik hem heb kunnen zien. De vriend van Liese vond het een bijzonder moment Liese zo emotioneel en dichtbij te kunnen zien. Het was een mooi moment, haar reactie was hartverwarmend. Het was moeilijk om weg te gaan maar het is nog een week. Naomi heeft hier en daar een paar stukjes teruggekeken. Ik wil samen met de bewoners nog wat terugkijken. Het was wel gek om jezelf te zien voegt ze eraan toe. Daarna komt de top vijf van Naomi, haar leukste momenten in het huis.

Dan zijn de lijnen gesloten en Geraldine gaat richting het huis om de bewoner die weg moet op te vangen. Peter gaat naar het huis voor de uitslag. Eerst wie er wel blijft en in de finale zit. De eerste naam die op beeld komt is Nick. De tweede bewoner ie mag blijven is: Liese. De derde bewoner die mag blijven is: Jill. Het gaat dus tussen Michel en Julie. De twee pakken elkaar goed vast. De vierde naam die op het scherm verschijnt is Michel. Dit betekend dat Julie het huis moet verlaten. Michel geeft Julie een knuffel en laat weten geen tranen te willen. Ze knuffelt iedereen en zegt dat ze iedereen gaat missen. Jill heeft het er moeilijk mee en natuurlijk Michel ook. Hij slikt zijn tranen in. Liese pakt haar spullen en een aantal bewoners helpen haar mee. Ze stapt door de poort en geeft Michel en de rest nog snel een knuffel. Jullie gaan knallen zegt ze. Daarna gaat ze richting Geraldine. Het is oke, het was erg leuk hier. Het is ook goed zo, ik ga weer naar mijn kindjes he! In de studio is de broer van Julie op beeld. Hij vindt het leuk, ik had nooit verwacht dat ze zover zou komen. Ze is tot het einde gegaan en dat is het belangrijkste. Julie komt daarna de studio in en ziet haar broer. Julie is rustig, ze had het verwacht. Ik wist ook wel een beetje dat ik naar huis zou gaan. Ik heb heel veel geleerd, ik ben open gebloeid in het huis. Ik heb mezelf ontdekt en mijn doelen zijn bereikt. En ik heb de halve finale gehaald!

Geraldine laat weten dat volgende week de finale is. Maar in de finale is maar plek voor drie finalisten. Er moet nog één bewoner afvallen. Dat gaan wij de bewoners zo vertellen. Iedereen mag opnieuw stemmen.  Peter gaat weer terug naar het huis, ga even zitten zegt hij. Julie is net weg maar er is plek voor drie bewoners. Er moet nog één iemand naar huis. Hoe wat wanneer laat Big Brother binnenkort weten, veel succes… Daarna wordt de liveshow afgesloten…

Stem nu, wie moet er in de finale staan?

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 22 Average: 4]

Ook interessant:

14 Reacties

maureen 1 april 2021 - 21:27

Jill Liese en Michel

Beantwoord
Stephan 1 april 2021 - 22:07

Ik vind het zeer spijtig dat Julie het spel heeft moeten verlaten. Ze leek mij toch wel een van de favorieten.

Beantwoord
anita 1 april 2021 - 22:07

Jammer Julie had zo graag Nick eruit. Nu wil ik stemmen op Jill en kan dat ineens niet .

Beantwoord
Anoniem 1 april 2021 - 22:39

Toch zeker een 1 APRIL grap.

Beantwoord
Petra 2 april 2021 - 01:10

#teamjill

Beantwoord
Hela 2 april 2021 - 05:23

Jill op de eerste plaats in de finale……liese op de tweede plaats

Beantwoord
Chantal 3 april 2021 - 19:37

Jill als winnares Liese 2de

Beantwoord
Hans s 2 april 2021 - 06:46

Jammer vond Julie steeds beter in haar vel komen , het ga je goed Julie veel succes in je verdere leven.

Beantwoord
Ano 2 april 2021 - 06:47

Ik snap het even niet er gaan er 3 door naar de finale. Pas geleden is er gezegd geworden 2 finalisten 1 Belg en 1 Nederlander. Hoe zit het dan nu.

Beantwoord
Sjoerd 2 april 2021 - 15:19

In de finale moet minimaal één Belg en één Nederlander zitten. Dit om er voor te zorgen dat programma nog aantrekkelijk is voor kijkers in beide landen.

Beantwoord
Chantal 3 april 2021 - 19:42

Eender Nederlander of Belg Jill moet dit winnen echte Polonaise

Beantwoord
Hans s 2 april 2021 - 07:01

Maar ik ben blij dat Jill mag blijven iemand die gewoon haar zelf is en dat zien de mensen ga zo door Jill dan win je de finale veel plezier daar.

Beantwoord
Ruud 2 april 2021 - 09:08

Michel eruit of Nick

Beantwoord
Rijs 5 april 2021 - 10:08

Michel of Nick winners

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page