Finalisten Nick, Liese en Jill proosten op de finale van Big Brother

Finalisten Nick, Liese en Jill proosten op de finale van Big Brother

Jill, Liese en Nick zijn de finalisten van Big Brother 2021. Nadat Michel vertrokken is zitten de bewoners in de bank wat na te praten. Deze wending hadden ze niet aan zien komen en ze vinden het nogal wat. Big Brother meld zich weer: Jill, Liese en Nick, proficiat! Jullie zijn de drie finalisten van Big Brother. Uiteraard kan er maar één winnen, maar jullie zijn sowieso de helden van mijn experiment. Om dat te vieren staat er een glaasje klaar in de voorraadkamer. Geniet ervan! In de voorraadkamer staat er champagne, Jill schenkt champagne in en het drietal proost op de finale. Ze zijn benieuwd of het in de buitenwereld ook bekend is en of het misschien zelfs in het nieuws gemeld gaat worden. En speculeren nog even door over de finale. We moeten dankbaar zijn dat we hier nu zitten als drie finalisten sluit Nick af…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 43 Average: 4.1]
Er zijn 17 reacties op dit artikel
  1. anita at 15:31

    Jill hartelijk gefeliciteerd. Jij bent een finalist. Geweldig gedaan!!! Jou lach en humor maakte het zo leuk om te kijken. Jij en Liese zijn allebei lief en eerlijk dus jullie gun ik de eindsprint. Nick succes in de finale en ook gefeliciteerd.
    Michel echt heel jammer voor je. Je bent een warm, hartelijke persoon. Veel geluk en een gijne tijd buiten het huis gewenst.

  2. kpdd at 11:27

    Wel heel leuk dat Liese als enige de 100 dagen kan vol maken!!!
    Verder alledrie prima winnaars, maar ik hoop – ook voor Thomas – dat Jill wint.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *