Genomineerden Nawel en Salar moeten naar de gameroom

Genomineerden Nawel en Salar moeten naar de gameroom

Een nieuwe dag is aangebroken, Big Brother laat weten dat Salar naar de gameroom moet komen. Dit had hij niet verwacht, hij kleed zich snel om en zorgt dat hij er goed uit ziet. Want volgens hem ziet hij er niet uit. Ook Nawel moet mee naar de gameroom.

Nawel komt uiteindelijk terug uit de gameroom. Er is net iets gebeurd, we kregen de vraag voor hoeveel euro zouden jullie het huis verlaten? We hebben eerst geantwoord dat we dat allebei nooit zouden doen. We kregen ook heel veel vragen en zo. Uiteindleijk niet veracht, maar het bord sprong op het bedrag, 16 duizend en nog een beetje. En voor mij 20K. En toen kwam de vraag Salar wil je dat compenseren met die 3 duizend en nog een beetje. En hij heeft ja gezegd. De groep reageert verbaasd, dit is een prank zegt Kristof. En dat was het ook want Salar had zich verstopt. Kristof vertelt dat hij hun al gehoord had toen hij naar de toilet moesten. Jullie waren aan het lachen en hij zei nog ik zou dat nooit doen want ik zou dat mijzelf nooit kunnen vergeven. Wat er precies gebeurd is mogen we niet vertellen gaat Salar verder. Maar het was wel echt heel leuk hoor. Ze hebben foto’s van zichzelf gezien, de king en de queen. Maar verder mogen we niets zeggen. Als ik op deze manier weg moet kan ik er wel mee leven eindigt Nawel. Uiteindelijk wordt duidelijk dat ze ook kijkersvragen hebben beantwoord.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 70 Average: 4.2]
Er zijn 63 reacties op dit artikel
  • Saskia at 23:51

   Wanneer komt de rewindtoken nou? Daarmee komt hopelijk de gouden sleutel terug in het spel. Kristof is al genoeg gered en had echt op dat bord moeten staan! Zo oneerlijk en zo teleurgesteld in Big Brother! Jammer ook dat Nawel niet gered wordt. Zij zal wederom door de kijkers gered moeten worden, want zelfs Grace kan/doet het niet.
   GO NAWEL!!

  • Leon at 19:31

   Jammer dat nawel.er uit is van kristoff en salar vind ik niet leuk dat alleen hun twee naar f de gameroom mochten is niet leuk zo had nawel nooit kunnen winnen jammer dat bicbrother dat zo heeft gedaan zo kon die eikel van een kristof nooit eruit en nu is hij onterecht in de finale en dan vind hij het gek dat ze in het huis zo reageren wat een kut vind de hele tijd in het middelpunt als of hij de baas is ik hoop dat Nous of grace de winnaar zullen zijn jammer dat salar die eikel twee keer gered heeft ik vind het zo onterecht dat het zo is gegaan

 1. Chris at 11:39

  Salar moet blijven. Is degene die tenminste nog sfeer en gezelligheid in het huis brengt.
  Allemaal stemmen dat Salar mag blijven!

 2. Bianca at 11:41

  Kristof zag dus z’n knaakjes door z’n neus geboord worden.
  Nawel en salar gaan beide voor de strijd en dat kan je van Kristof. Niet zeggen. Die is voor de gouden sleutel gegaan. Nou ik hoop van harte dat hij verliest.

 3. Sjannie at 12:43

  Ik verwacht niet dat nawel voor het geld zal gaan. En voor mij is ze de absolute winnaar. Maar ze word zo erg tegen gewerkt. Bb doet er alles aan om haar weg te werken. En ik gun haar en vind ook dat ze ook recht heeft op een geld bedrag .dus ik zou het ook begrijpen als ze die beslissing neemt. En als ze gaat dan maakt ook salar daarna geen kans want het is wel duidelijk qat bb wil

 4. Wilma at 13:04

  Aub Salar blijven is echt een fijne speler geworden, als Nawel blijft dan zingen we allemaal K3 liedjes en blijft ze Nouchin voor haar karretje spannen.

 5. beatrice mombert at 13:58

  Kristof miet er uiit zeker weten wat een vals ventje
  maar Navel haar slapen steekt ook tegen dus dat de beste winnen
  zelf ze komen echt kinder achter over en Grace met haar gezang dat je niet verstaat
  steekt tegen

 6. Keukenprinses Sylvia at 16:17

  Nawel is 6x genomineerd en is het
  Beu om weer op het bord te staan.
  Lekker huis Nawel.
  Veel succes buiten Big Brother

 7. Jolanda at 16:38

  Van mij mag die Nawel er wel uit hoor. Ze voegt weinig tot niets toe in het huis. Salar is altijd vrolijk en een terechte winnaar! Wat een positieve jongen is dat zeg.

 8. Chris at 17:05

  Salar moet winnen,heeft aan alles meegedaan en is altijd fatsoenlijk gebleven,dat kun je van Nawel niet zeggen,heeft te dikwijls een grote mond

 9. Katrien at 20:28

  Vanavond op tv gezien hoe dat ging met die gouden sleutel; niemand wist dus dat die de sleutel tot de finale was.
  Dat maakt het iets draaglijker dat Kristof ermee in de finale is gekomen zonder één keer op het nominatiescherm te komen.
  Tja, ik hoop dat ie er daarna snel uit raakt.

 10. Janine at 07:53

  Na je zo stom te plaatsen op de bank , heeft salar deze plek echt verdiend .als je niet eens kunt nadenken wat beter is….go for the King.

 11. Pedro .P at 05:32

  Jammer dan Nawel er uit is, maar super blij voor Salar.
  Salar moet de winnaar worden zoals het er nu voorstaat.
  Tobias en Grace er uit, en aan de Belgische zijde Nouchine denk ik.
  Kristof is een eerlijke gast die harde keuzes gemaakt heeft en er nooit over gelogen heb.
  Maar Nouchine is ook wel lief, dus dat is een moeilijke.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *