De bewoners moeten een levensgrote knikkerbaan maken door het Big Brother huis

De bewoners moeten een levensgrote knikkerbaan maken door het Big Brother huis

Big Brother heeft vanmorgen de bewoners gewekt, hij deelde mee dat de bewoners een opdracht krijgen. Als iedereen ontbeten heeft en klaar is om te beginnen volgt al snel een streamlock. Uiteindelijk is er weer beeld en zien we dat de bewoners een baan moeten bouwen waar een knikker doorheen moet. Ze gebruiken hier verschillende spullen voor uit de mini mall. Bepaalde voorwerpen gebruiken levert geld op. Ze hebben een paar uur de tijd om de knikkerbaan te bouwen. Kristof vertelt daarna hoe de baan loopt op verzoek van Big Brother. De bewoners mogen drie keer proberen. De eerste en de tweede keer gooit de wind roet in het eten, onderdelen van de baan waaien om. De laatste keer gaat het helaas ook niet goed, op het einde van de baan valt de knikker niet goed… Dit betekend dat ze de opdracht niet gehaald hebben. Daarna volgt er een streamlock. Als er weer beeld is hebben de bewoners de kans gekregen om het nog eens te doen, ze hebben 5 minuten extra tijd gekregen. Helaas gaat het bij de allerlaatste poging weer mis. De groep is teleurgesteld, de wind is volgens hun de boosdoener. Ze klappen nog wel voor de inzet. Big Brother laat weten dat het niet gelukt is en ze de spullen weer mogen opruimen. Hoe hoog het geldbedrag zou zijn is onbekend.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 26 Average: 4.7]
Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Els at 13:49

    die Kristof kijkt echt nergens naar he
    zit buiten in de zon of eigenlijk ligt in de zon en heeft al tig x gezegt dat de zon zo heet is en hij zo zweet
    maar ligt wel met zijn ontbloot lichaam op de bank en dat zweet trekt lekker in die kussens bahbah

  2. Aggie2 at 15:39

    Dit is de allereerste keer dat een jackpotchallenge is mislukt. Met de wind was deze opdracht gewoon veel te lastig. Het is gewoon niet te doen als alles steeds omwaait, waardoor de knikker niet verder kan rollen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *