Jill, Nick en Liese zijn de finalisten van Big Brother, Michel moet vertrekken

Jill, Nick en Liese zijn de finalisten van Big Brother, Michel moet vertrekken

Big Brother deelde eerder vandaag het nieuws aan de groep dat er vandaag één bewoner zijn huis moet verlaten. De bewoners vinden het vanzelfsprekend erg spannend wat er gaat gebeuren en vooral hoe. Want een normaal vertrek is toch met een liveshow? De bewoners besluiten een kaartspel te doen en wachten het verder af. Uiteindelijk komt Big Brother terug met meer duidelijkheid.

De nominatie sirene loeit weer en Big Brother zegt dat iedereen naar de woonkamer moet komen. Bewoners zegt Big Brother, het is zover. De kijker heeft beslist wie de drie finalisten zijn. De drie finalisten zijn: Jill, Nick en Liese. Het is oke reageert Michel. Gefeliciteerd zegt hij terwijl hij de rest van de bewoners aankijkt. Dit kan toch niet zegt Liese verbaasd. Michel zegt Big Brother dan. Dit wil zeggen dat voor jou het experiment hier eindigt. Jij moet op de valreep mijn huis verlaten. Maar niet voordat ik je eerst hartelijk wil danken voor je deelname, je inzicht en je inzet. Je lol, je gesprekken en je openheid. Altijd stond je klaar voor elk van je medebewoners. Binnen de kortste keren werd daardoor mijn huis echt thuis. Een thuis van een bijzonder experiment. Je mag echt trots zijn. Vertrek dan ook met opgeheven hoofd. Je koffer staat klaar in de voorraadkamer. Michel staat op en feliciteert iedereen met een knuffel. Nick heeft het wat moeilijk. Kan ik toch niet die puzzel afmaken grapt hij. Michel gaat zijn koffer pakken en ruimt al zijn spullen in. Nick denkt echt dat het niet kan, hij word gewoon apart gezet voegt hij eraan toe. Hij vindt het echt onpersoonlijk dat hij zo het huis te moet verlaten. Michel laat terwijl hij aan het inpakken is weten dat hij het al een beetje aan voelde komen. Ik heb 2 weken slechte tijd gehad en had verwacht dat dat wel mee zou wegen. Als zijn koffers gepakt zijn legt Michel nog snel wat puzzelstukjes, hij had aan Julie beloofd deze af te maken. Het is mooi zo, mijn avontuur is nadat ik met jullie de halve finale bereikt had geslaagd zegt Michel dan. Het was een bizar mooi avontuur, ik gun het jullie allemaal. Dit voelt even wrang maar ik weet zeker dat ik donderdag met trots en plezier bij de finale aanwezig ben benadrukt hij. Michel het is tijd om te vertrekken, neem afscheid en verlaat mijn huis via de tuin zegt Big Brother dan. Michel knuffelt iedereen nog een laatste keer, loopt richting de poort en stapt naar buiten. Dan volgt er een stream lock. De drie finalisten van Big Brother 2021 zijn bekend…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 55 Average: 3.9]
Er zijn 87 reacties op dit artikel
 1. Miran at 12:43

  Mensen stem op jill zij moet winnen echt zij is een mooie eerlijke
  Warme jonge vrouw en gun het haar zo erg echt zij verdiend het dus kom op mensen stem op jill

  • Druifje at 12:56

   Vind ook dat Jill moet winnen, geweldig humoristische meid die heel veel positiviteit brengt en erg veel geleerd heeft

  • Tonnie at 15:18

   Helemaal mee eens
   Ze is puur en alles is echt bij haar. Kan ze heerlijk met Thomas even een poosje weg om te kijken of het echt is, deze beginnende liefde. Zoooo heerlijk.

  • Annalous at 19:25

   Ik vind dit doorgestoken kaart, dat Michel er uit moest. Thomas kwam voor Jill terug in het huis, Naomie voor Nick en Matt voor Liese. Er kwam niemand voor Michèl, toen dacht ik al er zit een addertje onder het gras. Ik had het Michèl intens gegund. Hij was altijd actief bezig in het huis. Jill was altijd druk om aandacht te vragen op allerlei manieren, Liese was ook erg lui in het huis. Nick zag zich al als winnaar vanaf het begin, daarom ging ik voor Michèl. Hij had altijd een luisterend oor. Jammer Big Brother dat dit spel zo gemeen met doorgestoken kaart gespeeld wordt, terwijl er heel veel mensen op Michèl hun stem gezet hebben om hem te laten blijven

 2. Sandra Rosenboom at 12:48

  Het was leuker geweest, twee tegen twee…dus met 4 in de finale…zo jammer dat Michel weg is…ALS hij weg is..wie weet zit hij in een soort van white room…en is de finale toch met 4….super zou dat zijn

 3. Neeltje at 12:49

  Heel jammer dat Michel er uit is ,Liese of Nick zijn voor mij de winnaars,Jill vraagt te veel aandacht ,mag een volgende BB winnen ,maar niet nu!

 4. anita at 12:51

  Lieve, leuke, humoristische Jill.Wat gaaf jij de winnaar van Nederland. Hoe verdient ook. Jij brengt een lach, blijheid in deze tijd. Liese en Nick gefeliciteerd. Liese jij bent mijn favoriet bij de belgische deelnemers.Duim voor je.
  Michel echt jammer voor je. Je bent een fijne man, ik ben daar helaas wat later achter gekomen.Ik wens je vooral veel geluk en een fijne tijd buiten het huis.

 5. Maikel at 12:55

  Echt ontzettend jammer dat Michel moet vertrekken net voor de grote finale! Had het hem zo gegund. Ik hoop dat Liese de finale wint, want zij verdiend dat 100%. Mensen stem allemaal op Liese alsjeblieft!!!

 6. Coco at 12:55

  Mijn Big brotherman eruit. Niet te geloven. Michel stond voor iedereen klaar. Dat kan niet van iedere bewoner gezegd worden. Hij was elke dag actief. 0p een onpersoonlijke wijze wordt hij weggestuurd. Wie vangt hem op??? Helaas. Mijn Big Brother eindigt vandaag.

 7. mario at 12:55

  Jill mag winnen altijd even opgewekt en en lieve meid

  maar kanshebbers zijn natuurlijk ok de 2 ander lieve finalisten gun het ze eigenlijk alle drie
  maar er kan maar een winnen dus

  nog ff afwachten

 8. Hans s at 12:59

  Ja nu gaan de bewoners eruit waar je wat als stream kijker wat mee heb en daar doe je niks aan , het ga je goed Michel.

 9. Diana at 13:01

  De beste bewoner krijgt de slechtste exit, echt slecht van Big Brother om Michel zo zijn avontuur te laten beëindigen! Ik hoop zo dat er nog een afscheid komt voor Michel! ?

 10. Yvonne at 13:02

  Stem op liese zij is een lieve vrouw en heeft een hartje van goud ,zij verdient de finale vanaf dag1 en zij is nu de langst zittende #team liese!!?

  • mario at 10:15

   ik STEM ZEKER wel op JILL ieder zijn keus

   liese is ook een lieve meid maar JILL een stuk spontaner en eerlijk
   dus mensen STEM wel Op JILL !!!

 11. Cynthia at 13:08

  Hmmm niet leuk om op zo’n manier er uit te moeten, zomaar ergens op een middagje, dat heeft hij zeker niet verdiend zo. Ik had op hem gestemd als finalist. Big brother jullie doen het alweer op een niet sympathieke manier.

 12. Joke at 13:16

  Jammer Michèl eruit had liever Nick eruit want die kruipt bijna in elke camera en vraagt zoveel aandacht. Hoop zo dat lieze en Jill die zich zelf blijven

 13. jan?? at 13:22

  hallo alle fans van bb hoop so dat jill win nooit stalken en speelde zo als het hoort een eerlijke jonge meid hoop zij wint de finale allemaal gelukt laaste spelers???❤?

 14. Ingrid at 13:22

  Jill ?‍♀️❤️ ??? mag van mij winnen ,ik heb vaak moeten lachen om haar .Zij is prettig gestoord.Zij heeft vaak moeten aanhoren wij vijfjes .En nu zit ze in de Finale ik ben blij voor haar een top meisje .Liese ??❤️??is ook een leuke aardige meid .En Nick ???die heeft mij te vaak over de sterkste moet winnen ,maar dan moet je met Robinson mee doen of met een sportspel

  • Arlette at 16:16

   Michel is en blijft voor mij de big brother winnaar! Kijken doen we vanaf vandaag niet meer en stemmen ook niet. Maar Michel is een topper! En ik ben teleurgesteld hoe men hem heeft afgevoerd.

 15. Sjoerd at 13:24

  Jill en Nick in de finale was voor mij een zekerheid (van wie er nu nog over waren), dus de laatste plek zou gaan tussen Liese en Michel. En ja hoor, zo werd het ook bekend gemaakt. Helaas was het Michel die moest vertrekken. Dank voor alles Michel, je was een geweldige bewoner en terecht dat BB je zoveel complimenten gaf na de bekendmaking.

 16. Inge at 13:25

  Jemig wat een raar afscheid jaaa
  Nou heb 2 meiden op mijn finalisten staat
  Succes Jill mijn nummer 1
  Alleen al door jou humor gezelligggg aanwezigheid altijd feest met jou
  Super goed bezig
  Succes liese mijn nummer 2 dan maar de pot
  Je bleef op tijd bij je eigen spel dat waardeer ik enorm
  Nick sorry je kan mooi koken en vast heel lekker maar voor mij geen finalist

 17. arlinda at 13:47

  Zo jammer dat Jill nu gelijk weer naar voren gehaald wordt hier gaat het nu even over Michel een top gozer en bb wat een mooie woorden voor Michel zeer jammer dat dit zo afloopt voor hem

 18. H. at 13:58

  In de loop van BB heeft Michel zijn mooie kanten laten zien. Ik denk dat hij toch echt een mooi afscheid gaat krijgen, dit kan niet zijn exit zijn. Naar de white room en een spel voor hem en dan donderdag bij de finale, ook al kan hij niet de winnaar meer worden.

 19. Hendrik at 14:16

  Heel erg jammer, als er eentje een finaleplaats verdiende dan was het Michel wel. Als we nog mogen meebeslissen moeten we maar voor Jill gaan dan. Ik gun het Nick ook wel maar ik ga toch voor mijn landgenote. Liese vind ik niks.

 20. Nico Gerards at 14:17

  Suus ik ben het met je eens. Ik zag hem graag winnen.
  Nick mag zo wie zo niet winnen, die had er al uit moeten liggen.
  Over Jill wil ik het helemaal niet hebben zij speelt een spelletje en was in het begin erg onzichtbaar.
  Voor mij is er nu nog maar 1 oprechte winnaar die het verdient en dat is LIESE LUWEL

 21. Sandra at 14:24

  Beetje raar dat hij er zo uit moet, dat verdient de nummer 4 van Big Brother toch niet?
  Voor mij was hij de winnaar!!

 22. Wil at 14:28

  Bah, wat een nare exit, dit had ik niet verwacht. Hij heeft toch zeker meer verdiend dan zo’n exit ala deze.
  De spanning is gelijk weg.
  Geen leuke finale zo, althans niet voir mij.

 23. Maria at 15:03

  Ohhh wa erg schrik ervan ….michel je hoef je eigen niks te verwijten je was een kanjer ….ik heb het niet gezien hoe je de deur uit bent gegaan maar als ik het zo hier lees is het niet leuk gegaan …ik hoop dat er nog ee n foefje aan zit …dat kan toch niet zomaar een ander krijg een waardig afscheid waarom jij niet …BB waarom michel geen waardig afscheid …???? Klopt geen zak van !!!! ?

 24. Henny at 15:17

  Idd Jill moet winnen
  Heerlijke meid ze verdient het
  Ze is eerlijk
  Jill moet winnen Jill moet winnen
  Kom op mensen gun het haar ook

 25. Ine at 15:27

  Ik hoop dat de mensen die op Michel hebben gestemd vanavond te horen krijgen dat ze nu op een van de drie overgebleven mensen kunnen gaan stemmen. Dát zou wel zo eerlijk zijn.

 26. Linda at 15:37

  Jammer dat big brother dat al bekent heeft gemaakt dat michel het huis moet verlaten.
  Michel heeft gekookt en stond altijd voor de bewoners klaar .het gaat je goed Michel.
  Heel veel succes in de toekomst.

 27. Linda at 15:51

  Nick heeft altijd gekookt voor de bewoners van Big brother huis.
  Je kan z,n restaurant beginnen.
  Liese was heel zorgzaam voor haar medebewoners en zei zit er Donderdag 100 dagen in het big brother huis. En jill was altijd elke dag heel vrolijk in het huis van morgens vroeg tot avonds laat .succes met zijn drieeen in de finale.

 28. Elke at 16:43

  Het is zeer jammer hoe het gegaan het is belachelijk voor woorden iemand die veel deed in het huis nee Big Brother dit is goede manier om iemand zo te laten vallen
  Michel je was echt top en mijn winnaar

 29. Elke at 16:48

  Big Brother zo ga je niet met mensen om zeker niet iemand die veel in je huis deed altijd met alles mee deed
  Nee dit verdiend Michel niet
  Hij is en blijft mijn winnaar

 30. May at 17:51

  Michel moest er gewoon uit. Samen met Nick constant de meiden manipuleren en natuurlijk is het hun keuze ook om zich te laten manipuleren. Het doel van deze heren is van meet af aan geweest om zelf in de finale te komen met inzet van de drie dames. Liese is de enige die zich op een gegeven niet meer liet manipuleren. Ik hoop dat of Jill of Liese het wint. Zeker niet Nick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *