Home » De bewoners zijn vol verbazing dat Sabeau, Dilano en Tyron genomineerd zijn

De bewoners zijn vol verbazing dat Sabeau, Dilano en Tyron genomineerd zijn

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond werd duidelijk dat Sabeau, Dilano en Tyron genomineerd zijn. Al stond er wel een vraagteken bij en is er nog geen mogelijkheid om te stemmen, dus mogelijk verandert er nog iets. In de groep wordt al snel gespeculeerd wat er gebeurt zou zijn. Ashley, Jimmy en Karen denken dat er door een andere bewoner anders genomineerd is. Ze denken dat Randy iets anders gedaan heeft.

Ook Dilano denkt dat het anders gegaan is. Dilano denkt dat een iemand die ik vertrouw op mij is gegaan, anders kan het niet. Dat betekent dat of Jimmy op mij is gegaan, of Randy en Ronahi op mij is gegaan. Ik weet niet hoe of wat antwoordt Karen, ik denk dat het tussen u en Alice ging. Dat denk ik ook zegt Dilano. Jimmy en Ashley zitten nog altijd op de bank te tellen. Jimmy denkt Randy ook Danny, Karen en Tyron genomineerd zou kunnen hebben. Dat hij Sabeau, Alice en Dilano vrij heeft gehouden. Dan krijgen Alice en Dilano net zoveel stemmen. Dan krijg je 2-2-2. Dan hebben er veel mensen twee stemmen alleen Sabeau en Ty heel veel. Maar dan vind ik het raar dat ze alleen hem (Dilano) laten zien. Ashley denkt dat de kijkers zich ermee gemengd hebben. Jimmy denkt dat ze morgen nog wat moeten doen en het daarom al laten weten. Misschien moet er wel opnieuw genomineerd worden merkt Ashley op. Een spel denk je? Ja antwoordt Jimmy. Maar ik ga hem wel in de goede spirit moeten krijgen doelend op Dilano. Waarom dat vraagteken ook, waarom laten ze dat nu al zien. Ashley denkt dat dat is omdat er dan nog voor gevochten kan worden.

De genomineerden spreken ook met elkaar. Dilano zegt dat iemand niet gedaan heeft wat hij heeft gezegd. Dat weet ik antwoordt Tyron, anders stond je er niet op. Maar ja wie vraagt Dilano. Volgens Tyron is dat heel makkelijk te achterhalen. Jimmy kan het toch vragen. Dat is niet het geval volgens Dilano, hij heeft dat hem geraagd. Tyron denkt dat er wat was afgesproken en dat dat niet opgevolgd is. Ze hebben Danny gesaved in plaats van jou of Alice. Alice antwoordt Dilano, het ging tussen mij en Alice. Sabeau vindt dat ze het ook slim hebben aangepakt. Dilano vraagt zich echt af wat Randy gedaan heeft. Ga niet aan hem twijfelen lacht Tyron. Ik twijfel aan alles op dit moment zegt Dilano. Uiteindelijk gaan de drie tellen wat iedereen gedaan heeft. Ro is voor mij gegaan in plaats van Alice merkt Sabeau op. En als Ro dat niet had gedaan was het ook anders geweest. Als jullie (Rohani en Randy) gedaan hadden wat we hadden gezegd…

Het komt er dus op neer dat Ronahi en Randy zicht niet aan een “stemafspraak” gehouden hebben. Randy omdat hij dacht dat hij loze stemmen gaf en Ronahi omdat ze iets terug wilde doen voor medebewoner Alice. En daardoor is Dilano uiteindeijk genomineerd. In het andere groepje schijnt Glenn zijn eigen ding gedaan te hebben qua stemmen en daar heeft Ashley op haar beurt dan weer moeite mee.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 5]

Ook interessant:

18 Reacties

Ostyn luc 29 februari 2024 - 08:34

Maw de bende van de generaal heeft haar opdrachten vervuld. Wordt vervolgd. Wie nu nog niet door heeft wie hier de wetten bepalen kijkt ofwel naar een andere zender ofwel is fan van de generaal.

Beantwoord
Elly 29 februari 2024 - 09:12

Zou n hele mooie bank zijn en dan Dylans er in blijven door de kijkers zodat hij nog n kans krijgt zonder die zweefteef die hem ingepakt heeft en de andere twee mogen dus van mij naar huis en gaat er maar een naar huis ….nou duidelijk de 20 jarige slecht spelende actrice wat mij betreft

Beantwoord
Elly 29 februari 2024 - 10:33

Fantastisch….wat n kanjer die Jimmy….om Delano van de bank te halen en er zelf op te gaan zitten…mijn stem is voor hem om te blijven
Mijn gevoel zegt dat Tyson ook genoeg stemmen zal krijgen van jonge meiden en dat is mooi ….kan die actrice naar huis….en volgende week graag de valse Rhani erop….die de grootste tactische speler is met haar sorry maar intussen Delano voor de trein gooit

Beantwoord
Xxx 29 februari 2024 - 10:36

Jaloerse jimmy heeft gewonnen met t denkwerk met tom enashley

Sabeau wil jimmy kwijt ashley wil dilano bij dr club en tom probeert Ashley weg te vechten en daar bovenop krijgt jimmy als cadeau dat hij volgende week niet genomineerd kan worden !!!

Terwijl de powerfull omdat randy er bij zat en toany niks hebben gekregen

Dilano is nu compleet in hun macht gepakt op psygiesche zwakheid !!!!

Nu nog een twist big brother kijken wat er dan mee op de bank komt bij jimmy

Beantwoord
Xxx 29 februari 2024 - 10:48

You go alice pak m aan die jimmy

Beantwoord
Elly 29 februari 2024 - 11:00

Ow Alice wat val jij nu ook door de mand….je wil Jimmy ter verantwoording maar jij liegt zelf ook, je hebt t in eerste instantie van Rohanie maar gooit nu zelf Randy voor de trein, dat val mij vies tegen van je

Beantwoord
Johan Nijp 29 februari 2024 - 11:11

Nou ik weet maar 1 ding dat kind Sabeau eruit. Denkt alleen maar aan haar zelf. 3 weken erin en alles toe eigenen. En ben zo wie zo dat kind gedrag spuug zat. Doei Sabeau

Beantwoord
Gerard 29 februari 2024 - 13:28

Dus wordt nu de bank Sabeau, Tyron en Jimmy….de laatste heeft zijn maatje Dilano eraf gehaald en zelf op de bank plaats genomen……Dus gast het tussen SABEAU EN TYRON.

Beantwoord
Hans S 29 februari 2024 - 14:11

Rare meid hoor die Sabeau , Ik heb op Jimmy gestemd die heeft nog heel wat leuks in petto en wat die wil laten zien.

Beantwoord
Hans S 29 februari 2024 - 14:42

Alice had kiespijn en ze zeg ik ben zo blij dat het weg is het waren maar een paar zwarte stipjes op haar kies maar het is gewoon kiesrot , nu heeft ze nog geluk gehad maar straks krijg ze kaakrot en is ze verder van huis , je moet gewoon op tijd naar de tandarts.

Beantwoord
Xxx 29 februari 2024 - 15:21

Waarom mogen karin en ashley wel in bed slapen ????
Gisteren luid en duidelijke waarschuwing overdag niet in bed slapen er gaat resoluut geld vd pot

Nou big brother tjingting laat de teller luid en duidelijk zakken dan in huis ….. voeg woord bij daad uit …..

Beantwoord
Alex 29 februari 2024 - 16:16

Gelukkig hoeven we nog niet te stemmen.

Beantwoord
mim 29 februari 2024 - 16:53

Goed bezig

Beantwoord
Marc Croes 29 februari 2024 - 18:42

Ashley en Karen naar huis met de 500 euro

Beantwoord
Sylvia 29 februari 2024 - 20:48

Precies de drie die eruit moeten maar eerst die walgelijke sabeau die aandacht trekker.

Beantwoord
Marc Croes 1 maart 2024 - 08:16

Tyron blijft een Jimmy veilig

Beantwoord
Gerard 1 maart 2024 - 12:53

Tyron volgende week eruit….Jimmy is voor volgende week vrij van de nominatie..Of Ronahi eruit volgende week

Beantwoord
Marc Croes 1 maart 2024 - 21:26

Tyron blijft sab er uit

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page