Home » Big Brother vertelt aan Julie en Naomi dat zij de genomineerden van deze week zijn

Big Brother vertelt aan Julie en Naomi dat zij de genomineerden van deze week zijn

Door BigBrotherNederland

Zojuist is bekend geworden dat Julie en Naomi genomineerd zijn. De bewoners in het Big Brother huis weten dit nog niet maar Big Brother brengt daar verandering in. Terwijl de bewoners een spelletje spelen vraagt Big Brother of hij de aandacht mag. De bewoners gaan op de bank zitten en wachten op wat er komen gaat. Bewoners begint Big Brother, de nominaties zijn bekend! De genomineerden zijn: Julie en Naomi. Naomi en Julie geven elkaar een knuffel en Naomi lijkt het wel moeilijk te hebben. Liese geeft daarna toe dat ze Naomi genomineerd heeft. Om Julie ook een kans te geven voegt ze eraan toe. Niets persoonlijks, tegen Jill heeft ze al verloren en ik wil haar een eerlijke kans geven. Oke zegt Naomi en Nick wenst haar heel veel succes. Jullie kunnen het allebei verzekert Jill. Het gaat spannend worden morgen zegt Naomi. Ik hoop dat we een boodschap krijgen. We gaan ervoor strijden reageert Julie. Sowieso zegt Naomi. De bewoners besluiten niet meer verder te gaan met het spel. Naomi staat op en loopt naar de badkamer om haar tanden te poetsen. Liese zoekt Naomi nog eens op en legt nogmaals uit dat ze Julie een kans wilde geven. Ik zie aan je dat je er last van hebt. Naomi laat weten dat het goed is en dat ze het wil verwerken. Met Nick heeft ze nog even een gesprek in de badkamer. Nick laat weten dat hij er wel van schrok maar hij denkt dat ze het wel overleefd. Je bent een van de sterkste vrouwen in het spel. Op spel vlak snap ik het, maar niet op persoonlijk vlak. Maar ik geloof erin benadrukt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 42 Average: 4]

Ook interessant:

35 Reacties

Maikel 24 maart 2021 - 23:51

Julie heeft mijn stem gekregen ik hoop dat ze door gaat naar de halve finale!

Beantwoord
Wendy 24 maart 2021 - 23:58

Ik hoop dat Julie in het huis blijf ?

Beantwoord
John 25 maart 2021 - 00:36

Dit wordt een lastige keuze. Beide vrouwen hebben op hun eigen karakteristieke wijze een goede bijdrage geleverd aan het BB-traject. Ik heb een lichte voorkeur voor Julie.

Beantwoord
Nicole Lips 25 maart 2021 - 01:34

Naomi eruit..!!

Beantwoord
Trijntje 25 maart 2021 - 09:00

Ik heb op Julie gestemd om te blijven. Naomi is lief, maar luistert te veel naar Nick. Die doet er alles aan om in de finale te komen….

Beantwoord
Lauren 25 maart 2021 - 12:55

Maar Julie luistert op haar beurt weer te veel naar Michel, dus …..

Beantwoord
Storms 25 maart 2021 - 13:03

Omg en julie ni naar de michel zeker

Beantwoord
Bettine 25 maart 2021 - 05:36

Bijzonder hoe Naomi bijna beledigd is dat ze genomineerd is. Haar overkomt nu wat ze elke keer zelf ook speelt bij anderen. Hulde aan Liese die elke keer op dezelfde manier stemt. Ik hoop dat Julie erin blijft en bij de volgende ronde Nick eruit gaat.

Beantwoord
Leon 25 maart 2021 - 10:59

Hahahaha liese er uit en Julie.
Rest in finale

Beantwoord
Anoniem 25 maart 2021 - 06:24

Naomi mag blijven. Sterke speler

Beantwoord
Roy 25 maart 2021 - 06:42

Eindelijk een van het groepje op de bank en terecht.
Julie mag van mij blijven.
Dan heeft Jill nog even iemand waar ze op terug kan vallen.
JILL ZET HEM OP JE KAN HET!!

Beantwoord
Inge 25 maart 2021 - 07:04

Nou Naomi er maar uit
Julie mag van mij blijven???

Beantwoord
Rene 25 maart 2021 - 07:24

Dit is de eerlijkste kans voor Julie dat het voor sommige niet leuk is is ook oké ’t ga nog veel erger worden omdat er straks nog maar 1 van beide landen kunnen blijven en ik hoop dat Jill ’t zoiezo ga worden

Beantwoord
BrigitteB 26 maart 2021 - 03:56

.jah, dat begrijp ik dus niet, hoorde dat eerder, dat van elk land er 1 moet overblijven in de finale, dacht dat de spelers er dat van gemaakt hadden, maat als dat niet zo is,dan is het toch geen eerlijke kans meer voor alle deelnemers? Wat
Wat maakt dat nou uit ,uit welk land, gaat toch om het individueel presteren in t spel?

Beantwoord
Ruud 25 maart 2021 - 07:47

Dat kom hard aan als je van af begin door Nik als de overwinnaar word betitteld en al die tijd je ook als ongeschonden voelt

Beantwoord
BBfan 25 maart 2021 - 08:06

Ik denk dat Julie gered is door haarfiets opdracht, keigoed want dat is echt zwaar. Ze verdiend daarom ook de finale samen met Jill.

Beantwoord
Leon 25 maart 2021 - 09:09

Vind dat naomie moet blijven. Julie heeft alleen geld uit pot gepakt. Voor haar zelf. Word tijd dat ze naar haar 3 kinderen en haar vriend gaat. Heeft veel uit te leggen. Naomie meer in huishouding gedaan. Julie was geen toevoeging in huis. Heeft puur te danken aan nick en big brother dat ze er nog in is en zover nog is gekomen.

Beantwoord
Sjoerd 25 maart 2021 - 10:15

Julie heeft inderdaad 1000 euro uit de pot gehaald, maar er gisteren samen met Jill voor gezorgd dat er 9000 euro in de pot is gekomen en dat na 27 uur fietsen op een hometrainer. Julie heeft verder een enorme persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt en zal als een veel sterker persoon het huis verlaten dan hoe ze er in kwam. Ik snap niet waarom je van mening bent dat zij er nog zit dankzij Nick.

Beantwoord
Kiek 25 maart 2021 - 08:42

Ik stem op Naomi ook al zou ik liever willen dat jullie blijft. Maar ik wil Jill in de finale zien en zeker niet Michel. Jullie gaat Michel never nomineren dus vandaar mijn keuze op Naomi

Beantwoord
Moeke 25 maart 2021 - 09:29

Julie verdiend het om te blijven

Beantwoord
Jroos 25 maart 2021 - 09:34

Jill wordt de winnaar en naomi er uit

Beantwoord
Roos 25 maart 2021 - 09:42

Julie mag zeker blijven .

Beantwoord
maureen 25 maart 2021 - 13:21

Van mijn ook

Beantwoord
miep 25 maart 2021 - 10:13

Naomi heeft te veel naar Nick geluisterd nu is zij zelf de klos .
Wie een kuil graaft voor een ander valt er toch nog zelf in [.Dag Naomi ]

Beantwoord
Annelies 25 maart 2021 - 13:55

Juist.

Beantwoord
Uranus 25 maart 2021 - 11:02

Ik denk dat Nick gaat winnen , Maar Naomi mag voor mij Blijven lichte voorkeur.
Het wordt nu wel Spannend .BB mag voor mij nog meer interessante spellen doen.

Beantwoord
Yvonka 25 maart 2021 - 11:03

Nick is hopelijk de volgende en dan Michel.
Liese in de finale met Jill. Die twee zijn altijd eerlijk geweest.

Beantwoord
leeke 25 maart 2021 - 12:03

Naomi eruit … Jill Julie Liese finale..
lachen…dag heren.

Beantwoord
Kelly Danckaert 25 maart 2021 - 12:50

En ja julie heeft samen met jill gefietst voor de groepspot wauw er zijn er nog andere die de pot hebben aangevuld toch. Dus omdat julie wat gefietst heeft is ze nu ineens bb waardiger en populairder dan jill en liese…?
TEAM N&N STEM NAOMI ??
Het 1ste waar ik zou aan denken als ik weet dat ik er misschien zou uitliggen is da ik men kindjes ga terug zien en niet dat ik misschien nog 17 dagen michel ga moeten missen. Wie gaat er weer op haar kindjes letten als ze op vakantie gaat met michel zoals ze daar al gepland hebben??

Beantwoord
Olona 25 maart 2021 - 13:55

Ik ook op Julie.

Beantwoord
Sander 25 maart 2021 - 14:00

Naomi zit er al vanaf het begin in, Julie is er later bijgevoegd. Alleen daarom al heeft Naomi mijn voorkeur. Verder heb ik niets met Julie. Beetje zeuren etc, Naomi heeft veel meer karakter.

Beantwoord
yvonne 25 maart 2021 - 21:14

Ik hoop dat naomi blijft ! ! !

Beantwoord
Marie christine 26 maart 2021 - 03:59

Nick mag in finale gaan

Beantwoord
Marjan 26 maart 2021 - 04:57

Nick moet eruit. Hij zet zoveel druk op de dames dat ze niet durven dansen gisteren .ook lieze wordt nog steeds zwaar geintimideerd terwijl ze nu gewoon voor haarzelf wil gaàomdat ze effectief 3e wiel aan de wagen is voor nick. Als julie naar de white room gaat zit nick te lachen dat dat big brother is. Als jill en thomas gescheiden worden gaat híj gewoon feesten . Maar als zijn vriendin eruit gaat moet iedereen boeten . Hij denkt enkel aan zijn eigen veiligheid. Met koken en fluiten en manipuleren win je big brother niet . Hij mag er snel uit
En gisteren die tranen en boosheid zijn enkel voir zichzelf omdat hij nu weet dat hij op de helling staat. Chapeau voor diegenen die constant hun valies moeten nemen en toch nog leuke en lief blijven . Daar moet je juist zeer sterk voor zijn . Chapeau!

Beantwoord
Wil 27 maart 2021 - 10:50

Ik ben het helemaal eens met Marjan.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page