Home » De finalisten spelen het allerlaatste spel in het Big Brother huis

De finalisten spelen het allerlaatste spel in het Big Brother huis

Door BigBrotherNederland

Terwijl de finalisten genieten van het ontbijt die ze van Big Brother hebben gekregen zijn de bewoners ervan overtuigd dat de gameroom op slot zit. Ook zijn er verschillende achtergrondgeluiden te horen, er wordt duidelijk iets opgebouwd. De bewoners kletsen onder tussen over van alles en nog wat, uiteindelijk komt er in beeld “Tijdelijk geen beeld en geluid vanwege spelopbouw”. Uiteindelijk is er weer beeld, de finalisten hebben het allerlaatste spel gespeeld. Nick schat dat er nu rond de 70.000 euro in de pot zit. Volgens Jill was het een gaaf spel. En Nick heeft het over wandelen zonder zicht. Daarna verschijnt er weer de mededeling “Tijdelijk geen beeld en geluid vanwege spelopbouw”. Ook dit blijft weer zeer lang staan… Uiteindelijk zien we de bewoners weer, ze doen niets bijzonders en er wordt amper nog over het spel gesproken…We horen Liese wel zeggen dat ze 10.000 euro hebben verdient.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 19 Average: 3.9]

Ook interessant:

3 Reacties

Ano 7 april 2021 - 12:11

Dit zou het laatste spel zijn maar hoe wordt de finale dan gespeeld.
Ik kan hier niets over terug vinden.
Is het zo dat alleen de stemmen tellen van de kijkers.

Beantwoord
Wil 7 april 2021 - 12:59

Ik vind dat ze de pot wel mogen verdelen onder de finalisten, inclusuef mijn winnaar Michel natuurlijk.

Beantwoord
Aycha 8 april 2021 - 21:48

Ik vind dat michel het verdiende maar nu msg het nick winnen

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page