Home » De finalisten van Big Brother worden in het huis geïnterviewd door de media

De finalisten van Big Brother worden in het huis geïnterviewd door de media

Door BigBrotherNederland

De finalisten in het Big Brother huis hebben eerder vandaag een spel gespeeld, verder verloopt de dag vrij rustig. Liese heeft wafels gebakken en ook Nick maakt slagroom. Verder merkt Jill op dat er flink wat op wordt gebouwd voor de finale van morgen. Het lijkt volgens haar wel op een circus. Er volgt een streamlock. Uiteindelijk is er weer beeld en besluiten Jill en Nick naar buiten te gaan, ze doen net alsof ze vliegtuigen aan het kijken zijn. Echter kijken ze naar het opbouwen van het podium voor de finale. Verder moeten de finalisten één voor één nog eens in de dagboekkamer komen.

Wat later zegt Big Brother dat iedereen naar de woonkamer moet komen. Jill vindt het maar eng. Uiteindelijk wordt duidelijk dat de finalisten geïnterviewd worden door verschillende media. De Telegraaf vraagt aan Jill wat ze geleerd heeft van het avontuur. Ik heb heel veel geleerd antwoordt Jill. Ik ben heel veel ontwikkeld, mijn onzekerheid heb ik volledig aan de kant kunnen zetten. Ik ben zekerder geworden. Van de kleine dingen ben ik meer van gaan genieten. Ik voel mij een mooier mens. Daarna vraagt de journalist aan Nick wat zijn zwaarste dag was. Nick laat weten dat dat de dag was dat Naomi vertrokken is. Maar de donderdag ervoor ook al wel, het einde van Big Brother was echt aan zicht aan het komen. De verjaardag van mijn vriendin, dat ik er niet bij kon zijn, mijn kleine botsing met Liese, dat Naomi genomineerd werd. Alles kwam samen en alle emoties van 10 jaar kwamen eruit. Nick heeft geen spijt dat hij meegedaan heeft. Het is de mooiste ervaring uit mijn leven. De journalist vraagt aan Liese of ze vindt dat zij het meest recht heeft op de overwinning omdat ze er vanaf dag één in zit. Liese zegt dat ze zo niet denkt. Iedereen heeft evenveel recht. Ze schat haar kans net zo in als de rest, maar we weten niet hoe het hier buiten is.

Het laatste nieuws neemt het woord over. De journalist wil graag van iedereen horen waarom hij of zij zou moeten winnen. Nick zegt dat er niets moet, maar ik zou heel graag willen. Ik heb een paar dromen in mijn leven en daar heb ik ook wel budget voor nodig. Als ik het zou winnen maakt het meer kans om die dromen waar te maken. Een programma maken met minder invaliden is mijn top droom. En als ik dan Big Brother gewonnen zou hebben is die kans groter is om die kans te krijgen. Liese zou graag winnen omdat ze zich ingezet heeft, de opdrachten fanatiek gedaan heeft. Ik was hier heel graag, ik heb de 100 dagen uitgezeten, het zou mooi zijn om af te vinken. Jill zou als ze wint een groot deel van het geld aan het princes maxima ziekenhuis geven. Voor kinderen die ongeneeslijk ziek zijn. En verder ben ik trots ben op wat ik gedaan heb en dat ik ook eens kan zeggen dat ik gewonnen heb. En ik kan mijn opa afbetalen, mijn studieschuld. Zijn ze bekomen van het vertrek van Michel is de volgende vraag. Nick wel, maar het was heftig. Ik had het niet verwacht, ik zag de teleurstelling in zijn ogen. Daar heb ik het heel erg moeilijk mee. Het was van de mannen mijn beste maatje. Liese had het ook niet verwacht. Volgens Nick komen kleine dingen heel hard binnen. Jill vond het raar, ik had nooit een band met hem. Ik ben blij dat ik mooie momenten met hem had, ik vind het jammer dat hij weg is. Ik had hem echt gegund. Toen ik genomineerd was met Zoey en Michel hebben we alles uitgesproken. Het lag niet bij hem benadrukt ze. Zijn jullie gegroeid als persoon is de volgende vraag. Nick vindt van wel. Ik was eerst onzeker over mijzelf en voor inschrijven van Big Brother ben ik aan mijzelf gaan werken. En toen ik binnen ging groeide ik hier verder in. Terug kunnen openstellen en gevoelens tonen was voor mij moeilijk en dat is mij hier gelukt. Liese heeft leren relativeren. Eerst nadenken voordat je iets “dropt”. En door de opdrachten van Big Brother ben ik erachter gekomen dat ik nog wat dingen wil weten. Jill vindt dat ze ook gegroeid is. Ik heb over mijn verleden en toekomst geleerd.

Het AD is daarna aan de beurt. Wat verwachten jullie van de buitenwereld, de vaccinaties, de golf? Jill hoopt dat het voorbij is, maar ze denk het niet. We hebben krantenartikelen gehad hier, ik hoop dat het dalen is. Ik hoop op het beste. Liese hoopt dat de horeca open is, maar door de krantenartikels denk ik dat niet, zelfde geld voor festivals. Ik hoop meer mensen te kunnen zien. Nick stemt in met wat Liese zegt. Het is belangrijk voor mij dat de evenementen sector weer op kan starten. Het is een bloedbad aan het worden. Het is belangrijk dat we zo snel mogelijk terug kunnen gaan naar wat perspectief. Het is een moeilijk gegeven, ik hoop op beterschap. De journalist vraagt hoe ze om zijn gegaan met de negativiteit in het huis met als resultaat dat er drie bewoners zijn vertrokken. Nick laat weten dat het voor hem een opluchting was. Er was constant spanning. Ik merkte aan hun dat ze zich ongelukkig voelde, het was het beste voor hun. Jill vond het heel jammer, het waren mijn vrienden. Het is hun eigen beslissing geweest. Liese had niet zo’n goede band met hun, maar ik merkte dat ik na hun vertrek meer mezelf ben geworden. Maar het is wel jammer dat ze zijn vertrokken. Jill, jij hebt de liefde aan Thomas verklaard, hoe zie je dat buiten het huis voor je. Dat is iets voor morgen lacht Jill. Dat moeten wij buiten uitzoeken, het is even afwachten. Het zal niets veranderen absoluut niet.

Het nieuwsblad is dan aan het woord. Hoe schatten jullie je kans in en gaat er iets aan de sfeer veranderen? Liese denkt dat er niet echt iets aan de sfeer gaat veranderen. We staan er positief in, ik vind het wel moeilijk om in te schatten hoe de kansen zijn. We weten niets van de buitenwereld. We zullen het zien, ik weet het niet. Jill vindt het elke dag een feestje, dat is vandaag en morgen ook. Ze denkt wel dat het goed moet komen. Nick staat er positief in, ik schat iedereen even sterk in. Ik merk wel dat je het publiek achter je moet hebben. We hebben een band opgebouwd en dat veranderd de sfeer niet. Wie dat er ook wint gun ik het. Nick heb je ooit gedacht ik kap ermee? Nee absoluut niet antwoordt Nick. Ik ben hierin gekomen en mij volledig gegeven aan het avontuur. Ik heb wel mindere momenten gehad maar nooit gedacht dat ik het op zou geven. Ik wil het spel uitspelen. Liese heeft ook nooit gedacht. Ik ben hier graag geweest. Een paar dagen dat ik gemis had en met de ruzie met Nick. Het is hier altijd heel leuk geweest. Dan vraagt de journalist of ze benieuwd zijn naar de reacties. Jill is wel benieuwd, er zal vast ook wel wat negatiefs zijn. Ik ben benieuwd wat ze van mij vinden en hoe ze over mij denken. Maar ik ga er niet te diep op in. Nick wil het wel in grote lijnen weten, er is altijd zoveel procent negativiteit. Het is snel geschreven maar in grote lijnen gaat het vast meevallen. Liese denkt dat ze ook wel wat gaat lezen. Misschien kan ik er wel wat van leren maar ik ga mij meer optrekken aan positieve reacties.

Het AP is dan te horen. Wat gaan jullie het meeste missen. Jill zegt dat ze de rust heerlijk vond, geen gezeur van de buitenwereld. De lieve mensen ga ik missen en het lekkere eten van onze grote chef. Liese gaat de opdrachten missen, de dagboekkamer, de mensen, gewoon het hier zijn. Afgesloten van de buitenwereld was echt leuk, we hebben niet aan corona gedacht. Heel het avontuur gewoon. Nick gaat de vriendschappen missen. Ik had mijzelf afgesloten en hier heb ik wat op kunnen bouwen. Ik ga het missen om 24/7 bij elkaar te zijn. De spelletjes, de dagboekkamer maar ook het koken voor veel mensen. Wat wil je gaan doen Nick als je wint? Nick wil een tv programma maken. Ambassadeur worden van 2 goede doelen, tegen armoede en een voor ouders die hun kind hebben verloren. Ik zou een thema restaurant openen. Jill, als je terugkijkt op je eerste dagen in het huis wat zou je dan nog tegen jezelf willen zeggen. Dat ik mij niet zo moet aanstellen antwoordt Jill. Gewoon door moest gaan, mezelf zijn, niet zo onzeker zijn. Liese, wat is een hoogtepunt? Liese zegt dat ze er heel veel heeft. Maar dat ik mocht bellen met het thuisfront en dat mijn vriend voor mij stond. De Valentijnsdag met alle kaartjes, we hadden het toen echt nodig. Maar ik vind het moeilijk om te kiezen.

De flair is aan het woord. Jill was het een goede kus met Thomas? Jill lacht en Nick zegt dat hij niks wist. Jill zegt dat het een fijne kus was. Het was lip op lip. Morgen of aankomende week hebben we genoeg tijd om te kijken hoe we verder gaan. Liese vindt ook dat ze het uit moeten zoeken. Hij neemt haar in bescherming en is heel lief. Nick zegt dat hij het vanaf dag 1 al gezegd heeft dat het wat zou worden. Ik hoop dat ze een schone tijd hebben. Nick vertelt daarna nog over zijn werk en waarom hij een tv programma zou willen maken daarover. Liese zou niet weten of ze iets in de media zou gaan doen. Maar ze zou er voor open staan. Jill lijkt het super om wat te presenteren, iets over onzekerheid. Daarna vraagt de journalist hoe ze dat gaat doen als ze weer social media heeft. Jill antwoordt dat ze nu sterk genoeg is om de negativiteit achter zich te laten. Ik hoop dat ik het vaker aan de kant kan leggen doelend op haar telefoon. Zijn er nog gewoontes of irritaties die jullie niet gaan missen vraagt de journalist. Jill zegt het smakken en Liese sluit zich er helemaal bij aan. Nick gaat de scheetjes van Jill niet missen. En het ochtendhumeur van Liese grapt hij.

Showbizsite. be is de laatste. Jill wordt gevraagd wat het verschil is tussen een zoen en kus. Volgens Jill is een zoen echt tong worstelen en een kus is lip tegen lip. Er is geen tong bij van pas gekomen benadrukt ze. Misschien had ik het anders aan moeten pakken grapt ze. Wat zeg je als eerst tegen je vader. Jill zegt dat ze haar gevoel uit zou spreken. En vragen of hij mij echt als dochter ziet. Nick jij was over de overwinning bezig. Stel Big Brother zegt ik doe 25.000 in de pot maar jullie moeten alles met zijn drieën verdelen, doe je dat? Nick zegt dat hij dat doet. Daar zit ik niks mee in. Het geld is mij niet belangrijk. Ik gun iedereen de overwinning, maar mijzelf iets meer als de rest. Ik heb een winnaarsmentaliteit maar het geld is een mooie bonus. Nick wil echt wel een thema restaurant openen, maar dat is mogelijk door eventueel te winnen. Dat was voor mij hier ontspanning. Liese hoe gaat het weekend met je vriend worden. Liese lacht en zegt dat ze er helemaal klaar voor is. We gaan sowieso genieten van elkaar. Is het een nadeel dat jij met Nick tegen één Nederlander staat? Liese denkt van niet, ik schat de kansen even groot in. We zullen het zien. Waarom wil jij winnaar worden Liese? Liese vindt het een moeilijke vraag. Ik zit hier 100 dagen, ik heb mij ingezet, ben hier graag, alle opdrachten gedaan, veel geleerd. De kleine dingen, ben mijzelf geweest. Het spel mooi gespeeld.

Midden in het laatste interview volgt een streamlock. Als er weer beeld is zijn de interviews gedaan en zien we de bewoners wat kletsen op de bank. En uiteindelijk duikt Nick nog even de sauna in. Waarschijnlijk voor de laatste keer… Liese probeert de puzzel af te maken en Jill staat in de keuken.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 27 Average: 4.9]

Ook interessant:

17 Reacties

anoniam 7 april 2021 - 14:34

Jill is top voor mij de winnaar 2021 bb Dus allemaal stemmen aub ………….

Beantwoord
Ilse 7 april 2021 - 15:11

De beste zal winnen
Mijn winnaar Michel is al geruisloos eruit gestemd. Geen faboriet voor mij in het huis maar als er toch een zou moeten kiezen dan wordt het Liese .

Beantwoord
Corina 7 april 2021 - 19:46

Ik ook liese .is gewoon het beste meisje die zeker zeker en vast verdient te winnen

Beantwoord
Coc 8 april 2021 - 14:51

Ik hoop dat Nick wint!
De meest actieve van de 3
Ik heb me gek gelachen om zijn “” “gesprek” met, Rudy afgelopen nacht.
Heel veel succes met je thema restaurant Nick!
Het ga je goed bij alles wat je doet en wil gaan doen

Beantwoord
Corry 8 april 2021 - 01:27

Ik vind Jill de topper ze heeft voor heel veel leuke gezellige momenten bezorgd. Ze is als persoon heel volwassen geworden. Dus mensen stem op Jill ze niet als Nederlander echt winnen. Ik heen met Nick een Liese niet zoveel op. Nick vind zich zelf geweldig en zegt dit ook steeds vandaag dat hij binnen kwam door hun zijn er ook mensen weg gegaan en Liese was niet de gezelligste persoon in het huis ook best wel een heel erg lui persoon in het huis. Nee Jill spontaan zorgde voor humor is heel erg gegroeid dus Jill is de winnaar. Mensen stem op Jill die verdiend het echt.

Beantwoord
suus 7 april 2021 - 19:32

nu Michel er stilletjes uitgezet is hoef ik niet meer te stemmen. jammer dat het zo gegaan is, ik vond het een stijlloze actie van Big Brother.

Beantwoord
yvonne 7 april 2021 - 19:50

van mijn mag jill of nick winnen die zijn top ! !

Beantwoord
Uranus 7 april 2021 - 19:57

ik hoop dat Liese of Nick gaat winnen.
Succes

Beantwoord
ingrid 7 april 2021 - 20:52

Hou zou het met hun weerstand zitten? Goed? Of juist extra vatbaar….misschien goed om wat extra vitamine c, d en zink te nemen de komende tijd?

Beantwoord
Gerda 7 april 2021 - 21:45

Jill moet winnen ze is gewoon haar eigen en een topp meid.altijd vrolijk spontaan zij verdient dit echt

Beantwoord
Anoniem 7 april 2021 - 21:49

Stem op jill jill jill aub ze zal het nodig hebben om te winnen. Ze is zo puur en eerlijk daarom mag ze winnen van mij ????

Beantwoord
Mim 7 april 2021 - 21:51

Liese mag winnen
LIESE Liese

Beantwoord
Alex 7 april 2021 - 23:40

Ja, dat is inderdaad niet handig. Twee Nederlanders en twee Belgen in de finale was eerlijker geweest. Dan heeft iedereen even veel kans op stemmen.

Beantwoord
Wil 8 april 2021 - 02:54

Jill is voor mij vanaf ze er in zit de favoriet.
Een meisje met een hart van goud die houd van het leven.
Samen met Thomas liefde of niet, hoop het wel maar vrienden voor altijd

Beantwoord
René 8 april 2021 - 09:39

Ze mogen het alle drie winnen ik gun het ze van harte. Sterkte wens ik jullie toe

Beantwoord
Monique 8 april 2021 - 15:38

Ik heb op jil gestemd echt toppertje

Beantwoord
toni 8 april 2021 - 16:13

De echte winnaar is er net uit,
Wat een kanjer is die Michel stond klaar voor iedereen!
was een groot voorbeeld voor iedereen in het BB huis en daar buiten
jammer dat het niet door iedereen gewaardeerd werd
de laatste 3 kandidaten komen voor mij op de tweede plaats.
daarom stem ik niet meer!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page