De bewoners hebben last van verveling in het Big Brother huis

De bewoners hebben last van verveling in het Big Brother huis

Een nieuwe dag in Big Brother is aangebroken. Vandaag zal duidelijk worden wie van de genomineerden het huis moet verlaten. Word het Sercan of Kristof? Vanavond na de liveshow weten we het.

Afgelopen avond hebben de bewoners spelletjes spelend de avond doorgebracht. Deze morgen heeft iedereen ontbeten er wordt wat gekletst en Kitty en Dimitri zijn bezig met de voorbereidingen voor het avondmaal. Daarna zien we een aantal bewoners een douche nemen en ligt men wat op de bank. Kortom er gebeuren niet hele spannende dingen in het huis. Nawel word een beetje gek van de verveling vertelt ze aan Grace. Salar wordt er ook gek van. Kitty doet samen met Nouchine ondertussen een handwasje, omdat de bewoners de wasmachine niet kunnen gebruiken. Deze werkt alleen met een muntje die de bewoners kunnen verdienen door bijvoorbeeld een opdracht succesvol af te ronden. Een groot deel van de groep zit ondertussen te kletsen bij de open haard. Te wachten of er nog iets komen gaat…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 3]
Er zijn 21 reacties op dit artikel
 1. Eduard at 12:20

  Ik vindt het maar saai om naar te kijken er gebeurt niet zo veel het zal er onder tussen wel stinken nu ze steeds de zelfde kleren aan hebben en niet kunnen wassen is het normaal dat je de hele dag in de badjas rondloopt?

  • Hans S at 13:02

   Ja ik vind het maar niks dat ze geen koffer hebben en hun niet kunnen verschonen het is een miskleun van Big Brother om dit te doen.

 2. Sjoerd at 12:42

  Moet zeggen dat het nieuwe seizoen me nog weinig kan bekoren. Vooraf aangekondigd met een hoop tam tam dat het spectaculairder zou zijn dan ooit en dat de kijker mee kan beslissen. En wat krijgen we tot op heden? Bewoners die weinig te eten krijgen, waarvan de meesten hun spullen niet hebben, die heel beperkt zijn qua douchen, niet de was kunnen doen. Lijkt meer op BB van jaren terug toen men ‘Back to basic’ ging. Wat me wel bevalt is dat ik de laatste dagen veel goede gesprekken zie in de groep als geheel en ook in kleine groepjes of één op één. Dát is voor mij het echte Big Brother, maar geef die mensen wel normaal te eten, geef ze hun kleren en spullen, laat ze normaal douchen, wassen, enz.

  • Annemarie at 13:12

   Ja vind ik ook Sjoerd.
   Steeds appels met beslag frituren lijkt me ook niet zo gezond.
   Ik vind het raar dat ze hun koffer nog niet hebben. Kitty loopt en slaapt al sinds binnenkomst in hetzelfde pak.
   En al die badjassen vind ik ook raar.
   Ik mis de spellen.
   Spellen voor boodschappen maar ook spellen voor de pot.
   Ben benieuwd of ze met de liveshow ook in hun badjas zitten.
   En geen spel in de gameruimte voor de genomineerden?
   Ik hoop dat het wat spannender wordt.

 3. Hans S at 14:29

  Ik keek vorig jaar veel meer de live stream en het begon toen al leuk s,morgens vroeg al een polonaise dat was leuk en lachen 🙂

 4. Henk at 14:33

  BB heeft niets geleerd, meer spanning ? geef ze een opdracht die 48 uur duurt, anders de pot kwijt.
  kom op kunnen jullie echt niets verzinnen dat ze niet de hele dag op de bank aan een flesje zitten lurken.

 5. Marc at 18:17

  Vroeger bij de eerste big brothers waren er vaak weekopdrachten waar ze soms dag en nacht in shiften aan moesten werken om het na een week tot een goed einde te brengen.
  Zoals wereldrecords proberen te verbreken.
  Zulke dingen mis ik nu.
  Nu zitten ze maar te bank hangen en wat te babbelen uit verveling.
  Saai!!!

 6. Theo at 10:58

  Als men nu al last heeft van “verveling” vraag ik me oprecht af met welk doel / verwachtingspatroon de kandidaten zich hebben ingeschreven / laten casten.
  Schijnbaar alleen maar voor het actie element wat in deze 100 dagen zou kunnen gebeuren ?
  BB 2022 is heel anders van opzet dan alle vorige edities. Dus vergelijken met vorige edities loopt enorm “mank”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *