Big Brother vertelt dat Sercan en Kristof de genomineerden zijn

Big Brother vertelt dat Sercan en Kristof de genomineerden zijn

We schreven er eerder al over, het vermoeden dat Saral en Nawel Sercan en Kristof genomineerd zouden hebben. Big Brother roept alle bewoners naar de woonkamer. De bewoners gaan op de bank zitten en wachten af op wat komen gaat. De nominaties zijn bekend zegt Big Brother dan. De bewoners weten niet wat ze horen en staren verbaasd naar het tv scherm. Op het scherm staan de namen van Sercan en Kristof. De bewoners schrikken ervan. Sercan en Kristof zijn dus genomineerd. Het zij zo bro zegt Kristof. Deze is bruut, we maken er het beste van voegt hij eraan toe. De rest van de groep staat op om de genomineerden te knuffelen. Sercan blijft wat stiller. En Kristof zegt tegen hem we maken er het beste van. Zeker antwoordt Sercan. Je wist dat het ging gebeuren maar het komt hard aan. Peter is emotioneel, het komt heel fel aan zegt hij. Ik had dit nooit gedacht. Ik wil graag weten hoe of wat zegt Sercan dan.  En anders heb ik een prachtige week gehad. Ook Vera vind het echt k*t vertelt ze huilend aan Grace. Het zijn mensen waarmee je close bent en dan moeten ze misschien weg. Saral en Nawel vertellen niet dat zij die keuze gemaakt hebben om hen te nomineren. De bewoners hopen niet dat zij de keuze moeten maken wie Big Brother uiteindelijk definitief moet verlaten. En niet veel later maken de meeste bewoners zich klaar om naar bed te gaan, het nieuws komt hard aan…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 21 Average: 4.5]
Er zijn 15 reacties op dit artikel
 1. Tinne at 21:47

  Ik zou mezelf genomineerd hebben als ik als laatste in het huis kom. Zou het niet over m’n hart krijgen, het is een spel maar het moet menselijk blijven, de leukste en sterkste zijn genomineerd, tzal een leuk programma zijn verder nog pffff

  • Sander at 13:51

   Je speelt een spel of je blijft thuis. Beetje reuring is wel leuker dan 100 dagen naar een knuffelclub kijken.

   Ik snap dat het als kijker ook hard kan zijn. Je voelt je verbonden met de deelnemers en hun lot. Maar juist daarom is het mooi als ze er nu een rollercoaster van maken. Vorig jaar was het allemaal veel te mild.

 2. Maikel at 21:52

  Ik snap hier niets van! Wie heeft hun nou genomineerd? Niet de kijkers in ieder geval, maar ook niet Saral en Nawel.
  Ik vind dit heel apart!

 3. joannita at 23:11

  ik vind de nominatie ok hoort bij het spel vindt het alleen jammer als je geld betaald voor de live steams dat je dan wel alles mag volgen en niet dat het geluid gedempd wordt of spellen worden niet live sorry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *