Home » De bewoners mogen van Big Brother 2 kilo aan spullen uit hun koffers uitkiezen

De bewoners mogen van Big Brother 2 kilo aan spullen uit hun koffers uitkiezen

Door BigBrotherNederland

Big Brother spreekt de bewoners toe, er richt zich op enkele bewoners. Kristof, Salar, Tobias, Nawel, Kitty, Nouchine, Vera en Dimitri. Oftewel, iedereen die zijn of haar koffer nog niet heeft. Het is inmiddels dag 11 van mijn experiment. En nog altijd hebben jullie geen koffer in huis. Daarom gaan jullie een verlanglijstje opstellen met bezittingen uit jullie koffers. Deze bezittingen mogen samen niet meer dan twee kilo wegen. Als dat lukt krijgen jullie van mij deze bezittingen terug. Wees specifiek jouw koffer word ingepakt op basis van jouw verlanglijstje. Dus zorg ervoor dat alle artiekelen samen niet meer dan 2 kilo wegen. Jullie hebben hier ongeveer een half uur voor de tijd. In de voorraadkamer liggen de verlanglijstjes klaar.

De bewoners gaan aan de slag, verschillende bewoners schrijven kledingstukken op. Maar ook andere zaken zoals tandenborstel(s), haarlak, creme, ondergoed, hairbrush, haarolie en kleding (ook Kitty). Het gaat dus om luxe persoonlijke producten. De lijstjes worden daarna weer ingeleverd en dan is het afwachten of ze de spullen allemaal krijgen. De bewoners zijn voornamelijk benieuwd wat er gebeurd als het boven de 2 kilo uitkomt. Maar of ze het vanavond nog gaan krijgen? De bewoners verwachten morgen pas…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4.4]

Ook interessant:

6 Reacties

yvonne 11 januari 2022 - 20:13

eindelijk ze krijgen weer hun koffers maar waarom mogen ze er maar 2 kilo uit halen ?

Beantwoord
Desiree 11 januari 2022 - 21:05

Omdat het bigbrother is. Het is het spel

Beantwoord
Renzal 12 januari 2022 - 04:51

Idd niet zo miepen dan had je niet mee moeten doen

Beantwoord
pip 11 januari 2022 - 23:55

Als het werkelijk zo is dat Kitty de spullen opgeschreven voor verzorging en niet voor haar eigen kleding moet Bb ingrijpen, want dan is het alleen maar dat ze spullen kiest om anderen te pleasen en dat valt niet onder, ik gun jullie dit of dat. Nee dat valt onder verwaarlozing van jezelf en ze moet toch ook weten dat ze naar een ik weet niet wat m oet stinken met alle bacteriën. Ik kokhals werkelijk waar als zij aan het koken is, ik schakel dan over. ik vind het ronduit smerig dat zij eten staat te maken in een pak waar ze al twaalf dagen in loopt en slaapt. Niet te denken aan haar onderbroek.

Beantwoord
B_engeltje 12 januari 2022 - 11:35

Ze kan toch ook in die ochtend jas lopen en dat pak met de hand wassen

En ze hebben bovendie 3 wasmuntjes dus de wasmachine kan gebruikt worden…
Nee kitty jiest er zeld voor om 12 dagen in dat pak te lopen
Geen medelijden mee

Beantwoord
Ingrid 12 januari 2022 - 12:02

ind Kitty loopt al dagen in het zelfde en ze slaapt er ook in brrrrr

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page