Vera ontvangt zeer droevig nieuws en de bewoners nomineren

Vera ontvangt zeer droevig nieuws en de bewoners nomineren

Afgelopen avond hebben de bewoners moeten nomineren. Het gouden team is vrijgesteld en de bewoners van dit team zijn dus immuun, enkel de bewoners van het groene team kunnen genomineerd worden. Terwijl een aantal bewoners van het gouden team in bad zaten ging het nominatie alarm af. Een voor een moeten de bewoners naar de dagboekkamer komen om hun stem door te geven.

Daarna is er verdrietig nieuws voor Vera. Haar Opa van haar vaders kant is overleden. Twee weken geleden is hij gediagnosticeerd met longkanker, maar nooit ergens last van gehad. Gisterenochtend is hij overleden. Dit droevige nieuws doet Vera veel verdriet. Big Brother besluit dat Dimitri even naar de groene kant mag om haar te troosten. Ook hebben ze samen enige tijd in de dagboekkamer gezeten. Als Vera weer alleen buiten komt is ze vanzelfsprekend nog steeds verdrietig. Kristof vangt haar op en Vera doet haar verhaal. Zo vertelt ze dat haar opa hertrouwd was met een vrouw uit het Dominicaanse Republiek, hij wist niet dat ze het Big Brother huis in zou gaan. En voegt eraan toe dat ze dat niet mocht vertellen. Wanneer ik hier uit kom lees ik misschien berichtjes van mijn opa terwijl hij er niet meer is voegt ze eraan toe. Kristof troost haar en zegt dat deze berichtjes ook gezien kunnen worden als geschenk. In de avond als de rest van het groene team ligt te slapen zit Vera nog lange tijd droevig op de bank in het donker. Gecondoleerd Vera. De rest van de avond is vrij rustig verlopen. Wat gaat deze nieuwe dag brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 22 Average: 4.6]
Er zijn 18 reacties op dit artikel
 1. M.G. de Wijs-Koning at 08:20

  Heb even een flits kunnen zien dat ze allemaal samen zaten te ontbijten, maar al snel kreeg ik weer het logo, het gaat wel heel veel op zwart of het logo, echt niet leuk!

 2. Els at 08:23

  Gecondoleerd Vera
  1 ding vind ik wel…Kitty werd weggestuurd onder t mom dan kan ze bij de begrafenis zijn
  Dus vind ik dat ditzelfde dan ook voor Vera geldt
  Ook nomineren om deze reden is dan wel eerlijk te noemen

  • Jordy at 10:56

   Is heel anders die opa van Vera woont niet eens in Nederland en ze kan er toch niet heen vanwege corona dus waarom zou ze dan naar huis moeten?

  • Johan at 13:29

   nee Kitty haar begrafenis was in Nederland en Vera haar opa woont in de dominicaanse republiek en weet niet eens dat Vera hier in zit, dus is heel anders en je vader of opa is ook anders maar daarom is het wel erg. maar Vera moet blijven

 3. M.G. de Wijs-Koning at 08:27

  Ach ik had het nog niet getikt of de camera gaat weer open en zijn ze hun kleding op aan het ruimen, blijkbaar hebben ze allemaal hun koffers nu gekregen.

 4. Marjo at 08:35

  Gecondoleerd Vera, iemand verliezen waar je van houdt is nooit fijn. Nu je in het BB huis zit zal dit extra moeilijk zijn omdat je niet bij je familie bent. Maak mooie herinneringen aan je Opa en geef ze een plekje in je hart dan heb je hem altijd bij je.

 5. Maikel at 09:02

  Gecondoleerd lieve Vera met dit hele droevige bericht! Ik wens jou heel veel sterkte verder, en ik vind jou een kanjer! Jij bent al vanaf dag 1 een van mijn favoriete bewoners samen met Tobias, Dimitry en Grace! Ik hoop dat jullie samen heel ver mogen komen in dit avontuur!

 6. Ano at 09:53

  Gecondoleerd Vera.
  De vergelijking van Els hierboven met Kitty dat die naar huis gestuurd is geworden was dat Kitty haar vader was overleden.
  Het is de opa van Vera ook erg maar toch iets anders dan je vader

 7. DUTCHY xgx at 17:44

  gecondoleerd vera, ook voor je familie. ik ben het helemaal eens met dat het toch anders is als het je opa s en het feit dat hij ver weg woont.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *